Hasvik, NO
temperature icon -5°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Hitra, Froya, Dolmoy a střední Norsko 2016

Pokračování oblíbené diskuze Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2016…

Odpovědět

Pavle s tím lámáním klacků si to trefil. Letitý overseas neustál tlak a prasknul.

Nebylo to myšleno doslova :)))) ......... je dobrý, že víš, kde koupíš nový :-)

Martine díky za zprávy, gratulace k úlovkům a jen tak dál.

A co ta druhá parta Honza, Fanda a nováček, jak válčí?

No díky kulikovi jsem zvládl nové stránky - tedy přihlásit se. Jinak jak sleduji webkameru tak se nezdá, že by na Hitře v tuto dobu foukalo. Máme to s kolegy za 21.

No díky kulikovi jsem zvládl nové stránky – tedy přihlásit se. Jinak jak sleduji webkameru tak se nezdá, že by na Hitře v tuto dobu foukalo. Máme to s kolegy za 21.

Kime, při jakýchkoli problémech mě naváhej napsat maila nebo zavolat, jsem připraven ti okamžitě poradit. Už jsem si říkal, jsetli se ti něco nestalo? Každopádně vítej ZPĚT !

uz sa objavili na hitre aj makrely?

Dostal jsem od kamaráda Fandy Trunečka foto jeho půlnočního úlovku na HITŘE a tak jej sem dávám. Přeji hodně takových úlovků.

keleří sezona...takových kelerů se chytá po kalfasech, žádný prďousci, ale pěkné osmdesátky devadesátky, sem tam se mezi nimi splete i velký dorš...na kopečkách polaci, čekáme že by mohla tenhle týden se objevit první makrela -průzkumnice...sledi u Inttianu ještě jsou ale už nás opuštějí....

Honzo, krásné úlovky, jen tak dál.

Poláci stále jdou ,ale musí se hledat. Nástrahy zoom ,atak ,pilkina. Největší obecňačka v kempu má zatím 114 cm. Keleři zatím do 80 cm. Sledi tady také jsou.

Tak už máme u Edenu první makrely průzkumnice.A sviňuchy nám dnes projížděly tři metry od lodi.

Tak se mi povedlo dát dohromady komp. Sice Máme poslední den ale fotky jsou. Počasí bylo nádherný někdy aš moc teplo. Ryby docela kousali ale museli se hledat. Někdy byli na hloubce jindy na mělčinách. Cílová ryba byla polak, a povedlo se je nachytat každý den . Nej nástrahy zoomky a kopyto ad atoky světlé barvy. Spíše to bylo o tom dostat nástrahu k rybám neš  o barvách .Hlavičky od 30 do 8o.g podle hloubky a tahu vody.

Dovolená vyšla tak co si více přat.

Tak se mi povedlo dát dohromady komp. Sice Máme poslední den ale fotky jsou. Počasí bylo nádherný někdy aš moc teplo. Ryby docela kousali ale museli se hledat. Někdy byli na hloubce jindy na mělčinách. Cílová ryba byla polak, a povedlo se je nachytat každý den . Nej nástrahy zoomky a kopyto ad atoky světlé barvy. Spíše to bylo o tom dostat nástrahu k rybám neš o barvách .Hlavičky od 30 do 8o.g podle hloubky a tahu vody. Dovolená vyšla tak co si více přat.

Díky Martine za super info. Těším se na pokec :-)

Martine, díky za informace a krásné obrázky. Gratulace k úlovkům.

Ondrové se hned od prvních dnech vrhli na polaky...a už se chytli první průzkumnice makrelky...zkoušeli jsme udit čerstvý polaky a je to teda chuťovka neskutečná...doporučuji a to ryby moc na talíři nemusím...ale nevěšet, jen položit, jinak se to rozpadne...filety s kůží byly celou noc ve slaný vodě, pak jsem je vysušili, nechali okapat, posypali sitronpepper a hodinku udili....

Honzo jen to tam pěkně připravte, v pátek nás tam máš :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!