Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Hitra, Froya, Dolmoy a střední Norsko 2016
- Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (70 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel vostrmar a poslední změna proběhla před 7 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#256803 26.5.2016 v 16:41
…. vyjizdime az na 18h.Ciao Karlos ps:jo a diky za tip s chaluhama a polakama!Jedem mi tam vcera zajel a diky tvymu postupu je uz v mrazaku:-)
Jsem rad ze se postup dolovani polaka z chaluch osvedcil. I kdyz jsem to psal do vlakna Bessaker tedy aspon myslim , nebo ze by tu byl jeste naky jiny navod ?? -no kazdopadne gratuluji. Jo je fakt ze pokud se neda vyjet na more ta, se chytaji perevazne juniori, ale sem tam se splete i naky senior 🙂 Hlavne ze se clovek zabavi. preji stastnou cestu domu…
#256804 26.5.2016 v 16:47Dneska se hodně vylepšilo počasí a hned to bylo znát na aktivitě ryb.Polaci brali opět na zoomy,atoky a atacky větších velikostí.Ryb jsme chytili dost a chytačem dne byl Šroubek za nej dorše a polaka 95.Dokonce chytil na vláčku i mníka…….!!!!Polaci brali víc na hloubkách kolem 25-35 m ale pár jich bylo i kolem chaluh.Doršové skoro všude,ale hodně i malých…. Zítra nás čeká poslední celý chytací den,má být pěkně,tak snad se polaci zvednou a budou žrát ještě víc….
Ahoj Maro a spol, koukam ze jste se do toho zase pekne opreli. Zahledl jsem tam, ze to prislo i na svestku to je pozitivni, Petrovi na Bakkan jsem jich taky par poslal. Tak si to jeste poradne uzijte a ja se budu tesit na pivko a na pokec. Pozdravuj vsecky a hlavne ty od Hrocha 🙂
#256813 26.5.2016 v 19:19…. vyjizdime az na 18h.Ciao Karlos ps:jo a diky za tip s chaluhama a polakama!Jedem mi tam vcera zajel a diky tvymu postupu je uz v mrazaku:-)
Jsem rad ze se postup dolovani polaka z chaluch osvedcil. I kdyz jsem to psal do vlakna Bessaker tedy aspon myslim , nebo ze by tu byl jeste naky jiny navod ?? -no kazdopadne gratuluji. Jo je fakt ze pokud se neda vyjet na more ta, se chytaji perevazne juniori, ale sem tam se splete i naky senior Hlavne ze se clovek zabavi. preji stastnou cestu domu…
To mě uteklo. Můžu taky poprosit? Jak dostat polaka z chaluh?
#256816 26.5.2016 v 19:27#256891 27.5.2016 v 3:30Moje je zkusenost je proste takova,ze jakmile mi zajel polak do chaluch,tak byl vzdy problem a ani odklopena civka mi nepomohla.Je to mozna tim,ze pouzivat proutek Dragon Power Jig 5-25g a nemam moc silnou paku ho na silu dostat ven. Az rada od Mary “Musis najet nad polaka v miste kde do chaluch zajel,chvili odklopit,pak lehce navinout snuru do tahu a silnejsim prisekem ho z chaluch dostat”. Musim s radosti konstatovat,ze timto postupem jsem 2 ze 2 polaku ven dostal!Takze Maro jeste jednou diky:-)
#257099 27.5.2016 v 15:03Včera včera večer jsme se Zerpíkem předali pohár za nejlepšího rybáře Kátě Vítámvásové,která přechytala i svého tátu Radka,trochu to zapili a ráno vstali do slunečného počasí.Dnes se odevzdávají lodě,tak jsme vyjeli na chvíli na rozlučku s mořem.Počasí jako v Itálii,vítr skoro nefoukal a drift byl super.Polaci brali na hloubce 30-50 m na Zoomy Watermelon red a Red bug shad.Zkoušeli jsme i jiné nástrahy,ale tyto dvě barvy byly top!!!Většina polaků byla 80+ a to bylo opravdu to nejkrásnější rozloučení s mořem…
Hitra nás opět nezklamala,sice se nám nepodařilo chytit žádnou placku,ale polaci byli nádherní.Šroubek byl nadšený,tak někdy příště v kempu Dolmsundet u CK Eden ahoj…………..
#257100 27.5.2016 v 15:31Moje je zkusenost je proste takova,ze jakmile mi zajel polak do chaluch,tak byl vzdy problem a ani odklopena civka mi nepomohla.Je to mozna tim,ze pouzivat proutek Dragon Power Jig 5-25g a nemam moc silnou paku ho na silu dostat ven. Az rada od Mary „Musis najet nad polaka v miste kde do chaluch zajel,chvili odklopit,pak lehce navinout snuru do tahu a silnejsim prisekem ho z chaluch dostat“. Musim s radosti konstatovat,ze timto postupem jsem 2 ze 2 polaku ven dostal!Takze Maro jeste jednou diky:-)
Skromně se hlasim k autorstvi návodu jak dostát Polaka z chaluh . I když Mára by ti jistě také poradil :-)</span>
#257120 27.5.2016 v 19:55Včera včera večer jsme se Zerpíkem předali pohár za nejlepšího rybáře Kátě Vítámvásové,která přechytala i svého tátu Radka,trochu to zapili a ráno vstali do slunečného počasí.Dnes se odevzdávají lodě,tak jsme vyjeli na chvíli na rozlučku s mořem.Počasí jako v Itálii,vítr skoro nefoukal a drift byl super.Polaci brali na hloubce 30-50 m na Zoomy Watermelon red a Red bug shad.Zkoušeli jsme i jiné nástrahy,ale tyto dvě barvy byly top!!!Většina polaků byla 80+ a to bylo opravdu to nejkrásnější rozloučení s mořem… Hitra nás opět nezklamala,sice se nám nepodařilo chytit žádnou placku,ale polaci byli nádherní.Šroubek byl nadšený,tak někdy příště v kempu Dolmsundet u CK Eden ahoj…………..
Ahoj Maro a vsici n Hitre, krásný fotky není co dodat, tak jsem si tady v Třebani taky udělal hezký..
#257209 28.5.2016 v 6:00Nazdar Maro a spol. díky za reporty. Blahopřeji všem ke krásným úlovkům a přeji pohodovou cestu domů a už se taky moc těším na pokec a Vaše přehánění. 😀
#257281 28.5.2016 v 12:41Tak, do kempu EDENu dorazila silná parta “Svoboďáci” s Jirkou a Honza Krupička, Fanda Truneček a jejich nový parťák a tak doufám, že budou supr reporty.
Tímto je zdravím a přeji jim klidné počasí a krásné úlovky. 😀
#257583 29.5.2016 v 20:04Na Hitře u Edenu zatím počasí jako u Jadranu. Poláci koušou velice uspokojivě a největší chycená ryba je zatím obecňačka 102 cm.
#257586 29.5.2016 v 20:08#257635 29.5.2016 v 21:34A nový most je už postavený?
#257637 29.5.2016 v 21:38Most stojí ale ještě není v provozu
#257641 29.5.2016 v 21:41 -
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Hitra, Froya, Dolmoy a střední Norsko 2016