Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra, Froya, Dolmoy a střední Norsko 2016

• Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (70 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel vostrmar a poslední změna proběhla před 7 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 346)
  • Autor
    Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

…. vyjizdime az na 18h.Ciao Karlos ps:jo a diky za tip s chaluhama a polakama!Jedem mi tam vcera zajel a diky tvymu postupu je uz v mrazaku:-)

Jsem rad ze se postup dolovani polaka z chaluch osvedcil. I kdyz jsem to psal do vlakna Bessaker tedy aspon myslim , nebo ze by tu byl jeste naky jiny navod ?? -no kazdopadne gratuluji. Jo je fakt ze pokud se neda vyjet na more ta, se chytaji perevazne juniori, ale sem tam se splete i naky senior 🙂 Hlavne ze se clovek zabavi. preji stastnou cestu domu…

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Dneska se hodně vylepšilo počasí a hned to bylo znát na aktivitě ryb.Polaci brali opět na zoomy,atoky a atacky větších velikostí.Ryb jsme chytili dost a chytačem dne byl Šroubek za nej dorše a polaka 95.Dokonce chytil na vláčku i mníka…….!!!!Polaci brali víc na hloubkách kolem 25-35 m ale pár jich bylo i kolem chaluh.Doršové skoro všude,ale hodně i malých…. Zítra nás čeká poslední celý chytací den,má být pěkně,tak snad se polaci zvednou a budou žrát ještě víc….

Ahoj Maro a spol, koukam ze jste se do toho zase pekne opreli. Zahledl jsem tam, ze to prislo i na svestku to je pozitivni, Petrovi na Bakkan jsem jich taky par poslal. Tak si to jeste poradne uzijte a ja se budu  tesit na pivko a na pokec. Pozdravuj vsecky a hlavne ty od Hrocha 🙂

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

…. vyjizdime az na 18h.Ciao Karlos ps:jo a diky za tip s chaluhama a polakama!Jedem mi tam vcera zajel a diky tvymu postupu je uz v mrazaku:-)

Jsem rad ze se postup dolovani polaka z chaluch osvedcil. I kdyz jsem to psal do vlakna Bessaker tedy aspon myslim , nebo ze by tu byl jeste naky jiny navod ?? -no kazdopadne gratuluji. Jo je fakt ze pokud se neda vyjet na more ta, se chytaji perevazne juniori, ale sem tam se splete i naky senior :-) Hlavne ze se clovek zabavi. preji stastnou cestu domu…

To mě uteklo. Můžu taky poprosit? Jak dostat polaka z chaluh?

Lipenak
    Účastník
    (192 odpovědí)

Nevím co dělá Petr, ale já odklopím naviják a on si vyjede.

Barik
    Účastník
    (37 odpovědí)

Moje je zkusenost je proste takova,ze jakmile mi zajel polak do chaluch,tak byl vzdy problem a ani odklopena civka mi nepomohla.Je to mozna tim,ze pouzivat proutek Dragon Power Jig 5-25g a nemam moc silnou paku ho na silu dostat ven. Az rada od Mary “Musis najet nad polaka v miste kde do chaluch zajel,chvili odklopit,pak lehce navinout snuru do tahu a silnejsim prisekem ho z chaluch dostat”. Musim s radosti konstatovat,ze timto postupem jsem 2 ze 2 polaku ven dostal!Takze Maro jeste jednou diky:-)

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Včera včera večer jsme se  Zerpíkem předali pohár za nejlepšího rybáře Kátě Vítámvásové,která přechytala i svého tátu Radka,trochu to zapili a ráno vstali do slunečného počasí.Dnes se odevzdávají lodě,tak jsme vyjeli na chvíli na rozlučku s mořem.Počasí jako v Itálii,vítr skoro nefoukal a drift byl super.Polaci brali na hloubce 30-50 m na Zoomy Watermelon red a Red bug shad.Zkoušeli jsme i jiné nástrahy,ale tyto dvě barvy byly top!!!Většina polaků byla 80+ a to bylo opravdu to nejkrásnější rozloučení s mořem…

Hitra nás opět nezklamala,sice se nám nepodařilo chytit žádnou placku,ale polaci byli nádherní.Šroubek byl nadšený,tak někdy příště v kempu Dolmsundet u CK Eden ahoj…………..

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Moje je zkusenost je proste takova,ze jakmile mi zajel polak do chaluch,tak byl vzdy problem a ani odklopena civka mi nepomohla.Je to mozna tim,ze pouzivat proutek Dragon Power Jig 5-25g a nemam moc silnou paku ho na silu dostat ven. Az rada od Mary „Musis najet nad polaka v miste kde do chaluch zajel,chvili odklopit,pak lehce navinout snuru do tahu a silnejsim prisekem ho z chaluch dostat“. Musim s radosti konstatovat,ze timto postupem jsem 2 ze 2 polaku ven dostal!Takze Maro jeste jednou diky:-)

Skromně se hlasim k autorstvi návodu jak dostát Polaka z chaluh . I když Mára by ti jistě také poradil :-)</span>

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Včera včera večer jsme se Zerpíkem předali pohár za nejlepšího rybáře Kátě Vítámvásové,která přechytala i svého tátu Radka,trochu to zapili a ráno vstali do slunečného počasí.Dnes se odevzdávají lodě,tak jsme vyjeli na chvíli na rozlučku s mořem.Počasí jako v Itálii,vítr skoro nefoukal a drift byl super.Polaci brali na hloubce 30-50 m na Zoomy Watermelon red a Red bug shad.Zkoušeli jsme i jiné nástrahy,ale tyto dvě barvy byly top!!!Většina polaků byla 80+ a to bylo opravdu to nejkrásnější rozloučení s mořem… Hitra nás opět nezklamala,sice se nám nepodařilo chytit žádnou placku,ale polaci byli nádherní.Šroubek byl nadšený,tak někdy příště v kempu Dolmsundet u CK Eden ahoj…………..

Ahoj Maro a vsici n Hitre, krásný fotky není co dodat, tak jsem si tady v Třebani taky udělal hezký..

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Nazdar Maro a spol. díky za reporty. Blahopřeji všem ke krásným úlovkům a přeji pohodovou cestu domů a už se taky moc těším na pokec a Vaše přehánění. 😀

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Tak, do kempu EDENu dorazila silná parta “Svoboďáci” s Jirkou a Honza Krupička, Fanda Truneček a jejich nový parťák a tak doufám, že budou supr reporty.

Tímto je zdravím a přeji jim klidné počasí a krásné úlovky. 😀

Vydrysek
    Účastník
    (7 odpovědí)

Na Hitře u Edenu zatím počasí jako u Jadranu. Poláci koušou velice uspokojivě a největší chycená ryba je zatím obecňačka 102 cm.

Vydrysek
    Účastník
    (7 odpovědí)

cheban
    Účastník
    (33 odpovědí)

A nový most je už postavený?

Martin Svoboda
    Účastník
    (52 odpovědí)

Most stojí ale ještě není v provozu

Martin Svoboda
    Účastník
    (52 odpovědí)

Pár  fotek s dneška

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 346)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra, Froya, Dolmoy a střední Norsko 2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...