Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Hitra, Froya, Dolmoy a střední Norsko 2016

Pokračování oblíbené diskuze Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2016…

Odpovědět

Počasí nám zatím přeje a ryby berou pěkně.Dneska od rána nám brali pěkní polaci,největší přes 80 cm.Všechny tři naše lodě dnes nachytaly.V kempu včera i dnes se chytil halík.Polaci ještě nejsou vytření a berou fakt pěkně.Nejvíc na zoomy.....Dnes tedy žádní prckové,jen já si zase chytil tu moji 45.............

Tak hlásím příjezd na Hitru k CK Eden. Loď už máme,jen trochu víc fouká,tak si zatím chystáme rybařinu a odpoledne na chvíli vyjedeme vyzkoušet…. V turnusu před námi se chytil nej polák 96 a halík 126,tak máme laťku docela vysoko…

,nchfkg.,bvxygffg.ljm

Smajlíci  stále nefungují.

Kde máte zbytek fotek, že bych se pokochal .

Prosíííííííííííííííííííííííííííííííím.

Chlapci zlati preju vam krasne pocasi a trofejni ulovky.I kdyz fotky ryb se Sroubkem vypadaji vsechny na trofej.Sroubes nenechej se zahanbit v te vybrane spolecnosti a doufam,ze das jedno foto s oranzovou parukou

Tak kamarádům na Krakvag Storfosna se daří.

Krásný kousky Harty. Doufám, že jsi kámoše dobře vybavil. Musím od tebe doplnit pár věcí. Včera jsem dělal pořádek v bedně a půlku jsem toho vycházel, bo nás loni přelila vlna a měl jsem z toho po roce kovošrot.

Jejda ,ti by tam mohli být dva roky.Daří se jim a chytají pěkny kusany,tak že jsem spokojenej.Když to stihnu,tak dám zítra pár fotek pěkných torpéd co dnes chytili.Nemám totiž chytrej telefon,tak to posílají ženě a je to trochu komplikovanější to sem dát.

Harty, pamatuješ před dvěma roky? Pojedeš letos na stejné místo?
Jo jo jak by né, pamatuji.Ne kluci už,tam jsou a já letos Krakvag vynechal a jedu s Plzeňákama.A poprvé autobusem.Tak že to bude asi nářez.No největší problém je to,jak s vercajkem, když normálně tahám pět beden.Nevím,jak to z redukuju a do čtvrtka mně nejpíš trefí.Asi vezmu jenom vláčku a basta.

Jinak ostatní, parádní polaci, tak že se pěkně kochám.Akorát  fotek by mohlo být více a trochu se rozepsat na co,jak hluboko atd.

Počasí nám zatím přeje a ryby berou pěkně.Dneska od rána nám brali pěkní polaci,největší přes 80 cm.Všechny tři naše lodě dnes nachytaly.V kempu včera i dnes se chytil halík.Polaci ještě nejsou vytření a berou fakt pěkně.Nejvíc na zoomy…..Dnes tedy žádní prckové,jen já si zase chytil tu moji 45………….

Máro parádní kousky. Taky se přimluvám s Hartym. Rozepiš se něco o nástrahách a hloubkách. Ať víme na co se připravit. Kde přesně jste? Ať se daří!

Klucí,parádička.....za 6dní  jsme s Hartym tam,tak nám je všechny nevychytejte ať máme i my tak nádherné fotky.....

Máro super, krásný ryby a maskovanýho Zerpíka stejně poznáme:)))) pozdravuj a ať se daří!

Polaci byli 5-25 metrů a brali hlavně na zoomy Watermelon red a Black saphire a 10 cm rypery Ice Fish,zelené barvy.Zerpík chytil i na modrý   flash jiga 20 g od Jigina.Doršáci jen menší do 70 cm.

Klucí,parádička…..za 6dní jsme s Hartym tam,tak nám je všechny nevychytejte ať máme i my tak nádherné fotky…..
Pájo,čteš to?Zase žížaly -Sakra práce.Tady už chytá polaky normálně snad jenom H.Dufek .

Tenhle je na pilkřík.....

Harty neboj máme všechno připravený...i žížaly.....ale nažhavenej jsem pořádně....

Ty mně děsíš,taky žížaly?No dobrá,nakopu i čerství.

jasnačka že budeme točit pilkříky a flashjigi, ale čert nikdy neví...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!