Pokud máte někdo chuť si zkrátit chvíle čekání na svůj odjezd do Norska, zveřejnil jsem celý film z naší loňské podzimní rybařiny na Dolmoya.
" target="_blank">Soroya - květen 2013
" target="_blank">SOROYA - květen 2014
Moc hezké krácení chvíle do odjezdu. Když vidím tu přímo hmatatelnou pohodu, hned bych jel s vámi. Nepatřím k žádné partě a jezdím jen nahodile. Kdyby někdy bylo místo, dejte vědět. Velmi bych to uvítal.
Moc hezký film.
Odpovědět
Taky jsem se podíval a moc líbí. Za dlouhých zimních večerů krásná podívaná. Pokud se sejdete i přes zimu a při slivovičce zavzpomínáte....Určitě o mnoho lepší než dnešní nekonečné seriály:-D
Odpovědět
Díky chlapíci, kompiluji do formátu *.avi ještě jeden film z roku 2010. Ten rok vyšel krásný podzim a počasí nám přálo. Připíchnu ho také na youtube a dám odkaz. Bude to ale chvilku trvat, tak snad zítra.
Odpovědět
Mám možná blbej dotaz, ale film je formátu 16:9 a mně se přehrává zdeformovaně 4:3 a nemůžu nikde najít jak to nastavit. Mám prohlížeč IE a z YouTube se to přehrává Adobe Flash Playerem. To video co sem dal Mifak je zřejmě taky 16:9 a to se přehrává dobře, tak teda nevím.
Odpovědět
Jisto
Máš pravdu, zjistil jsem to až po nahrání na YouTube. Musím se poradit s někým poradit. Sám nevím jak to vyřešit.
Odpovědět
Je to super,sice trošku horší kvalita(ale jestli to taky nebylo tím pivkem co jsem si u toho popijel). Trošku nesouhlasím s Vápno1 (ale v dobrém) ....kdyby to video trvalo 2 dny tak to nevadí:-)
Odpovědět
Piva
Zůstaň v klidu, pivkem to nebylo.:-D:-D:-D
Kvalita je daná kompromisem mezi velikostí souboru a kvalitou záznamu. V nejvyšší kvalitě na nosiči BluRay má soubor 16 GB. Tento má pouze 2 GB a to je potom znát.
Odpovědět
2 husky19
zkus to vyrenderovat ve formátu *.mp4 s bitrate 5000 kb/s a rozlišením 720p případně kdyby to bylo ještě moc velké tak 2500 kb/s bitrate a rozlišení 480p. Tedy pokud ti to umožňuje používaný software.
Odpovědět
[citace]husky19 napsal: Jisto
Máš pravdu, zjistil jsem to až po nahrání na YouTube. Musím se poradit s někým poradit. Sám nevím jak to vyřešit. [/citace]
Mrkni sem : Nastavení tagů k videu na youtube
a sem Nastavení videa youtube
Odpovědět
[citace]MifakM napsal:
husky19 napsal: Jisto
Máš pravdu, zjistil jsem to až po nahrání na YouTube. Musím se poradit s někým poradit. Sám nevím jak to vyřešit.
Mrkni sem : Nastavení tagů k videu na youtube
a sem Nastavení videa youtube[/citace]
Jsi genius, Mifaku. Oprava na 5 sekund a je to.
Díky.:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
2 husky19
zadnej genius, strejda google :-D:-D:-D
Odpovědět
Rozumím. Také ho hojně využívám, ale nyní jako účetní poradce dělám několik daňových přiznání denně a nějak toho času nezbývá.
Ale dnes Soroya za 58 to mi dodává sílu.
Ještě jednou díky. ;-);-);-)
Odpovědět
to Husky:ty mrchy štikozubci,8-O jakto že se tak zamotávali??? často jste je ani nemohli sundat:-)já jsem na Bakkanu chytil dva z 80m.ale ani jeden nebyl tak zamotanej...:-D
Odpovědět
[citace]respi napsal:
to Husky:ty mrchy štikozubci, jakto že se tak zamotávali??? často jste je ani nemohli sundatjá jsem na Bakkanu chytil dva z 80m.ale ani jeden nebyl tak zamotanej...[/citace]
Jsou to potvory. :-D Každý z nich se motal jako mník. Ten to taky umí skvěle
Odpovědět
Na první straně je ještě jeden odkaz na film z roku 2010. Bylo podstatně lepší počasí a byli jsme u Halvara Stadsvika.
Tak pokud máte chuť, je tam pro vás. Dle Mifakovo rady jsem ho kompiloval ve formatu *.mp4 a musím uznat, že je to podstatně lepší kvalita.
Odpovědět