Dovolil bych si pro vás založit novou sezonu 2018, pro rybáře co navštíví tyto destinace nebo okolí...My jsme už na značkách a připravujeme kemp a lodě pro první hosty..
Dovolil bych si pro vás založit novou sezonu 2018, pro rybáře co navštíví tyto destinace nebo okolí...My jsme už na značkách a připravujeme kemp a lodě pro první hosty..
Omlouvám se za výřad, ale na lodi nebyl prostě čas, pár lepších fotek má i kolega, až pošle, dodám. Vlevo tresky z toho sloupce, vpravo keleři z proudu pod mostem
Odpovědět
99cm ze 37 - fotky mi nejdou zvětšit- asi neco dělám špatně :-(
Odpovědět
připraveným přeje i štěstí v podobě počasí - půlnoc u Inttianu
Odpovědět
Kromě jednoho dne počasí super, voda i vzduch jednoznačně chladnější než jiné roky v tomto čase, ale rybám to evidentně vyhovuje v množství i velikosti je to vidět. Jediné mínus - nezavadili jsme o makrelu, z doslechu se jich prý pár chytlo. Pro mě to není cílová ryba, ale na grilu si jí dám rád.
Chata na příští rok objednána, tak do té doby se tady budu kochat úspěchy jiných a těšit se zase za rok.
ještě štikáč rovných 100cm
Odpovědět
...odpolední 150cm /20 kg...šluknul to tak, že jsem návazec vyndal až po filetování..poprchávalo ale drift famózně ideální..a záběrů hodně, ještě dva menší...
Odpovědět
Čáu Honzo, můžu tě poprosit o souřadnice na 37". Moc díky Slabi.
Odpovědět
Kelirek, moc děkuji, zítra jim dáme za uši. Snad tam štikáči budou, na vláčku nemůžeme najít polaky ani kelery.
Odpovědět
Slabi: pokud budete na “37” tak zkuste melciny u Inntianu, cela ta oblast je na polaky skvela, ale pozor na vrtuli a koukejte porad na plotter..good luck
Odpovědět
Odpovědět
Včera večer přišel velký mník 175 cm /26,5kg...raritou bylo že po vytažení ze sebe vysoukal natrávenýho lososa, odhadem 60-70cm...Neuvěřitelný obrovský zvíře..!!!! Ale čtyři hodiny čekání na jediný záběr...to je prostě mníkování trofejních gigantů....
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...