Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Hitra, Dolmoy, Froya a střední Norsko 2018

Dovolil bych si pro vás založit novou sezonu 2018, pro rybáře co navštíví tyto destinace nebo okolí...My jsme už na značkách a připravujeme kemp a lodě pro první hosty..

Odpovědět

.

Strašný zvíře, zajímalo by mě, jak se mu povedlo ulovit lososa, tak rychlou rybu??? Holt, příroda umí vždy překvapit.

No asi sebral mrtvolu

Chlapi, jsou už na 37" štikouni? Díky Slabi.

štikouni jsou kolem kóty "37"...viz tento krásný úlovek z minulých dní..110cm/11kg...:) já jsem si cvičně dal předevčírem 158cm /20,5kg , Luďa "Polack" vozí od Uttianu každý den krásné polaky, jen mně letos připadá že si makrely dávajé načas....

Honzo díky, včera 37" super, podařilo se 14 kousků štikáčů ve velikosti 70-95cm.

Mix fotek uplynulých dní: ulovili se pěkní mníci (130cm a více), štikozubci (nej zatím 115 cm...) statečně koušou nejen na "37" ale i u Edoya-majáku, mezi Gronholm-taren a devadesátku najela neuvěřitelná hejna kelerů (od 70cm a po metrové kusy), která večer u hladiny hodují na mini makrelkách a sledích..S nimi naši hosté vytáhli i několik hezkých tresek obecných (13kg, 15kg...)

Vidím, že diskuze je nějaká zamrzlá. Řekne mi někdo jak to vypadá letos na Dolmoy s makrelami?

Jsem doma týden a ve středním Norsku je makrel málo. Zatím prostě nenajely, holky jedny. Snad to ještě přijde. Pojedeme znovu na konci září cíleně na makrely.

Díky za zprávu. Jedeme také až 16.9. a makrely jsou pro nás také důležité. Zavináče jsou zavináče. :o) Tak budeme doufat.

..makrel málo ale jinak ostatní ryba jde...

Tak alespoň to. Ale doufám, že ještě makrely najedou. :o)

Vzpomínka na červenec.

Svého polaka si tu chytí každý.

U ostrova Linesøya (kousek na Bakkan Wahl) se nám na moři podařilo potkat nějakou menší velrybu, mám jeden záběr a pátráme co by to mohlo být. Malá hřbetní ploutev proti mohutnému tělu posazená do zadní třetiny těla, odhadovaná délka 4-5 metrů, naším vygoogleným favoritem je plejtvák malý??

https://www.youtube.com/watch?v=P2OJ2gZKvC8

Už zase pokročil čas a rád bych se zeptal jak to vypadá se štikozubci za Inntianem a jak je to letos s makrelami. Má někdo nějaké informace??

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!