Dovolil bych si pro vás založit novou sezonu 2018, pro rybáře co navštíví tyto destinace nebo okolí...My jsme už na značkách a připravujeme kemp a lodě pro první hosty..
Dovolil bych si pro vás založit novou sezonu 2018, pro rybáře co navštíví tyto destinace nebo okolí...My jsme už na značkách a připravujeme kemp a lodě pro první hosty..
Strašný zvíře, zajímalo by mě, jak se mu povedlo ulovit lososa, tak rychlou rybu??? Holt, příroda umí vždy překvapit.
Odpovědět
štikouni jsou kolem kóty "37"...viz tento krásný úlovek z minulých dní..110cm/11kg...:) já jsem si cvičně dal předevčírem 158cm /20,5kg , Luďa "Polack" vozí od Uttianu každý den krásné polaky, jen mně letos připadá že si makrely dávajé načas....
Odpovědět
Honzo díky, včera 37" super, podařilo se 14 kousků štikáčů ve velikosti 70-95cm.
Odpovědět
Mix fotek uplynulĂ˝ch dnĂ: ulovili se pÄ›knĂ mnĂci (130cm a vĂce), štikozubci (nej zatĂm 115 cm...) stateÄŤnÄ› koušou nejen na "37" ale i u Edoya-majáku, mezi Gronholm-taren a devadesátku najela neuvěřitelná hejna kelerĹŻ (od 70cm a po metrovĂ© kusy), která veÄŤer u hladiny hodujĂ na mini makrelkách a sledĂch..S nimi naši hostĂ© vytáhli i nÄ›kolik hezkĂ˝ch tresek obecnĂ˝ch (13kg, 15kg...)
Odpovědět
Vidím, že diskuze je nějaká zamrzlá. Řekne mi někdo jak to vypadá letos na Dolmoy s makrelami?
Odpovědět
Jsem doma týden a ve středním Norsku je makrel málo. Zatím prostě nenajely, holky jedny. Snad to ještě přijde. Pojedeme znovu na konci září cíleně na makrely.
Odpovědět
Díky za zprávu. Jedeme také až 16.9. a makrely jsou pro nás také důležité. Zavináče jsou zavináče. :o) Tak budeme doufat.
Odpovědět
Tak alespoň to. Ale doufám, že ještě makrely najedou. :o)
Odpovědět
U ostrova Linesøya (kousek na Bakkan Wahl) se nám na moři podařilo potkat nějakou menší velrybu, mám jeden záběr a pátráme co by to mohlo být. Malá hřbetní ploutev proti mohutnému tělu posazená do zadní třetiny těla, odhadovaná délka 4-5 metrů, naším vygoogleným favoritem je plejtvák malý??
https://www.youtube.com/watch?v=P2OJ2gZKvC8
Odpovědět
Už zase pokročil čas a rád bych se zeptal jak to vypadá se štikozubci za Inntianem a jak je to letos s makrelami. Má někdo nějaké informace??
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...