Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Bergen, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Hitra, Dolmoy 2020 a okolí

Také ve středním Norsku se dá ulovit halibut ze břehu. Stačí si najít vhodné písčité místo s hojným výskytem platýsů. Potom už nezbývá než halibuta vysedět, jako u nás kapra.

Odpovědět

To mě teda bere. Když vidím ty ryby, jaké se dají nachytat na Hitře. Už to nevydržím až do června.

To je parádní. Na Hitru jedu letos v červnu poprvé a jsem na ni velice zvědav. Doposud jsem jezdil do oblasti Harbak, kde to není až tak špatné, ale změna je život. :D

Jak daleko se jezdí v Harbaku na moře, abys nachytal ryby?

Dnes jsme měli být už na Dolmoy u Honzi Dufka..... bohužel, koroňák  a sedíme doma.

Chtěl bych ještě jednou a i veřejně Honzovi poděkovat za profi přístup. Drtivá většina z nás prostě přebukuje na 2021 a zálohu ponechá, ale my měli už objenáno na příští rok na Ulvoya, takže to nešlo.

Honza peníze bez problémů vrátil. Děkujem a někdy na Dolmoy na rybách !

Asi jsme jedni z mála které nás pustili "pracovně" do Norska..Po dvou týdnech sněžení a práce na kempu jsme s jedním kamarádem, který dlouhodobě žije na Hitře, vyrazili na ryby. Že by si chtěl zvýšit chyceného mníka, že má největšího jen 9 kg...Tak se pokochejte několika obrázky z perfektního květnového odpoledne na Dolmoy…:)...no svůj rekord a i rekord kempu zvedl na 38,8 kg..!!! To jde, že?

Tak to opravdu jde. Velká gratulace.

Honzo, užívej si to i za nás co smutně sedíme doma a chodíme chytat na rybníky a řeky u nás, ale i to je fajn.

No to je hovaďák, veliká gratulace....

Včerejší podvečerní hloubka a vláčka..mník 21kg, dlouhý a hubený...ve sloupci keleři...na mělčině malý halíček a několik pěkných obecných a jeden polak junior...

..polaci jsou zatím ve svatební říji docela hluboko..45-60 metrů...chtělo to vertikálku 100gr jigovku a kousali slušně na " Kachní hlavě"...

..a trochu jsme i lítali ...

včera jsem si místo velkého mníka z "Devadesátky" přivezl 15kg Pana placatýho…:)

při hledání mořských prstruhů zabral pěkný losos. Na  Mepps Long Aglii 3, candátí proutek do 15gr, monofil 0,15mm. Na tohle náčiní to bylo pár desítek minut, trpělivosti, jemného zdolávání ale povedlo se...

Hezká práce Honzo, gratuluji.

U Dolmoy byl uloven další krásný mník.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!