Ahoj, letos bychom měli jet s partou od CK Eden na Hitru. Termín 22.8.-3.9.
První autobus od cestovky už je prý na cestě.
Tímto bych chtěl zahájit diskuzi o lokalitě a sdílení úlovků a poznatků v letošním roce.
Pište a přidávejte foto jak je libo.
Ahoj, letos bychom měli jet s partou od CK Eden na Hitru. Termín 22.8.-3.9.
První autobus od cestovky už je prý na cestě.
Tímto bych chtěl zahájit diskuzi o lokalitě a sdílení úlovků a poznatků v letošním roce.
Pište a přidávejte foto jak je libo.
Tak já udělal z 18 16tku 🤦♂️, díky taky za týden zkusíme.
Koukám, že je to o kousek dál.
Odpovědět
to Lipenak: to je pravda :) a ještě jsem se tě chtěl zeptat, nevíš vpravo od Edenu o nějákém jistějším místě na mníky ???
Odpovědět
To Martens: Ahoj, my jsme loni chytali mníky zde. Bývalí tam sádky. Je to sice od kempu vlevo ale kousali tam velmi slušně. Byli na hloubce 98- 108m. Ale bacha na kotevní lana od bývalých sádek.
Odpovědět
Martens já se věnuji jen vláčce. Takže výjimečně chytnem nějakého prcka. Není to naše cílová ryba.
Odpovědět
tak jasné :) a byli tam nějáký pěkní kousci, nebo klasika do 90 cm ?
Odpovědět
Největší se chytil myslím 117cm. Jinak to byly ryby 90-100cm. Chytalo se klasicky na celou makrelu. A i velkou mámu vzal ten 90cm prcek. Letos bych to rád zkusil kolem Hallaverettu na nějakýho pořádnýho.
Odpovědět
Ostrouni ne, ale když tam dali kluci filetu, tak tahali ty malý flekatý, asi máčky, nebo co je to. 😁
Odpovědět
chlapi, nemáte někdo zkušenosti, nebo info, zda se tam dá něco chytit u Innitianu na šelfu z těch cca 30 m do 90 ??

Odpovědět
Na ty kelery jsme vůbec nenarazili, ani malý ani velký, jen makrely.
Odpovědět