Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 190 odpovědí. Do diskuze (45 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel husky19 a poslední změna proběhla před 3 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 191)
  • Autor
    sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

parádní ryby, veliká gratulace.

tom
    Účastník
    (181 odpovědí)

ten mník je exelentní….gratulace lovci

Martens
    Účastník
    (39 odpovědí)

Ahoj, tady jsou námořní mapy celého norska  https://pasjoen.gulesider.no   (tady okolí hitry https://pasjoen.gulesider.no/#map=11.64/63.656/8.826)

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Málo které místo nabízí tak pestrou skladbu rybích druhů jako Hitra.

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

Borci poraďte. Jak je to štikozubcema mimo jejich sezonu. V srpnu a zaří se nachytají dobře, ale kde jsou třeba začátkem června? Ve velkych hloubkách? Potravu prijímat musí. Má někdo nějakou zkušenost?

tom
    Účastník
    (181 odpovědí)

Borci poraďte. Jak je to štikozubcema mimo jejich sezonu. V srpnu a zaří se nachytají dobře, ale kde jsou třeba začátkem června? Ve velkych hloubkách? Potravu prijímat musí. Má někdo nějakou zkušenost?

Následují rybí hejna, nezůstávají na jednom místě, v létě jsou blíže k pobřeží a v zimě spíše na otevřeném moři.</span>

https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0tikozubec_obecn%C3%BD

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 8 měsíci uživatelem tom.
    Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

Poradil by někdo místa s písečnými lavicemi na Hitře, v rozumnem dojezdu od kempu CK Eden? Cíl halibut. Klidně sz. Děkuji

michal0202
    Účastník
    (24 odpovědí)

Poradil by někdo místa s písečnými lavicemi na Hitře, v rozumnem dojezdu od kempu CK Eden? Cíl halibut. Klidně sz. Děkuji

Ahoj, na mapě jsem žádná taková zatím nenašel. Hledal jsem na loňskou výpravu a hledám i na letošní na začátku června…snad tu někdo bude vědet.

chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

Když jsme před léty jezdili na Hitru tak velká písková plotna se nacházela u jihozápadního

okraje v průlivu mezi Hitrou a Smolou. Tam jsme halíky několikrát chytili. Z CK Eden

je to ale poměrně daleko. Karel

stanour
    Účastník
    (9 odpovědí)

S naší skupinou se nám podařilo ulovit hned dva pěkné halíky hned vlevo pod mostem na těch mělčinách. Tam se i písek sporadicky nachází. Byl to rok 2018. Jaký letos jedete turnus?

michal0202
    Účastník
    (24 odpovědí)

Tak jsem zvědav jaká bude letos rybí obsádka. Loni se dařilo mníkům a žralokům.

Pepek Blahu
    Účastník
    (30 odpovědí)

Se podívejte na ty fotky! Už nemám důvod jezdit na Sever. Střední Norsko prostě miluji.

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Se podívejte na ty fotky! Už nemám důvod jezdit na Sever. Střední Norsko prostě miluji.

Ahoj,já taky , ale takový krásný ryby jsem tam mockrát nepochytal. Pochlub se kde jste !

Díky

Ota

vydra-cz
    Účastník
    (216 odpovědí)

No já bych řekl že to je velmi dobře nafocené v té bedýnce jsou klasický bedýnkový ryby které máme nejraději.

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

Jedeme 1.6. přípravy vrcholí. Vlevo od kempu jsou vidět světlé mělčiny, tam by halík mohl být. Něco zkusíme, polaci snad budou kousat dobře.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 191)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...