Ahoj, letos bychom měli jet s partou od CK Eden na Hitru. Termín 22.8.-3.9.
První autobus od cestovky už je prý na cestě.
Tímto bych chtěl zahájit diskuzi o lokalitě a sdílení úlovků a poznatků v letošním roce.
Pište a přidávejte foto jak je libo.
Ahoj, letos bychom měli jet s partou od CK Eden na Hitru. Termín 22.8.-3.9.
První autobus od cestovky už je prý na cestě.
Tímto bych chtěl zahájit diskuzi o lokalitě a sdílení úlovků a poznatků v letošním roce.
Pište a přidávejte foto jak je libo.
V sobotu ráno probíhá v moři u Averøyi a Kristiansundu pátrací operace po čtyřech pohřešovaných zahraničních rybářských turistech.Tak doufejme......
ahoj Honzíku, bohužel šlo o čechy, jednoho našli mrtvého, ostatní se pohřešují, jejich záchrana rovná se nule, bohužel, chlapi dávejte pozor počasí je svině
Ahoj Tome.
Je moc proměnných a není to pouze počasí. Pokaždé když vyjíždíš na moře, jsi tak nějak jednou nohou v hrobě a může být i slunečno s hladinou jako sklo a o to hůř při počasí špatném. Já osobně se divím, že těch ztracených, i když si to samozřejmě nepřeju, není daleko víc. Někomu prostě pud sebezáchovy chybí, jiný má z moře respekt, další by za svého koníčka položil i život a jiný to samé jen pro kus masa. Jedno je ale jisté. Ti lidé zemřeli sice zbytečně, ale zanechali tady varování jiným, kteří se snad z tohoto poučí a podobné chyby se vyvarují. Možná jsem ale naivní.....
Ryby už sem nedávám, ale letos jsem byl (jen s kámoši a rodinou) a posílám Ti pár fotek abys na rybaření se mnou nezapomněl ((-:
Měj se fajn, pozdravuj Renatu. Honza.
Odpovědět
těžko zapomenout na nejlepší rybačku jakou jsem zažil u tebe. Renatku jsem pozdravoval, byla ráda, také tě mám pozdravovat. Mluvil jsem s Jirkou, a doufám že te zdravíčko podrží. Jinak Norsko jezdíme každý rok, pokaždé jinam, prostě objevujeme nová místa, a krásy Norska, měj se a třeba se ještě potkáme a pochutnáme si na polévce z polaka
Odpovědět
Norské vody čekají
Napište nám a ozveme se vám do 24 hodin.