Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hemnskjel – Trondheimsleia

• Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel vostrmar a poslední změna proběhla před 8 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    vostrmar
    Účastník
    (150 odpovědí)

Ahoj, máte někdo zkušenosti s lovem v okolí ostrova Hemnskjel v Trondheimsleia, mezi Hotrou a pevninou ?

Chystáme se tam na Martinus Brygge za rok konce dubna. Budu rád i za informace k celému sundu.

Díky

Vostrmar

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Ahoj, kde přesně budete? My byli 2x v Lesundu. já si myslím, že loviště bude stejné. Mám dobré waypointy z okolí, kdybys měl zájem.

vostrmar
    Účastník
    (150 odpovědí)

Ahoj,

budeme přesně na tom malém ostrově, co se zanořuje do země tunel na Hitru. Pokud máš nějaké waypointy v dosahu, co jste byli, budu moc rád. S naší partou jsme byly zatím několikrát v Jižním Norsku a dostali jsme od jedné německé party právě typ na Hemnskjela. Hlavně zatím pilkrujeme, a na přívlač začínáme. Chtěli bychom jet koncem dubna, tak budu rád i za typy, co všechno lze v této době lovit.

Díky

Vostrmar

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Díval jsem se do map a jste tam strašně zavření, takže na pikr to tam moc nebude, spíš ta vláčka. Ale na vláčku bych volil pozdější termín konec května – začátek června, až vyjedou na mělčiny polaci a keleři. Tresek obecných tam bude málo, jen ta místní menší forma. Já bych volik raději místo s přístupem na otevřené moře. Ten duben je už tutovka?

vostrmar
    Účastník
    (150 odpovědí)

Konec dubna není pro nás dogma, šel by i květen. Sháním ale po zkušenostech něco, kde bude trochu jistota, že nebude foukat jako o život a my nebudeme moci na vodu. Poslední dva roky se nám totiž podařilo rozumně chytat i jen polovinu dnů a to jsme byli na jihu. Kluci už jsou trochu otrávený, tak chceme střední Norsko. Pokud by jsi měl jinou variantu s trochou jistoty ve Středním Norsku, budu rád za tip. I když větru dešti neporučíš, ale aspoň trochu tomu jít naproti.

Tady na tom se mi líbí lodě, Kvaerno 19´´, 50 HP¨, pro čtyři lidi

Dedouš
    Účastník
    (5 odpovědí)

Odpověď | Odpovědět s citací #250184 4.5.2016 v 12:40

Ahoj Martine, zrovna odtud zítra brzo ráno odjíždíme, tak jenom krátce a po návratu ti dám podrobnější info o této lokalitě. Strávili jsme zde od 28.4. do 5.5. neskutečně krásný týden. Vyšlo jak počasí tak i rybolov. Jsem zde již po páté, taky přes Němce, a ryby již nehledáme, ale objíždíme naše záhumenky. Bavíme se lehkou vláčkou, pilkrování nás moc nebere a ani to moc neumíme. Poslední 3 dny jsme celou plnou bednu dávali Němcům, co bydlí vedle. Byli tu poprvé, pouze pilkrovali a jezdili téměř bez ryb. Dnes jsme jednoho vzali k nám na loď a hned si chytil polaka 83 cm a 6 krásných tresek. Pořád mi děkoval a nechápal, že takové ryby chytá na malou gumku s 25 gr hlavou. Zatím posílám mapu co nám poslali Němci a zbytek po návratu do ČR.

vostrmar
    Účastník
    (150 odpovědí)

to: Dedeous

Ahoj,  doufám, že jste se v pořádku vrátili.  Měl by jsi čas trochu poreferovat o Hemnskjela ?

Díky Vostrmar

Fish
    Účastník
    (311 odpovědí)

Taky by mě zajímalo info z této oblasti.

vostrmar
    Účastník
    (150 odpovědí)

Ahojte Norci,

nějak mi sem moc lidí nepíše. To nemá nikdo zkušenosti s tímto sundem mezi pevninou a Hitrou ?

Chtěl bych to v létě objednat na příští rok, tak abych se nespálil.

Díky všem předem za komentáře.

Vostrmar

vostrmar
    Účastník
    (150 odpovědí)

Ahoj,

tak jsem objednal poslední týden v dubnu 2017. Těch tři čtvrtě roku čekáni bude dlouhých. Pokud máte někdo zkušenosti s touto lokalitou, budu vděčný za jakékoliv info.

Díky moc

Vostrmar

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hemnskjel – Trondheimsleia

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...