Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

HEKTOR & Ayashifishing

Ahoj kluci. Někdy v létě mě Šroubek popíchl, abych založil samostatný téma Hektor. Na začátku jsem o to moc nestál, ale na druhou stranu se pořad něco děje, máme na příští rok spoustu plánů, jak rybářských, tak hudebních. S Hektorama byjsme rádi udělali rybářské CD s nejlepšíma rybíma songama :-D, dál máme v plánu dodělat novou desku a bude tam spousta drobných rybářských výprav, ne jen do Norska, ale i jiných zajímavých míst, na který tady nejsou diskuze. O zážitky, úlovky a hudbu bych se s Vámi v příštím roce na úrovni Hektor & Ayashifishing rád podělil. Aktuality budu tedy s dovolením vkládat do této diskuze :-D

Odpovědět

Jeden z těchto tří to určitě pokřtí...

[citace]sroubek282 napsal:

Jeden z těchto tří to určitě pokřtí...[/citace]

To je silna trojka :-)

[citace]Tomas-HEKTOR napsal:

sroubek282 napsal:

Jeden z těchto tří to určitě pokřtí...

To je silna trojka [/citace]

Ano je, jeden z těchto tří CD určitě pokřtí.

Dnes jsem mluvil s Tomas - Hektor a jsme domluveni. Ve Spálově zahrajou na živo...Jak to přesně bude, tak to zde napíše Tom..ale bude to jedinečná a vyjímečná akce...Pozvánka vyjde na svět během konce příštího týdne... Dííky Tome..8-O8-O

CD ProFishing jde tento týden do výroby. CD jsme natočili na podporu rybolovu v Norsku, nikoli za účelem zisku. Kdo bude ve Spálově chtít, může si CD Hektoru vzít. Cena 0 kč :-)

[citace]Tomas-HEKTOR napsal:

CD ProFishing jde tento týden do výroby. CD jsme natočili na podporu rybolovu v Norsku, nikoli za účelem zisku. Kdo bude ve Spálově chtít, může si CD Hektoru vzít. Cena 0 kč [/citace]

Bomba, to bude akce, do konce příštího týdne vyrukujeme už s pozvánkou, ladíme drobnosti....8-)8-)8-)8-)

Drobná chyba se vloudila, teď už je to o.k.

Ahoj všichni, prave jsem se vratil z Omanu z rodinne dovolene. Byli jsme tam jedno odpoledne s pritelkyni a dvouma cechama na 4 hod. fishingu...Zda se, ze by to mohla bejt super lokalita,... na to, ze pripravenost na fishing byla minimalni a kluci chytali na mistnich vybavu, tak za tu chvili se povedly dorada, wahoo, pyskouni a jeste jsem mel na pop asi 4 krasny zabery, ale bohuzel vzdycky naraz do prutu a nic, jen zniceny hlavy nastrah, kde nejsou haky.. dorada jezdili pod lodi za skoro kazdym mym nahodem, skakaly nad vodou, pecka...dve velky ryby nam to upalily a ta jedna proste nesla zastavit (video ukázu)

OMÁN - rybarsky centrum 10 min.od hotelu. Za fishing jsme platili cca. 70 euro/os. v 6.lidech

OMÁN - Salalah s pritelkyni

.. na lodi nebyl krome me, nikdo jinej, kdo by fotil, snad mozna trochu pritelkyne, takze to bylo s porizovanim totek tezsi, ale diky bohu, aspon za tech pár :-D

..prvni ulovek me pritelkyne v zivote :-)

...z Omanu jsme se vratili nadseny a uz se pomalu chystame na rybarskou vypravu v lednu 2017,

tak čau!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!