Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Havoya 2012

Živě si pamatuji jak jsme si na srazu počítali kolik nám jeeeeeeeeeeeště zbývá dnů do odjezdu na sever :-D Bylo to naprosto nekonečné , vybaveni novými zkušenostmi,vybavením vyrážíme zítra ve středu 18.7 v O.OO směr Havoya . Letos jedeme opět v pěti lidech ve složení Kristián Kozák (kikibut),Jan Kozák (honzak),Jindřich kozák náš admirál :D, Petr Hlaváček náš ředitel :D, a náš nováček Ladislav Plochý .Novinkou letos bude,že nám odpadá jeden trajekt,jelikož se na Havoyu dá dojet po pevnině .Všichni se moc těšíme a doufáme,že letos se nám snad konečně splní přání jako partě Šroubka 8-)8-)8-)Budeme podávat každý den info a bude i nějaké videjko.

Odpovědět

:-D

Já měl hroznou radost :-D:-D:-D

První den a první ryba šla hned do vody

Zítra jedeme na stejné místo a měli jsme tam větší záběry tak uvidíme . Počasí na zítra sice nic moc ,ale využijeme každou sekundu

honzakovi se dařilo včera

Takhle dopadl Roybait po záběru velkého halibuta a nevydržel !!!!!! Materiál asi nic moc :-(:-(:-(;-);-);-):-x:-x:-x

Něco z cesty grilovačky ve Švédsku8-O8-O8-O

Co myslíte jde mu to ???:-D

[citace]kikibut napsal:

Takhle dopadl Roybait po záběru velkého halibuta a nevydržel !!!!!! Materiál asi nic moc [/citace]

No,tak na Savege Gearu se Ti stane úplně to samé..Ale jinak pěkná práce..

2 kikibut a honzak

Nádherný fotky, jen tak dál, ještě přidat velikost halibutům a je to úplná pohoda :-P.

Tak ať se daří ještě víc;-)

[citace]kikibut napsal:

treska měla 28kg Michale

[/citace]

Tak to mě Honza zase letos v treskách přechytal, jak on to dělá?

To Kikibut: Pěkný halibut! Jak budeš mít čas, tak se poptej Švédů, prej se chystá horní míra pro halibuta, má to být 150cm.

[citace]Sim napsal:

kikibut napsal:

treska měla 28kg Michale

Tak to mě Honza zase letos v treskách přechytal, jak on to dělá?

To Kikibut: Pěkný halibut! Jak budeš mít čas, tak se poptej Švédů, prej se chystá horní míra pro halibuta, má to být 150cm.[/citace]

Bavil jsem se s nima a nachytali prd !!! A my jo 8-)8-)8-)Oni neberou vůnec ryby ,pouze na spotřebu pobytu

[citace]kikibut napsal:

Takhle dopadl Roybait po záběru velkého halibuta a nevydržel !!!!!! Materiál asi nic moc [/citace]

Ahoj Michale, ta guma od tebe má taky 2 letou záruku ?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D já , že bych jí dal na reklamaci:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Na nástrahy se 2 roky záruka nevztahuje, ale u Tebe udělám vyjímku. Přivez ji zpět a vyměním ti to za nový kus. 8-)8-)8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.