Hasvik, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Havoya 2012

Živě si pamatuji jak jsme si na srazu počítali kolik nám jeeeeeeeeeeeště zbývá dnů do odjezdu na sever :-D Bylo to naprosto nekonečné , vybaveni novými zkušenostmi,vybavením vyrážíme zítra ve středu 18.7 v O.OO směr Havoya . Letos jedeme opět v pěti lidech ve složení Kristián Kozák (kikibut),Jan Kozák (honzak),Jindřich kozák náš admirál :D, Petr Hlaváček náš ředitel :D, a náš nováček Ladislav Plochý .Novinkou letos bude,že nám odpadá jeden trajekt,jelikož se na Havoyu dá dojet po pevnině .Všichni se moc těšíme a doufáme,že letos se nám snad konečně splní přání jako partě Šroubka 8-)8-)8-)Budeme podávat každý den info a bude i nějaké videjko.

Odpovědět

:-D

Já měl hroznou radost :-D:-D:-D

První den a první ryba šla hned do vody

Zítra jedeme na stejné místo a měli jsme tam větší záběry tak uvidíme . Počasí na zítra sice nic moc ,ale využijeme každou sekundu

honzakovi se dařilo včera

Takhle dopadl Roybait po záběru velkého halibuta a nevydržel !!!!!! Materiál asi nic moc :-(:-(:-(;-);-);-):-x:-x:-x

Něco z cesty grilovačky ve Švédsku8-O8-O8-O

Co myslíte jde mu to ???:-D

[citace]kikibut napsal:

Takhle dopadl Roybait po záběru velkého halibuta a nevydržel !!!!!! Materiál asi nic moc [/citace]

No,tak na Savege Gearu se Ti stane úplně to samé..Ale jinak pěkná práce..

2 kikibut a honzak

Nádherný fotky, jen tak dál, ještě přidat velikost halibutům a je to úplná pohoda :-P.

Tak ať se daří ještě víc;-)

[citace]kikibut napsal:

treska měla 28kg Michale

[/citace]

Tak to mě Honza zase letos v treskách přechytal, jak on to dělá?

To Kikibut: Pěkný halibut! Jak budeš mít čas, tak se poptej Švédů, prej se chystá horní míra pro halibuta, má to být 150cm.

[citace]Sim napsal:

kikibut napsal:

treska měla 28kg Michale

Tak to mě Honza zase letos v treskách přechytal, jak on to dělá?

To Kikibut: Pěkný halibut! Jak budeš mít čas, tak se poptej Švédů, prej se chystá horní míra pro halibuta, má to být 150cm.[/citace]

Bavil jsem se s nima a nachytali prd !!! A my jo 8-)8-)8-)Oni neberou vůnec ryby ,pouze na spotřebu pobytu

[citace]kikibut napsal:

Takhle dopadl Roybait po záběru velkého halibuta a nevydržel !!!!!! Materiál asi nic moc [/citace]

Ahoj Michale, ta guma od tebe má taky 2 letou záruku ?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D já , že bych jí dal na reklamaci:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Na nástrahy se 2 roky záruka nevztahuje, ale u Tebe udělám vyjímku. Přivez ji zpět a vyměním ti to za nový kus. 8-)8-)8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!