Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 317 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mara45 a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 318)
  • Autor
    Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Nedá mi to se taky připojit, i když to s vláknem Havoya 2012 nemá nic společného.jako většina posledních příspěvků. Ať si každý chytá na co mu vyhovuje a prut,kterému věří. Pro mě je jednička můj prut Dragon Millenium HD a gumy Icefish od Sima nebo Dufkovky.

Tady je halík z Bakkanu na výše použité.

sandokan
    Účastník
    (171 odpovědí)

MifakM napsal:

Kdyz uz se tady rozhorela debata o SG.

Mám od letoška (tedy přesněji od loňského srazu v Prušánkách) přívlačák SavaGear Bushwacker 20-60g. Otestoval jsem ho letos na Loktě a musím říct že jsem s ním naprosto spokojený. Pokud někdo hledá proutek na lehkou přívlač doporučuji.

Vydrží i slušný nápor při výpadu halíka 121 cm ve sloupci. Málem mne stáhnul sebou A při poláčcích jsem si vychutnával souboje jedna báseň

Na halibuty to není prut v žádném případě, do ryby se při zdolávání nedá opřít. Na menši polacky možná, ale stejně to žvejka. Ten prut se ti ohýbá od navijáku až pod loď, už nemá žádnou rezervu. Halibut do 120cm je jeho maximum.

trojhak
    Účastník
    (132 odpovědí)

janka napsal:

My tady neresime zadne k…y, ale velmi dulezite veci – jako kdo je a neni chlap!

a Husky nebojte se, jak rika MifaktM ja opravdu nekousu, ja jenom tak vypadam …

Vi nekdo, co je s pani Vlastinou???

Už je to tak měsíc, co jsem zde na fóru četl, že se paní Vlastina bohužel do Norska už nikdy nepodívá. 😕

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

sandokan napsal:

Na halibuty to není prut v žádném případě, do ryby se při zdolávání nedá opřít. Na menši polacky možná, ale stejně to žvejka. Ten prut se ti ohýbá od navijáku až pod loď, už nemá žádnou rezervu. Halibut do 120cm je jeho maximum.

Já píši že je to halibutobijec? 😀

Psal jsem na lehkou vláčku. Ale když přijde i takovej halík, tak ho taky zvládne.

sandokan
    Účastník
    (171 odpovědí)

MifakM napsal:

sandokan napsal:

Já píši že je to halibutobijec?

Psal jsem na lehkou vláčku. Ale když přijde i takovej halík, tak ho taky zvládne.

Tak promiň kámo, mám tě a tvůj tým z Lokty zapasané jako halibutobijce číslo 1. Proto moje reakce. 😉

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 sandokan

Na Loktě jsou moje prio č.1 poláčci 🙂 :-D. Halibuti jsou až na druhém místě. Je to totiž nuda… teda do té doby než zabere 😉

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

trojhak napsal:

Už je to tak měsíc, co jsem zde na fóru četl, že se paní Vlastina bohužel do Norska už nikdy nepodívá.

Tak to jsem vůbec nezaregistroval. Zkus to prosím najít.

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

Havoya

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

Havoya

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Sakra to jsou placky. Nádhera!

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Tým Jonnyho Nystrøma ,který v minulosti chytili na Havoyi halibuta 191kg v polovině září nachytali krásné ryby

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 318)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...