Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 317 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mara45 a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 318)
  • Autor
    Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Šroubku furt meleš sem tam stejné fotky pořád dokola :-D:-D:-D A nic nového nikdo neviděl . Máte takových ryb nachytaných a nedáš nic ?! Nechci se s tebou hádat ,ale nemusím jsem psát cokoliv co se mi stane ,nemusí tady z toho být Facebook :-D:-D:-D:-D

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

A jinak dík za řešení takových s prominutím ko..tin 😕 Forum tady na to je :-):-):-)

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

My tady neresime zadne k…y, ale velmi dulezite veci – jako kdo je a neni chlap! 😀

a Husky nebojte se, jak rika MifaktM ja opravdu nekousu, ja jenom tak vypadam … 😉

Vi nekdo, co je s pani Vlastinou???

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

MifakM napsal:

husky19 napsal:

Tož dobre

Copak začínáš se bát?

Neboj Janka nekouše… nebo tedy aspoň mne nekousla… zatím

Já a strach??? Co to je? :-):-D

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

kikibut napsal: Šroubku furt meleš sem tam stejné fotky pořád dokola A nic nového nikdo neviděl . Máte takových ryb nachytaných a nedáš nic ?! Nechci se s tebou hádat ,ale nemusím jsem psát cokoliv co se mi stane ,nemusí tady z toho být Facebook

Poslouchej mladý,Ty melěš taky furt jedno a to samé dokola Savage…8-)8-),hlásal si tu to co sem se ptal a nic z toho,máš napsat..brýle sem si rozšlápl

Já sem do Tebe vůbec nezajel,akorát včera sem něco napsal a začal si prskat,jak kocůr do plev..:-D:-D

Dobře teda mladý..

jo a tento krasevec byl zase na Roybait…250g a novinka ,na vláčecí prut Daiwa 300-500g…(ještě není v nabídce)

Mělo to být překvapení na srazy..

A dost už..vůbec nemám náládu se s Tebou hádat..

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Kikis,to je on….

;-);-);-);-)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

sroubek282 napsal: kikibut napsal: Šroubku furt meleš sem tam stejné fotky pořád dokola A nic nového nikdo neviděl . Máte takových ryb nachytaných a nedáš nic ?! Nechci se s tebou hádat ,ale nemusím jsem psát cokoliv co se mi stane ,nemusí tady z toho být Facebook

Poslouchej mladý,Ty melěš taky furt jedno a to samé dokola Savage…,hlásal si tu to co sem se ptal a nic z toho,máš napsat..brýle sem si rozšlápl

Já sem do Tebe vůbec nezajel,akorát včera sem něco napsal a začal si prskat,jak kocůr do plev..

Dobře teda mladý..

jo a tento krasevec byl zase na Roybait…250g a novinka ,na vláčecí prut Daiwa 300-500g…(ještě není v nabídce)

…bylo na tu žlutou Daiwu MegaForce? To není žádná novinka, tahle řada je již skoro druhý rok na trhu. Je to takový levný univerzální proutek za pár stovek (cca 1200.-), ale hezky vyveden.Jen ta barva je fakt fakt hnusná.Něco jako dětský laminálový prut z doby bolševika…

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Kluci nehádejte se. Bavte se raději o rybách:-D:-D:-D:-D:-D

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

sroubek282 napsal: kikibut napsal: Šroubku furt meleš sem tam stejné fotky pořád dokola A nic nového nikdo neviděl . Máte takových ryb nachytaných a nedáš nic ?! Nechci se s tebou hádat ,ale nemusím jsem psát cokoliv co se mi stane ,nemusí tady z toho být Facebook

Poslouchej mladý,Ty melěš taky furt jedno a to samé dokola Savage…,hlásal si tu to co sem se ptal a nic z toho,máš napsat..brýle sem si rozšlápl

Já sem do Tebe vůbec nezajel,akorát včera sem něco napsal a začal si prskat,jak kocůr do plev..

Dobře teda mladý..

…fialová řada Team Daiwa to je jiná třída, jenže to jsou proutky za čtyřku..:-(

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Jinak Šroubku já taky nachytal spoustu ryb na tvoji nástrahu než mi ji nějaká mrcha překousla vejpůl :-D:-D:-D:-D:-D

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

honza dufek napsal: sroubek282 napsal: kikibut napsal: Šroubku furt meleš sem tam stejné fotky pořád dokola A nic nového nikdo neviděl . Máte takových ryb nachytaných a nedáš nic ?! Nechci se s tebou hádat ,ale nemusím jsem psát cokoliv co se mi stane ,nemusí tady z toho být Facebook

Dobře teda mladý..

…bylo na tu žlutou Daiwu MegaForce? To není žádná novinka, tahle řada je již skoro druhý rok na trhu. Je to takový levný univerzální proutek za pár stovek (cca 1200.-), ale hezky vyveden.Jen ta barva je fakt fakt hnusná.Něco jako dětský laminálový prut z doby bolševika…

Barva není všechno….

Já na ty hnusný,laminatový pruty před spousty lety chytal karásky u nás na rybníku a dokonce na třicítku vlasec..to sem chodil do páté třídy…:-)

Na jižní Moravu sem chodil s dědou lovit na slepé rameno Dyje k Janohradu,cejny,plotice,líny…jejda,to byla krása…

Škoda,už se to nevrátí….:-(:-(:-(

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Kdyz uz se tady rozhorela debata o SG.

Mám od letoška (tedy přesněji od loňského srazu v Prušánkách) přívlačák SavaGear Bushwacker 20-60g. Otestoval jsem ho letos na Loktě a musím říct že jsem s ním naprosto spokojený. Pokud někdo hledá proutek na lehkou přívlač doporučuji.

Vydrží i slušný nápor při výpadu halíka 121 cm ve sloupci. Málem mne stáhnul sebou 🙂 A při poláčcích jsem si vychutnával souboje jedna báseň

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

A tady je souboj s polakem

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

honzak napsal: Jinak Šroubku já taky nachytal spoustu ryb na tvoji nástrahu než mi ji nějaká mrcha překousla vejpůl

:-):-):-)

Neser sem ty pořád stejné fotky….:-D:-D:-D:-D

jo už sem to viděl,jak se to stalo Honzaku???

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 318)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...