[citace]honza dufek napsal: sroubek282 napsal: kikibut napsal: Šroubku furt meleš sem tam stejné fotky pořád dokola A nic nového nikdo neviděl . Máte takových ryb nachytaných a nedáš nic ?! Nechci se s tebou hádat ,ale nemusím jsem psát cokoliv co se mi stane ,nemusí tady z toho být Facebook
Poslouchej mladý,Ty melěš taky furt jedno a to samé dokola Savage...,hlásal si tu to co sem se ptal a nic z toho,máš napsat..brýle sem si rozšlápl
Já sem do Tebe vůbec nezajel,akorát včera sem něco napsal a začal si prskat,jak kocůr do plev..
Dobře teda mladý..
jo a tento krasevec byl zase na Roybait...250g a novinka ,na vláčecí prut Daiwa 300-500g...(ještě není v nabídce)
Mělo to být překvapení na srazy..
A dost už..vůbec nemám náládu se s Tebou hádat..
...bylo na tu žlutou Daiwu MegaForce? To není žádná novinka, tahle řada je již skoro druhý rok na trhu. Je to takový levný univerzální proutek za pár stovek (cca 1200.-), ale hezky vyveden.Jen ta barva je fakt fakt hnusná.Něco jako dětský laminálový prut z doby bolševika...[/citace]
Barva není všechno....
Já na ty hnusný,laminatový pruty před spousty lety chytal karásky u nás na rybníku a dokonce na třicítku vlasec..to sem chodil do páté třídy...:-)
Na jižní Moravu sem chodil s dědou lovit na slepé rameno Dyje k Janohradu,cejny,plotice,líny...jejda,to byla krása...
Škoda,už se to nevrátí....:-(:-(:-(