Hasvik, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Bergen, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Havoya 2012

Živě si pamatuji jak jsme si na srazu počítali kolik nám jeeeeeeeeeeeště zbývá dnů do odjezdu na sever :-D Bylo to naprosto nekonečné , vybaveni novými zkušenostmi,vybavením vyrážíme zítra ve středu 18.7 v O.OO směr Havoya . Letos jedeme opět v pěti lidech ve složení Kristián Kozák (kikibut),Jan Kozák (honzak),Jindřich kozák náš admirál :D, Petr Hlaváček náš ředitel :D, a náš nováček Ladislav Plochý .Novinkou letos bude,že nám odpadá jeden trajekt,jelikož se na Havoyu dá dojet po pevnině .Všichni se moc těšíme a doufáme,že letos se nám snad konečně splní přání jako partě Šroubka 8-)8-)8-)Budeme podávat každý den info a bude i nějaké videjko.

Odpovědět

[citace]mthead napsal:

Nám by taková kolegyně 100% rozložila morálku v teamu. Na ryby "BEZ BAB". [/citace]

No záleželo by na tom, zda by se ta žena chovala ke všem stejně nebo ne. Co? :-D

[citace] No záleželo by na tom, zda by se ta žena chovala ke všem stejně nebo ne. Co? [/citace]

To by musela pocházet z ostrova Lesbos. Tím by se to snad podařilo zajistit. Jinak by to bylo hrobeso. :-D:-D

Hromadná bestiální soulož? :-D

To taky někdy nemusí být špatné... zvláště pak po 7 dnech na severu :-D

Mám obavy, že by se někteří kolegové-draci ani na vodu nedostali:-D. Nač čekat 7 dnů.

[citace]MifakM napsal:

mthead napsal:

Nám by taková kolegyně 100% rozložila morálku v teamu. Na ryby "BEZ BAB".

No záleželo by na tom, zda by se ta žena chovala ke všem stejně nebo ne. Co? [/citace]

Myslíš jako "univerzální dárce"?? ;-)

Nebylo by to špatné, Ono také někdy fouká a nedá se vyjet. Někdy je počasí, že by ani psa nevyhnal.

Myslím, že by se dalo stihnout vše. Nachytat pěkné ryby i zažít příjemné chvilky.

Ale pánové, ruku na srdce. Říká se, že každý chlap je hrdina jen do té doby, než se rozestele. Nebude to trochu i náš případ? ;-);-);-)

[citace]husky19 napsal: Nebylo by to špatné, Ono také někdy fouká a nedá se vyjet. Někdy je počasí, že by ani psa nevyhnal.

Myslím, že by se dalo stihnout vše. Nachytat pěkné ryby i zažít příjemné chvilky.

Ale pánové, ruku na srdce. Říká se, že každý chlap je hrdina jen do té doby, než se rozestele. Nebude to trochu i náš případ? [/citace]

Jo, jo, nějak tak to bude :-D:-D.

Pánové mluvte za sebe :-D :-D :-D :-D :-D

[citace]MifakM napsal:

Pánové mluvte za sebe [/citace]

To by mohlo vypadat i jako chlubení. Asi to na srazu v Prušánkách budeme muset prověřit, co??? ;-)8-);-):-D:-D:-D

[citace]kikibut napsal: Frajerka nejen ,že vypadá krásně ,ale i umí. Má na kontě několik velkých halibutů 70kg a víc[/citace]

jojo holka je to šikovná...

Kikis,nikde sem se nedočetl,jak si otestoval polarizační brýle co si říkal,že je budeš testovat...a co plovoucí oblek???Taky si o tom psal,že podáš info..???

Zatím pořád čtu o Savage Gear a zbytek hledám a nikde nic...:-?:-?:-?

Tak šup,šup...kluku jeden...8-)8-)8-)

[citace]sroubek282 napsal:

kikibut napsal: Frajerka nejen ,že vypadá krásně ,ale i umí. Má na kontě několik velkých halibutů 70kg a víc

jojo holka je to šikovná...

Kikis,nikde sem se nedočetl,jak si otestoval polarizační brýle co si říkal,že je budeš testovat...a co plovoucí oblek???Taky si o tom psal,že podáš info..???

Zatím pořád čtu o Savage Gear a zbytek hledám a nikde nic...

Tak šup,šup...kluku jeden...[/citace]

Tak zaprvé brýle měli bouhžel pár dní před odjezdem nehodu při vystupování z auta ,ale měl jsem je i u nás na vodě a šlapou. Oblek jsem už psal ,že je super a atd. a psal jsem to už víckrát tady ! A hlavně nemel ,že furt kecám o Savagi ,ale já na to nachytal !!!!! A ne malý ryby a nevidím důvod proč tomu nevěřit . Nevim jak u tebe ,ale u mě neexistuje pouze Švédský pilker a Roybait ;-);-);-)

Savage Gearem se chci zabývat i v budoucnosti a nejen přes koníček !

Ale kluci přece se tu nebudete hádat které nástraha je nejlepší :-D

Každej má tu svou a všichni stejně ví, že pro mne jsou nej Dufkovky :-D:-D:-D:-D:-D

GO SG ;-)

Citat nahore:

Myslím, že by se dalo stihnout vše. Nachytat pěkné ryby i zažít příjemné chvilky. ....

No a to jako mi chcete rict, ze to tak nedelate????? :-x:-D:-D

A souhlasim - radsi bez bab ... taky to rikam, neni nad hezke kluky!! :-D

[citace]janka napsala:

A souhlasim - radsi bez bab ... taky to rikam, neni nad hezke kluky!! [/citace]

No teda Jani... se nezdáš ;-) Ty by jsi si troufla snad i na smečku vlků :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Jak vidite,tak mame novou grafiku a...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno
Velký tresky doputovali i do Nappstraumen...
Dobrý nápad.Mohli by zde být...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!