Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 16. až 20. (celkem z 20)
  • Autor
    kojaro
    Člen
    (14 odpovědí)

Pánové, zpět k rybolovu v Havoye…

Před týdnem jsem se vrátil a jsem naprosto nadšen. Vše bylo perfektní, cestou počínaje, přes ubytování,technického vybavení kempu včetně velkého mrazicího boxu (místnost ne truhla), lodě až po samostatný rybolov. Na fotky mého, asi životního halibuta, se můžete juknout v uživatelské galerii….

Trochu se musí počítat s rozmary počasí a chce to správnou výbavu a to včetně noťasu – výhledy počasí po hodinách. Opravdu to zde od severu řádně fouká!

David
    Účastník
    (310 odpovědí)

Sim napsal: Toto fórum neslouží pro reklamu CA World Fishing, pokud máš zkušenosti z lovu v daném místě, tak se poděl a nikdo ti nic mazat nebude. Jestliže chceš nabízet svoje místa, tak to zkus někde jinde.

Ahojte , souhlasím se Simem , je to jeho web a asi by se nikomu nelíbilo .kdyby se někdo snažil propagovat sebe na úkor jeho práce. Pokud si někdo myslí , že dokáže udělat web a spravovat ho zdarma a bude mít stejný úspěch tak hurá uvidíme jestli to bude fungovat.

petr
    Účastník
    (162 odpovědí)

… tak, tak každá sranda něco stojí …

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (51 odpovědí)

Petr,David: Mám svůj web. Spravuji jej a stojí mne peníze. Diskuzi tam dělat nebudu, nemám na to čas. Raklamu zde nedělám a ani to nemám v plánu. Nevím, co bych k tomu dále řekl….

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (51 odpovědí)

odkaz na namorni mapy Havoya zde:

http://www.ulozto.cz/9754956/namorni-mapy-rar

Preji vsem uspesny rybolov!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 16. až 20. (celkem z 20)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...