Hasvik, NO
temperature icon 7°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 9°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Havoya

Ahoj všichni, už se někdo vrátil z této lokality? Pokud ano rad bych se zeptal na pár informací. Předem děkuji Jenda

kozak73@volny.cz tel.602 309 104

Odpovědět

Pánové, zpět k rybolovu v Havoye...

Před týdnem jsem se vrátil a jsem naprosto nadšen. Vše bylo perfektní, cestou počínaje, přes ubytování,technického vybavení kempu včetně velkého mrazicího boxu (místnost ne truhla), lodě až po samostatný rybolov. Na fotky mého, asi životního halibuta, se můžete juknout v uživatelské galerii....

Trochu se musí počítat s rozmary počasí a chce to správnou výbavu a to včetně noťasu - výhledy počasí po hodinách. Opravdu to zde od severu řádně fouká!

[citace]Sim napsal: Toto fórum neslouží pro reklamu CA World Fishing, pokud máš zkušenosti z lovu v daném místě, tak se poděl a nikdo ti nic mazat nebude. Jestliže chceš nabízet svoje místa, tak to zkus někde jinde.[/citace]

Ahojte , souhlasím se Simem , je to jeho web a asi by se nikomu nelíbilo .kdyby se někdo snažil propagovat sebe na úkor jeho práce. Pokud si někdo myslí , že dokáže udělat web a spravovat ho zdarma a bude mít stejný úspěch tak hurá uvidíme jestli to bude fungovat.

... tak, tak každá sranda něco stojí ...

Petr,David: Mám svůj web. Spravuji jej a stojí mne peníze. Diskuzi tam dělat nebudu, nemám na to čas. Raklamu zde nedělám a ani to nemám v plánu. Nevím, co bych k tomu dále řekl....

odkaz na namorni mapy Havoya zde:

http://www.ulozto.cz/9754956/namorni-mapy-rar

Preji vsem uspesny rybolov!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!