Ahoj všichni, už se někdo vrátil z této lokality? Pokud ano rad bych se zeptal na pár informací. Předem děkuji Jenda
kozak73@volny.cz tel.602 309 104
Ahoj všichni, už se někdo vrátil z této lokality? Pokud ano rad bych se zeptal na pár informací. Předem děkuji Jenda
kozak73@volny.cz tel.602 309 104
Nikdo nic? Taky bych uvítal nějaký report, máme to za 14 do odjezdu na tuto lokalitu...
Odpovědět
to kojaro,
ty máš nějaké informace?nebo tam jedeš úplně na slepo?8-)
Odpovědět
Ahoj,
jedem tam poprvé a informace ( např. odlišné lovné tech.), mám od Michala Simča, který nám také zajistil pobyt. Reference na lokalitu jsou vesměs velmi kladné viz např.vlákno: ,,Aktualní informace z Norska". Jestli chceš můžu ti něco sepsat a poslat E-mailem...
kojaro
Odpovědět
to kojaro: Mám na Havoya rezervovaný pobyt v půlce září.Mám všeobecné info od Michala. Můžeš mě podat nějaké přesnější rady, jak jste byli spokojeni? Co lodě? Majitelka? Vzdálenost chat od mola + filetárna? Dik za info. Jaké nástrahy tam fungovaly? Kde jsou nej místa?
Odpovědět
to ice.Naše parta tam byla v polobině dubna,vše super,majitelka nam nabídla profilovce,vše bezplatně,ukázal nám jak se to na severu chytá,nevím jestli budete v kempu,nebo přímo ve městě,pokud budete chtít podrobnější info,není problem zvolat,nebo se sejít,tel 606755436 Jirka.
Odpovědět
Některé info konkrétně o nás na www.norvayguidefishing.blogsport.com,klikněte na april(15),je tam pár fotek o nás a o ubytku.toto je přímo o Havoya a Havoysundu.
Odpovědět
Mám na mysli Claudine ve snöfjorden
Odpovědět
Ano máme na mysli stejnou paní,s tím že když jsem tam byl v dubnu,tento rybářský kem byl ještě uzavřen,otevření bylo naplánováno na květen,proto jsme byli ubytovaní přímo v městečku,tam paní vlastní také několik míst k rybolovu,včetně lodí a filetárny,vše jak má být.
Odpovědět
vcera jsem zde posilal nabidku na informace ohledne Havoya, bohuzel pan Simco zrejme nechce, aby zde nekdo zasahoval do "jeho" diskuzi a podaval jine informace nez chce on, tudiz byl muj prispevek smazan...?!?! nerozumim tomuto chovani ze strany admina webu........pokud bude chtit kdokoliv info ohledne Havoya a rybolovu, piste do soukromych zprav
Odpovědět
[citace]urbisxxx napsal:
vcera jsem zde posilal nabidku na informace ohledne Havoya, bohuzel pan Simco zrejme nechce, aby zde nekdo zasahoval do "jeho" diskuzi a podaval jine informace nez chce on, tudiz byl muj prispevek smazan...?!?! nerozumim tomuto chovani ze strany admina webu........pokud bude chtit kdokoliv info ohledne Havoya a rybolovu, piste do soukromych zprav[/citace]
Nevím co je nepochopitelného na tom, že zde netolerujeme nabídky konkurenčních cestovek. Stejně jako v bazaru netolerujeme nabídky konkurenčních e-shopů. Průměrně inteligentnímu člověku by toto došlo.
Odpovědět
Toto fórum neslouží pro reklamu CA World Fishing, pokud máš zkušenosti z lovu v daném místě, tak se poděl a nikdo ti nic mazat nebude. Jestliže chceš nabízet svoje místa, tak to zkus někde jinde.
Odpovědět
duke, Sim: chapu veskere pravidla na tomto webu a davam si na reklamu pozor, pouze jsem nabidl zde na diskuznim foru informace pro cestujici na Havoya, nikoho jsem napropagoval ani nedelal zadnou reklamu...kde jste na to prisli???????
Odpovědět
moje nabidka znela na namorni mapy, informace a zkusenosti pruvodcu....je toto snad reklama???????????
Odpovědět