Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Havoya

Ahoj všichni, už se někdo vrátil z této lokality? Pokud ano rad bych se zeptal na pár informací. Předem děkuji Jenda

kozak73@volny.cz tel.602 309 104

Odpovědět

Nikdo nic? Taky bych uvítal nějaký report, máme to za 14 do odjezdu na tuto lokalitu...

to kojaro,

ty máš nějaké informace?nebo tam jedeš úplně na slepo?8-)

Ahoj,

jedem tam poprvé a informace ( např. odlišné lovné tech.), mám od Michala Simča, který nám také zajistil pobyt. Reference na lokalitu jsou vesměs velmi kladné viz např.vlákno: ,,Aktualní informace z Norska". Jestli chceš můžu ti něco sepsat a poslat E-mailem...

kojaro

to kojaro: Mám na Havoya rezervovaný pobyt v půlce září.Mám všeobecné info od Michala. Můžeš mě podat nějaké přesnější rady, jak jste byli spokojeni? Co lodě? Majitelka? Vzdálenost chat od mola + filetárna? Dik za info. Jaké nástrahy tam fungovaly? Kde jsou nej místa?

to ice.Naše parta tam byla v polobině dubna,vše super,majitelka nam nabídla profilovce,vše bezplatně,ukázal nám jak se to na severu chytá,nevím jestli budete v kempu,nebo přímo ve městě,pokud budete chtít podrobnější info,není problem zvolat,nebo se sejít,tel 606755436 Jirka.

Některé info konkrétně o nás na www.norvayguidefishing.blogsport.com,klikněte na april(15),je tam pár fotek o nás a o ubytku.toto je přímo o Havoya a Havoysundu.

Mám na mysli Claudine ve snöfjorden

http://www.rybolovnorsko.cz/index.php?text=187-havoya

Ano máme na mysli stejnou paní,s tím že když jsem tam byl v dubnu,tento rybářský kem byl ještě uzavřen,otevření bylo naplánováno na květen,proto jsme byli ubytovaní přímo v městečku,tam paní vlastní také několik míst k rybolovu,včetně lodí a filetárny,vše jak má být.

vcera jsem zde posilal nabidku na informace ohledne Havoya, bohuzel pan Simco zrejme nechce, aby zde nekdo zasahoval do "jeho" diskuzi a podaval jine informace nez chce on, tudiz byl muj prispevek smazan...?!?! nerozumim tomuto chovani ze strany admina webu........pokud bude chtit kdokoliv info ohledne Havoya a rybolovu, piste do soukromych zprav

[citace]urbisxxx napsal:

vcera jsem zde posilal nabidku na informace ohledne Havoya, bohuzel pan Simco zrejme nechce, aby zde nekdo zasahoval do "jeho" diskuzi a podaval jine informace nez chce on, tudiz byl muj prispevek smazan...?!?! nerozumim tomuto chovani ze strany admina webu........pokud bude chtit kdokoliv info ohledne Havoya a rybolovu, piste do soukromych zprav[/citace]

Nevím co je nepochopitelného na tom, že zde netolerujeme nabídky konkurenčních cestovek. Stejně jako v bazaru netolerujeme nabídky konkurenčních e-shopů. Průměrně inteligentnímu člověku by toto došlo.

Toto fórum neslouží pro reklamu CA World Fishing, pokud máš zkušenosti z lovu v daném místě, tak se poděl a nikdo ti nic mazat nebude. Jestliže chceš nabízet svoje místa, tak to zkus někde jinde.

To urbisxxx: založ na svém webu také diskuzní fórum ....

duke, Sim: chapu veskere pravidla na tomto webu a davam si na reklamu pozor, pouze jsem nabidl zde na diskuznim foru informace pro cestujici na Havoya, nikoho jsem napropagoval ani nedelal zadnou reklamu...kde jste na to prisli???????

moje nabidka znela na namorni mapy, informace a zkusenosti pruvodcu....je toto snad reklama???????????

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.