Všude je dost ryb pro všechny a když se přidá pěkné počasí, tak je to velká paráda.
Všude je dost ryb pro všechny a když se přidá pěkné počasí, tak je to velká paráda.
na 320m hloubkách berou asi 40m pod lodí krásní keleři. Chce to jen dobrej proutek, aby si člověk lov užil, hlavně ne žádnej kolek. Krasnou neděli z Hasvagu přeje Tomas a Zdena.
Odpovědět
Klidné počasí bez větru nám dává možnost prověřit druhovou rozmanitost našich vod. Mezi nejhezčí patří rozhodně pyskoun.
Odpovědět
Zdar na HasvagCamp, bude letošní vlákno, nebo budeme pokračovat v lońské niti?
Odpovědět
Budeme pokračovat na stejné niti, přidal jsem tam i rok 2022. V posledních dnech jsem se zaměřil na velké ryby a docela se nám dařilo.
Odpovědět
Uz brousime hacky a za 26 dni jsme tam. Uz se moc tesime.
AyM
Odpovědět
Zdar na Hasvag,
jak se daří a co se loví? Boleslavský Tresky hlasí odjezd směr Hasvag za 7 dní.
Tak se tam držte a dejte případně nějaký foto aktuálních úlovků prosím?
Petr Sejciňák
Odpovědět
Ahoj, už se na vás těším. Píšu se spožděním, mám plný kemp a spoustu práce. Ryby se chytají krásné, hlavně keleři, dorši a polaci.
Odpovědět
Ahoj Rybostroji,
díky za odpověď. Pěkný fotky a my už odjezd za 5. Jo ještě nutno odkontrolovat připravenost a zásoby a 24. května ve 04:00 ráno nastartovat motor.
Petrův zdar a ať koušou
Petr Sejciňák
Odpovědět
Ahoj všem Norkyním a Norkům,
tak zítra ráno ve tři vstávat a po půl čtvrté výjezd.
Už mám jen jeden dotaz, můžete někdo aktuálně sdělit, kde na trase Trelleborg - Trondheim tankovat? Jde mi o to, že v cenách je velký pohyb po Švédsko - Norsko, tak abych to nějak rozumně rozplánoval.
Díky
Odpovědět
Švédsko je nejdražší. Norsko má na Shellkách asi nejlepší ceny v uvozovkách 😁
Odpovědět
Díky, pokusím se přejet Švédsko a najít Shellku na Norský straně.
Odpovědět