ahoj jedeme v dubnu do hasvaagu chtěl bych se zeptat
zda tam někdo byl a jaké má zkušenosti
ahoj jedeme v dubnu do hasvaagu chtěl bych se zeptat
zda tam někdo byl a jaké má zkušenosti
Zdravím Kodla 1 říkají ti něco ty fotky kam jedeme mi ? Mi to nemáme přez žádnou rybářskou kancelář ale od Novasolu.koukni na to a napiš
Odpovědět
To skrblík.Zdravím.Našel jsem ten váš na barák na Novasolu.Po porovnání map si myslím že ten váš dům je kolmo dolů od majáku který je na hranici červeného rámečku.Náš dům je na mapě označen černou hvězdičkou.Vzdušnou čarou je ten váš dům od toho našeho cca tak dva kilometry.Zkus porovnat ty mapy osobně.Určizě se ti podaří.
Odpovědět
Panové ti co jste již byli na Hasvagu podařolo se vám zde ulovit halibuta a nebo je to bez šance a jinak co se týče jinech trofejek tak napište dík a ať se nám to krátí
Odpovědět
Pánové nezapomente poté co si odbydete letošní pobyt poslat fotky
Odpovědět
To skrblik.Posílám vám několik fotek kde je vidět Váš barák.Váš barák je za těmi červenými
Odpovědět
Pro Kodl1 dík moc za fotky .Když to pujde tak mi prosimtě napiš jak tam bylo co jste nachytaly na co atd.Máš ještě nějaké fotky jestli ano tak je sem dej Ještě jednou dík moc skrblík
Odpovědět
Všecny zdravím jako nový diskutující. Hned na začátek bych měl dotaz, zda je tato lokalita vhodná i pro dovolenou s dětmi? Další dotaz - jaké počasí a úlovky můžeme v této lokalitě očekávat koncem letních prázdnin? Moc díky za odpovědi. Petr
Odpovědět