Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 31 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jirka a poslední změna proběhla před 14 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 32)
  • Autor
    petr semrád
    Účastník
    (6 odpovědí)

ahoj jedeme v dubnu do hasvaagu chtěl bych se zeptat

zda tam někdo byl a jaké má zkušenosti

Jirka
    Účastník
    (60 odpovědí)

Zdravím tě do této lokality se chystáme na přelomu května a června marně také pátrám po informacích .Nějaké jsem již dostal ale bylo to vše o tom že kdo tam byl a napsal tak zde rybařil v srpnu a nebo na podzim takhle na jaře zde ještě moc lidí nebylo.Jinak mi jsme si pronajali barák od Novasolu máme mít lodě pro 5 lidí a motory 40 Hp což je dostačující ( nejhorší je když máš kocápku pro 3 lidi a motor do 10 Hp ) jede ná 14 velrybářů.Napiš od koho jedete a jakou cestou.Mi to berem naší klasikou to je Sassnits-Treleborg a pak po 6 nahoru. Jo a ještě jedno info loni v květnu tam byli nějací Rusáci a na netu se chlubili že nachytli spousty halibutu no ale věř tomu.Doufám že nám ten čas do odjezdu uteče to čekání je nekonečné čau Skrblík

Míra
    Člen
    (12 odpovědí)
    Jirka
    Účastník
    (60 odpovědí)

Místo kam jedeme mi Hasvag

Jirka
    Účastník
    (60 odpovědí)
    Jirka
    Účastník
    (60 odpovědí)

Lodě taky super

Míra
    Člen
    (12 odpovědí)

Byli jsme tam  v  červenci 2008, na tom místě co jsem dával odkaz. Rybaření bomba, nachytali jsme spoustu druhů ryb, největší treska 105 cm, kámošovi se povedl Halibut 70 cm. Byli jsme spokojení až na ty lodě. Ty malé kutříky co jsou na foto to byla katastrofa. Ty vaše lodě vypadaj podstatně líp. Hasvag není tak proflákej a není tam takovej davizmus jako na Hitře.

Jirka
    Účastník
    (60 odpovědí)

Koukal jsem kam letos vyrazit tohle misto mě zaujalo díky ceně i tomu jak píšeš že to není profláklé.Lodě snad budou šlapat maj to bejt 40 Hp a hlavně ta cena když si vezmeš tak jede nás 14 a celkově to máme zpočítané že kompletní cena včetně cesty-lodí-jídla-ubytování tak je na jednu osobu 13 000 Kč na 14 dní což je super jelikož již toho máme sjeto dost (letos jedem po 8)tak  to bude snad dobre ale hlavně jezdíme si do Norska odpočinout od bab a ne masařit takže i když toho moc nechytnem tak ten relax za to stojí -musí bejt ale dobrá parta ( taky nám to trvalo pár let než se to protřídilo) když tak napiš jak jste to jeli dlouho a kudy dík skrblík

Jirka
    Účastník
    (60 odpovědí)

Jo a bydlení je přímo u vody takže odpadá docházení což je taky super a ještě jedna věc majitel netrvá na nástupním dnu sobota ale mohli jsme si zvolit

Jirka
    Účastník
    (60 odpovědí)

Jirka
    Účastník
    (60 odpovědí)

Jirka
    Účastník
    (60 odpovědí)

Míra
    Člen
    (12 odpovědí)

Skutečně to vypadá dobře, mi jsme tam byli v 10 lidech a komplet doprava, jídlo 14 000Kč / na osobu. Je pravda, že jsme všechno vezli z ČR. Jeli jsme Rostok Malmo, Geteborg, vyhli jsme se Oslu a pak na Trondheim. Můžu říct, že nejhorší úsek byl 40 km na Hasvag. ( prašná cesta ). Jeli jsme pohodička piánko, občerstvovačky na odpočívadlech, cca i s trajektem 34 hod. Bylo to nějakých 2 300 km. Jak řikáš, je to o partě a o pohodě. Už jsme se taky protřídili a letos jedeme v 6 lidech na Hitru.

Jirka
    Účastník
    (60 odpovědí)

Jo Hitru máme taky zasebou byla docela supr i když jsme tam byli na konci sezony říjen .Co mě zde nadchlo byl lov Máček a Ostrounů .Kus masa šup stím do 200m a hned tam byli jinak maraky makrel to jsme si jenom vybíraly a ty malí hned naspět do vody brali jsme jenom torpéda a taky tam bylo dost mníku ale jenom tak 70-80 cm ale možná se opakuji ten relax stál za to .Dík za info o cestě a ať se nám to krátí

kodl1
    Účastník
    (225 odpovědí)

Zdarvím.Vloni jsem byl taky v Hasvagu.Desetidenní
    pobyt velice příjemný.Domácí se staral o lodě.Každý den doplňoval
    palivo a chodil se dívat jak jsme chytali.Bylo nás 12 tak jsme měli
    pronajatý celý dům.Ubytovánísuper.Jedno z lepších co jezdím do Norska.A už jsem tam byl několikrát.Cose týče lodí tak jsou docela prostorné pro tři lidi (pro tři dost
    místa ale vejdou se i čtyři) Kutr je tak pro tři lidi.Má střechu
    a dá se chytat jen zezadu.Měli jsme pronajaté tři lodě. Nejvíce
    ryb jsme nachytali na mělčinách tak do 10 metrů hloubky.Hodně ryb
    bylo okolo klacků co koukají z vody a označují plavební dráhu
    pro lodě.Dost ryb bylo i okolo majáků ve vodě.Lodě jsou vybavené
    echolotem.Žádné velké macky jsme nechytili ale byly tak 70 – 90
    cm.Už by tam měli podle domácího být najeté makrely.Na jedné
    fotce máte nástrahu na kterou jsme chytali. Pilkr o gramáži 60
    – 80 g. Zkoušeli jsme to i na hloubkách ale úspěchů jsme moc
    neměli.Do přístavu je to asi 500 metrů.My jsme jezdili autem.Posílám
    vám mapu pobřeží .Na fotce jsou černé body kde
    jsou označená místa chytaní.Ale jsou to místa kde jsme chytali
    ale nemusí to platit teď.Přidávám jednu z okolí Hasvagu.Černé body na mapě byly top místa.Některé byly opryvdu top.Kdyby měl někdo zájem o podrobné informace tak rád odpovím.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 32)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...