Ahoj chceme jet s klukama někdy v polovině března do Harbaku , dá mi někdo prosím nějaké info.
Děkuji
Ahoj chceme jet s klukama někdy v polovině března do Harbaku , dá mi někdo prosím nějaké info.
Děkuji
Co přesně tě zajímá. Cesta, nástrahy, způsob rybolovu, druhy ryb?
Odpovědět
Informace sosej i v tématech Roan, je to 5km od sebe a loviště jsou hodně společná
Odpovědět
Ahoj, zajíma mne spíše jestli tam někdo byl tak brzy v březnu , místa na moři kde by se mohly ryby vyskytovat děkuji
Odpovědět
Byl jsem tam v květnu a i na podzim. Okolo ostrůvku Flesa je super polakoviště a hned za ním jak to padá na hloubky se chytali okouníci a mníci,ve sloupci keleři i přes metr. Obecňaček tam bylo málo,ale něco se nachytalo.
Odpovědět
Aktualni zpravodajstvi z Harbaku - pocasi si dela co chce a kdy chce ... Ale rybky pry nejake jsou - tresky, mnici a keleri
Odpovědět
Pocasi na Harbaku stale promenlive, momentalne snezi, takze polarni zare neni videt, ale rybky berou :-)
Odpovědět
Právě končíme pobyt.Bylo super.Počasí se umoudřilo-fičíme domů.Děkujeme paní Jance.
Odpovědět
Prosím mohl by my někdo dát informace ó kempů na Harbak, chtěl bych tam vyrazit s manželkou a dvěma moučníky
Odpovědět
:-) Moucnik se vzdycky hodi...
Predpokladam, ze chcete jet o prazdninach. Uz je hrozne obsazeno. Ozvete se mi na janaseitz@centrum.cz, napisu vam, kdy je co volno atd .. Moc toho volneho uz ale neni ..
Odpovědět
Příští rok už jedeme s manželkou na Averoy, ale přemýšlíme kam další rok a vnuci už budou vetší tak by jsme je vzali sebou
Odpovědět
Ahoj, máte někdo info o lokalitě Hongsand na poloostrově Fosen ?
Odpovědět
Ahoj, máte někdo info o lokalitě Hongsand na poloostrově Fosen ?
Myslíš kemp Roan?
Odpovědět