Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 14°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 21°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 22°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Harbak a lodní vrtule!

« Předchozí 1 2 3 4 Další »
Preparator
02.08.2012 ID: 524945

Dobrý den, chci se jen zeptat, neměl někdo z Vás problémy s lodní vrtulí na Harbaku. Na jaře jsme jí museli zaplatit v plné částce, ale nejsem jsi vědom, že bych na něco najel a poškození bylo opravdu jen kosmetické. Bohužel jsem slyšel fámy, že se na Harbaku platí vrtule poměrně často.

Děkuji.8-)

0
Odpovědět
husky19
11.08.2012 ID: 1043008

O tom odkazu zde na webu vím. Ale cenu jsem tam nikde nenašel.

To Preparator: Myslím, že za pojištění zaplatíš ještě více než 3000,-- Kč za 14 dní. Ale nechci šířit fámy. Zkusím zjistit na mailech relevantní informace.

0

Odpovědět

MifakM
11.08.2012 ID: 1043009

Poslední řádek v tabulce obsahu pojištění

Allrisk - webová stránka pojišťovny

0

Odpovědět

kim
11.08.2012 ID: 1043010

To co píše MifakM je inspirativní. Již loni jsem na takové opatření myslel. Ceny vrtulí, které jsem vyhledal nebyly horentní. Ale nejsem technicky nadán a nemohu to podrobněji komentovat, natož vrtuli třeba vyměnit a pod.

0

Odpovědět

Pandion
11.08.2012 ID: 1043012

Pojištění

Pojištění Allrisk jsem letos uzavřel dvakrát. Poprvé na Soroy a cena 3500 určitě není přemrštěná. Je stanovena pro polární oblasti a pojištění se nevztahuje jenom na vrtuli , ale je celý soubor. Druhé pojištění mám sjednáno na Bakkan a je to 990 kč. také celý soubor pojištění. K hodnocení výhodnosti používám šíslo 6 a dělím. Dále nebudu vysvětlovat. V případě že jsem ochoten vydat 15 až 20 tisíc na dovolenou, tak bych měl mít i na pořádné pojištění.

Dnes za 8 na Bakkan, chata Torfride.

Pandion

0

Odpovědět

MifakM
11.08.2012 ID: 1043013

Taky si myslím, že pojištění není jen o vrtuli, ale třeba i o (nedejbože a nikomu to nepřeji) o záchranné akci na moři, poškození lodě a dalších nehodách. A třeba oprava lodi nebo její utopení vyjde rozhodně na víc než poškozená vrtule. A nemluvě o ceně za záchrannou akci.

0

Odpovědět

Janda Václav
11.08.2012 ID: 1043014

Pojištění Allrisk rybářské,,standard,evropa,2 osoby,18 dní,7/2012

3 564,- kedlobak

0

Odpovědět

zdeněk křešnička
11.08.2012 ID: 1043015

Pokud jsem dobře informován, tak záchraná akce na moři je v Norsku grátis. Osobně na to nespoléhám, ani nevyhledávám důvod si to ověřit.

0

Odpovědět

Preparator
11.08.2012 ID: 1043016

Ahoj, docela by mě zajímalo jestli už tady někdy pro někoho jeli :))

0

Odpovědět

husky19
11.08.2012 ID: 1043017

Díky za odkaz. Teď je vše jasné. Neměl jsem tabulku s pojištěním celou. Také si myslím, že pojištění není přemrštěné. Dát 3500,-- Kč za klid při rybolovu za polárním kruhem, není tak špatné.

0

Odpovědět

zdeněk křešnička
11.08.2012 ID: 1043018

preparátor: Ahoj, jeli a letěli,psala o tom p.Janka....hledali toho dotyčného, kolem Smoly,v tu dobu jsem tam byl.

0

Odpovědět

Vladimír Doškář
11.08.2012 ID: 1043026

[citace]husky19 napsal:

Díky za odkaz. Teď je vše jasné. Neměl jsem tabulku s pojištěním celou. Také si myslím, že pojištění není přemrštěné. Dát 3500,-- Kč za klid při rybolovu za polárním kruhem, není tak špatné.[/citace]

Jako cestovka máme díky Michalovi, který se o vznik pojištění Allrisk nemalou měrou zasloužil, se společností Allrisk smlouvu o spolupráci. Pojištění na celý náš turnus činí 1287 Kč/osoba. Myslím si, že jak již zde bylo řečeno, pokud jedu do Norska za xy tisíc korun, pořádné pojištění se fakt vyplatí. Pak nemusíme vozit s sebou vrtuli jak píše Mifak (i když to zase tak blbej nápad není). Ale ku příkladu u nás máme vrtule za 3960,- Kč. A to je ta pojistka levnější. :-D:-D:-D:-D

Došky

0

Odpovědět

Glum
11.08.2012 ID: 1043028

Došky: Kdy už se konečně vrátíte na Smolu, chybí zde informace, na které jsem se každý den těšil!:-):-):-)

0

Odpovědět

Vladimír Doškář
12.08.2012 ID: 1043099

[citace]Glum napsal:

Došky: Kdy už se konečně vrátíte na Smolu, chybí zde informace, na které jsem se každý den těšil![/citace]

Za 14 dní jsme tam. :-D:-D:-D:-D

Došky

0

Odpovědět

prochor52
15.08.2012 ID: 1043317

Teda Elvara znám pár let, je to slušnej, vstřícnej a seriózní chlap, nějak se mi na něj nezdá, že by vymýšlel takové šachy s vrtulema... Nicméně ano, nafotit si to při přebírce lodě a je klid. Jinak pojištění pro tuhle oblast je za stovku na den, což už není taková rána, když to stačí pro 1 člověka v lodi. A je klid tuplovanej, nejen pro případ vrtule, ale i horších věcí.

0

Odpovědět

husky19
15.08.2012 ID: 1043319

[citace]prochor52 napsal:

Teda Elvara znám pár let, je to slušnej, vstřícnej a seriózní chlap, nějak se mi na něj nezdá, že by vymýšlel takové šachy s vrtulema... Nicméně ano, nafotit si to při přebírce lodě a je klid. Jinak pojištění pro tuhle oblast je za stovku na den, což už není taková rána, když to stačí pro 1 člověka v lodi. A je klid tuplovanej, nejen pro případ vrtule, ale i horších věcí.[/citace]

Pojištěním pro jednoho člena v lodi vrtuli asi vyřešíš, ale případnou záchrannou akci asi ne. Pojištění se bude vstahovat pouze na jednoho, jediného pojištěného člena posádky!!

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.