Poprosil bysom o informacie z tochto rybarskeho strediska.Dakujem
Poprosil bysom o informacie z tochto rybarskeho strediska.Dakujem
[citace]PEN napsal:
Kde jste toho halibuta zapřáhli? Pokud by to mela být síť, nebo lano, tak se mi to moc nezdá. My tam nic takového nepotkali [/citace]
halibut zapřažen náhodně na plotně před Halvorsodden. průběh zdolávání popsán výše
Počasí nám zatím přeje, ani jednou jsme nezmokli, vítr byl max 6m/s, pohoda.
Žížaly ti popíše Petr, když tam jsou, schramstnou všechno. Ostatní nástrahy fungují v barvě žlutá, oranžová a odstíny hnědé až skoro černé
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
Co loď? My s ní byly moc spokojeni [/citace]
Loď bezva, ale asi by chtělo očistit čidlo na hloubku občas si vymýšlí
Odpovědět
Zoku a Petře jak je vidět, pohoda a užíváte si to a to je dobře. Přeji vám stále pěkné počasí a krásné ryby.:-P
Odpovědět
To Zoka a Petra : Jestli ste ty žížaly a " brušáky " netahali prvé dni moc rychle...;-) Držím palce.
Odpovědět
Zdar borci, konečně nějaké fotky
...už jsem pomalu zapoměl jak vypadáte...:-P
S polackama mě to mrzí...ale začnou prý najíždět
až od této soboty:-D
Jarda N psal z Blomsoye SMS(?!?!) a mají stejnou situaci
jako Vy - Tr.O. kolik chceš a polacků pomálu...
Ale mají zase prvního vytaženého halíčka 90cm...
Odpovědět
to Zok a Hyse:no konečně kluci.Zakrmi jste a výsledek se dostavil co?
Tak ať Vám koušou a hrňte sem fotky ....
Odpovědět
a opět se hlásíme z Vikny. Poslední dva dny byl strašný šrumec. Jezdili jsme pro ně jak do samoobsluhy, ale až cca 15 km na mělčiny za Kvaloyu. Převážně obecňačky cca 70 - 90 cm (pouze jedna metrovka). Polack ojediněle a spíš v hloubkách 25 - 40 m.
Odpovědět
Chytali se převážně obecné, Martin v marketu zakoupil Savagear a výtah al na to 15 kousků
Odpovědět
Musel jsem se na chvíli odmlčet, a jít blíž k wifine. To připojení je hrozné. Nechytaly se žádný velký kusy az Žížalak vytáhl pěknou kládu.
Odpovědět
To zok : Milane , tady na Záhorí nejsú ale vy tam ešte nejakým vytaháte pysky . ;-)
Odpovědět
[citace]zok napsal:
Počasí jak v Chorvatsku[/citace]
To zok: Do kdy tam jste? My na Viknu dorazíme tuto sobotu.
Odpovědět