Hasvik, NO
temperature icon 11°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 22°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Hansvik Vikna

Poprosil bysom o informacie z tochto rybarskeho strediska.Dakujem

Odpovědět

Jiřane tak mužeš brát mně;-);-);-)

Krásné fotky, malej si to užívá a ty určitě taky:-P

Jak se ochladilo, tak se to zlepšuje, ryby se začínají ukazovat i ve fjordu a okolo přílivu berou. Houby po těch deštích taky začínají víc růst. Tak si to užívejte, já už dnes balím a frčíme domu....

Dnešní report o ničem. Sjezdili jsme půlku moře a ryby byly buď. před a nebo za námi. Filip zase trefil svoje oblíbené čísla 60 a 75, jinak fakt bída. Fotky budou. Zítra jeden Hot Spot, ale cca 40-50 km cesta. Ozveme se.:-E

To PEN: Co kdyby jsi přestal chytat a dělal pouze "buddyho" ? Když to necháš na mladé generaci, budete mít plné bedny :))

A Fildu už to nepustí, pravděpodobně bude nejmladším aktivně lovícím členem RN. Škoda že na to SIM nemá tabulky rokordů :)

To Pen: Tak si nestěžuj, tvojí kamarádi z týmu chytají takové krasavce.

2SIM Já si vůbec nestěžuju. A vypadá to, že si budu muset pobyt tady prodloužit, protože Filip naznal, že tu budeme alespoň do vánoc.

Ještě jednou ten krasavec. Už je v mrazáku připraven k preparaci. Hloubka cca 150 - 160 m

Jinak Jirkův Sebík by mohl být vzor pro nás všechny. Důsledně dodržuje metodu chyť a pusť.8-)

Jak už jsem napsal výše, Filip si opět splnil normu dvou tresek. Tentokrát se s nima už pral více sám, ale bez pomoci to nemá šanci zvládnout. Ale radost z úlovku mu pomoc rozhodně nekazí:-P

Nejenom na ryby se jezdí do Norska. Dostali jsme se i na procházku

Dneska si děti opět pěkně zachytaly, dětský rekord nepadl. Naše výprava do bodu B taky nebyla marná. Nej treska 105cm/10kg dle místní váhy. Ráno jedem znovu a na odpoledne plánujeme s dětmi výpravu na pstruhy. :-P

[citace]PEN napsal:

Nejenom na ryby se jezdí do Norska. Dostali jsme se i na procházku

[/citace]

Vidím, že si to krásně užíváte a tak to má být.. 8-)

Včera u jezera bylo krásně, sice jsme pstruhy nějak minuli, ale ten výlet stál zato.8-)

Dneska jsme opět vyjeli cca 40 km na moře a pěkně si zatreskovali. :-P

Tresky mezi 70 - 90cm, největší 92cm/7kg. Klikařem a zároveň smolařem dneška se stal POFČA, který zapřáhl na hraně z 45m na 100m halibuta. Dostal ho až k lodi, kde se ale osvobodil z pilkru a vybojoval si svobodu. Měl odhadem 90cm.:-E:-S

Ranní cesta na moře

Odpoledne zase patřilo dětem. Tentokrát s Filipem vyrazil i děda. Tomuto teamu zdatně sekundoval Jirka se Sebíkem

:-P:-P:-P:-P:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.