Poprosil bysom o informacie z tochto rybarskeho strediska.Dakujem
Poprosil bysom o informacie z tochto rybarskeho strediska.Dakujem
[citace]PEN napsal:
2Hyse jsme na Lovoen Gard.
Ráno od půl páté na vodě. Vítr nás nepustil ven na moře. ve fjordu skoro nic. Zítra to snad vyjde. Po obědě jedeme zase s dětmi. Jinak vše naprosto super. [/citace]
Tak se tam držte a držím palce, opět pěkné foto..8-)8-)
Odpovědět
[citace]PEN napsal: Pomóóóóc [/citace][citace]PEN
PENe, to je přímo mateřský přístup :):)
Ale je fantazie, že v tomto věku už bagruje v Norsku.
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal:
PENe, to je přímo mateřský přístup :):)
Ale je fantazie, že v tomto věku už bagruje v Norsku.[/citace]
Jo taky jsem se chtel zeptat kolik je mladymu a jak snasel ten presun na sever. Tomu mymu je 7 a urcite bych milionkrat slysel "kdy uz tam budem"... Jo od zitra by se to melo uklidnit tak huraaa na Vevlan.
My jsme taky ryb u brehu moc nemeli za rybama jsme jezdili na melciny za Kvaloy cca 20-25km..
Odpovědět
Filípkovi je čtyři a půl roku. Další děti jsou mezi 8 a 15 lety. Jinak cesta v pohodě. Samozřejmě oslíkova hláška ze Šreka byla na denním pořádku. Ten Vevlan a možná i dál je v plánu na zítřek. Protože mi Němci neprozradili konkrétní místo, ale z toho že jezdí cca 20-30km se dá usuzovat, že to bude někam před tu Kvaloy.
Když to nejde na ryby, tak alespoň do lesa 8-)
Odpovědět
Tak dnešní počasí u nás na 1*
Pouze ryby se někam ztratily. Projezdili jsme hodně dříve osvědčených míst venku a skoro nic. Polaci nikde, makrely pouze osamocené, žádné velké hejna, ale když se povede, stojí zato. Tresky nic moc a dokonce ani žádná obrovská hejna malých kelírků. Zítra dopoledne jedeme zkoušet další místa a odpoledne stejně jako dnes s dětmi, které jsou snad i úspěšnější jak my.
Odpovědět
Tak nyní necháme mluvit děti. Jirka Fait (BADTOTEM) má pěkné video záběru a zdolávání tresky zatím jenom na svém FB, snad ho protlačí i sem. Malému Sebíkovi se to opravdu povedlo. A Filip? Ja hlásil na lodi, jedéééém na ně
Odpovědět
Tebe už pouštět nebudu. Taťka mi trochu pomáhal, už měla sílu.
Odpovědět
Ale tuhle bych už sám fakt nedal. 74cm, cca 4kg, prut 30g
Odpovědět
Velká gratulace Mořskému vlkovi. Je úžasnej a přeji mu ještě větší ryby.:-P
Odpovědět
Kolik mu je? Chci vzít ty moje dva sígry,ale vzhledem k jejich i moji bezpečnosti jsem stanovil hranici 8 let.
Odpovědět