Hasvik, NO
temperature icon 11°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 22°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Hansvik Vikna

Poprosil bysom o informacie z tochto rybarskeho strediska.Dakujem

Odpovědět

[citace]PEN napsal:

2Hyse jsme na Lovoen Gard.

Ráno od půl páté na vodě. Vítr nás nepustil ven na moře. ve fjordu skoro nic. Zítra to snad vyjde. Po obědě jedeme zase s dětmi. Jinak vše naprosto super. [/citace]

Tak se tam držte a držím palce, opět pěkné foto..8-)8-)

[citace]PEN napsal: Pomóóóóc [/citace][citace]PEN

PENe, to je přímo mateřský přístup :):)

Ale je fantazie, že v tomto věku už bagruje v Norsku.

[citace]Dorsak napsal:

PENe, to je přímo mateřský přístup :):)

Ale je fantazie, že v tomto věku už bagruje v Norsku.[/citace]

Jo taky jsem se chtel zeptat kolik je mladymu a jak snasel ten presun na sever. Tomu mymu je 7 a urcite bych milionkrat slysel "kdy uz tam budem"... Jo od zitra by se to melo uklidnit tak huraaa na Vevlan.

My jsme taky ryb u brehu moc nemeli za rybama jsme jezdili na melciny za Kvaloy cca 20-25km..

Filípkovi je čtyři a půl roku. Další děti jsou mezi 8 a 15 lety. Jinak cesta v pohodě. Samozřejmě oslíkova hláška ze Šreka byla na denním pořádku. Ten Vevlan a možná i dál je v plánu na zítřek. Protože mi Němci neprozradili konkrétní místo, ale z toho že jezdí cca 20-30km se dá usuzovat, že to bude někam před tu Kvaloy.

Když to nejde na ryby, tak alespoň do lesa 8-)

Zdenda bedlivě sleduje meteoradar :-D

Tak dnešní počasí u nás na 1*

Pouze ryby se někam ztratily. Projezdili jsme hodně dříve osvědčených míst venku a skoro nic. Polaci nikde, makrely pouze osamocené, žádné velké hejna, ale když se povede, stojí zato. Tresky nic moc a dokonce ani žádná obrovská hejna malých kelírků. Zítra dopoledne jedeme zkoušet další místa a odpoledne stejně jako dnes s dětmi, které jsou snad i úspěšnější jak my.

Tak nyní necháme mluvit děti. Jirka Fait (BADTOTEM) má pěkné video záběru a zdolávání tresky zatím jenom na svém FB, snad ho protlačí i sem. Malému Sebíkovi se to opravdu povedlo. A Filip? Ja hlásil na lodi, jedéééém na ně

Je to dřina to Norsko

Tebe ještě pustím:-P

Tebe už pouštět nebudu. Taťka mi trochu pomáhal, už měla sílu.

Ale tuhle bych už sám fakt nedal. 74cm, cca 4kg, prut 30g

Ale unesu ji už i sám:-P

Omladina, tak to má být, já ještě vnoučka brát nemohu:-(

Velká gratulace Mořskému vlkovi. Je úžasnej a přeji mu ještě větší ryby.:-P

Kolik mu je? Chci vzít ty moje dva sígry,ale vzhledem k jejich i moji bezpečnosti jsem stanovil hranici 8 let.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.