- Toto téma obsahuje celkem 25 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel před 7 roky a 1 měsícem. a poslední změna proběhla
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Ahoj zakládám toto vlákno pro ty kdo jede na ostrov Garten. Parta z vysočiny to má za 71 odjezd 27.4.
Tak dneska to máme za 43 dní…jupíííí
Tak už se nám to krátí…už jen 20 dní a hurá na ně..:-)už nás začínají svrbět ruce.Pár fotek s minulého roku.
Tak ještě videjko z loňska. https://www.youtube.com/watch?v=fUYkaop6xEI
Tak dnešním dnem se nám to dostalo pod 10….to už je opravdu za chvilku…už začíná nervozita..:-D
Tak a je to tady…:))) parta z vysociny vyrazi smer sever…:) 2050km pred nami.doufejme v klidnou cestu a tešme se na reportiky
Ahoj tak co už jste na místě ? Jaká byla cesta ? Příští pátek mě čeká v podstatě podobná trasa …. Teda až do Otta , tam my odbocujeme vlevo . Tak ať se daří !!
Ota
Tak cesta proběhla v pořádku a i první výjezd dopadl dobře…pekne rozchytani 3 jednoskvrnky a cca 40 menších obecných..super
Halibut 160 Cm a 60kg neskutecna krasa a zážitek a velká Gratulace lovci…fakt masakr..:)
To už musel být slušný boj…gratulace lovci👍
Tak dnešní výjezd byl celkem vydareny Fanda krásnou obecnou 95cm a 8kg já obecnou 80cm a dosti obecných 60-75cm super výjezd
To je halibut z Gartenu, na co zabral?
Ano to je halibut z gartenu a zabral na oranzovyho twistra velikost cca 16 cm
Tak zprávy z moře jsou následovne v úterý byl velký vítr takže jsme byli na baráku.Ve středu byla aktivita ryb nulová takže jsme nic nechytli stejne jako včera krom par tresek mezi 40-50 Cm.Dneska konečně aktivita ryb výrazné zlepšení…obecně mezi 60-85 cca 35 ks.
Tak dneska krasny den…první nahoz já malý Halibut cca 55 Cm,potom Fanda krásného evropaka 50 cm a nazaver to uzavřel Fanda Halibut obecnou 105 Cm a 13kg.