Hele ve čtyřech přízpěvcích píšeš, že se to blíží. Chtělo by to nějakou fotku z rybou, co jsi tam chytil.
Odpovědět
No když tam ještě není, tak nemá co posílat. Vdyť čteš, že se teprve blíží. :)
Odpovědět
No krása! Klidně dej další, ať si to čekání společně zkrátíme. Veze vás Karol, nebo jedete vlastní dopravou?
Odpovědět
my ke karolovi nejedeme..jedeme vlastní dopravou...:-) jj uz abychom sedeli v aute a byli na ceste..
Odpovědět
Kdo byl někdy na Gartenu,tak jistě poznává.....,první foto by mělo něco říkat i "Bakaňákům".
Odpovědět
Kamarád ze Slovenska mě říkal, že už to Karol snad ani neprovozuje. Je to pravda?
Odpovědět
Tak to nevím jestli karol už tm není ale kluci ze slovenska to provozují pořád..kdyžtak na rybarcina.sk
Odpovědět
Ahojte chalani...spring,matyas a a aj ostatní, ktorí majú naviem odkiaľ myľné a zavádzajúce informácie.
To som ja Karol z Gartenu, čiže rybarcina.sk. Bol som upozornení priateľmi, že sa na tomto fóre uvádzajú nepravdivé informácie o mojej existencii a prevádzkovaní rybolovu v Gartene. NA OSTROVE GARTEN KAROL, čiže ja fungujem ďalej, nikdy som od roku 2007 neprestal, ba dokonca som nabral na obrátkach a dnes mám prenajatý celý kemp so šiestimi chatkami s vlatnými člnmi. Mám v prenájme celý kemp Fjord Fishing a kto z vás sem do Gartenu chodí to určite pozná. Ak pôjdete okolo určite sa zastavte, aspoň na kávu, rád vás spoznám aj osobne.
Prajem všetkým pekné úlovky a pohodovú rybačku v Nórsku.
Karol - rybarcina
Odpovědět