Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kulik a poslední změna proběhla před 11 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    Pavel Neužil
    Účastník
    (65 odpovědí)

Ahoj,

mam morskou mapu Norska pro Gaamina a ma vcelku bidne rozliseni hloubky (po 50 metrech). Je to mapa veu708l_v95 pro severni Norsko a myspim 709 pro jizni Norsko. Chtel jsem se zeptat, jestli je to spatne rozliseni mapy nebo moje GPS nechce nacist vice detailu. Mam eTrex.

Dekuji

Pavel

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

Já jedu VEU708L – V10.00 na GPSmap 78S a hloubnice mám po 10ti metrech. Tak Ti nevím kde je příčina Tvého problému.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

MUŹE TO BÝT ŠPATNĚ NAČTENÝ PODKLAD. MĚL JSEM V AUTĚ GARMINA 550 A DOKOUPIL SI MOŘSKOU MAPU, KTEROU JSEM TAM NEROZCHODIL. POTOM JSEM KOUPIL GARMIN 620 S NAINSTALOVANÝM PODKLADEM A NEMÁM PROBLÉM, TAK JSEM TO UŽ VÍC NEŘEŠIL. MOŽNÁ JSEM ŠPATNĚ ZADAL LICENCI, NEVÍM.

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

U garminů,možná že i u jiných značek,by se měla vždy nastavit ta mapa kterou chceš právě používat,je to v položce Nastavení,Mapy…

zkus tam nechat jen mořskou mapu,topo a další mapy vypni,třeba to pak pomůže

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

To co popisuje Mikulčák udělej. Mám 550-ku a a v případě, že bylo zapnuto více map najednou, tak se to chovalo přesně jak popisuješ.

Pavel Neužil
    Účastník
    (65 odpovědí)

Dekuji za radu. Zmenil jsem nastaveni v GPS a bypada to nepomerne lepe. 🙂

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Opakování, matka moudrosti. Potvrzuji vypínání jiných mapových podkladů. To jste mi připomněli, že jsem po tomto problému používal na každou podkladovou mapu jinou SD kartu a byl pokoj.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To Step: Mám také Garmina 550 a řešil jsem to stejně jako Ty pro každou mapu vlastní kartu a je po problému. Jen na tom Garminu Muvi 550 mě to nevede, jen zobrazuje mapu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(181)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...