Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Petr a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
  • Autor
    Clickbeetle
    Člen
    (14 odpovědí)

Uvažuji o koupi. Má pro mě někdo referenci. Stojím o praktické zkušenosti, ne o teoretické bláboly. Předem dík za pochopení.

sandokan
    Účastník
    (171 odpovědí)

navigaci 620 mám od června 2009. Co přesně tě zajímá? V Norsku jsem s ní lovil 2x.

Pandion
    Účastník
    (248 odpovědí)

Také uvažuji o koupi téhle mašinky, budu používat i v autě. Otázky jsou asi stejné, čitelnost, ovládání , jednoduchost zadávání tras a waitpointů, okamžité zaznamenání dobrého místa, příprava elektornické trasy, ceny map atd. 

Miroslav Druga
    Člen
    (116 odpovědí)

To Sandokan. V čom vidíš najväčšie výhody 620?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Hlavní rozdíly mezi 278C s Bluechart Atlantic jsou rozlišení displaye, velikost display, jednoduché ovládání dotykáčem. Větší podrobnost map. Nové 3D Vision pohledy, větší výdrž baterie. Bluchart Map měl dříve Norsko rozdělené na tři části u 3D Vision je tam mapa celého pobřeží Norska.

Miroslav Druga
    Člen
    (116 odpovědí)

To Sim. Ďakujem Michal.

trojhak
    Účastník
    (132 odpovědí)

Loni jsem si GPS 620 půjčoval od kamoša, po návratu zpět, jsem to nevydržel a koupil ji. Má výborné funkce i pro autonavigaci. Pokud jedeš po silnici nebo dálnici, tak v pravém rohu je v kroužku číslovka, jaká je v daném úseku nejvyšší povolená rychlost. V Německu se nám často stávalo, že jsme nevěděli jestli je zde omezeno např. 120 nebo 100km/h, teď to vím okamžitě.

jirka
    Člen
    (65 odpovědí)

KOnečně pár opravdových poznatků z praxe. Mám dotaz, koupil jsem 620 v zahraničí, ale bez map, najde se někdo, kdo mě tam prodá a nainstaluje mapy?

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

garmin 620 používá mapy BlueChart® g2 vision,tato mapa stojí okolo 6000kč a ještě budeš potřebovat Evropu City navigátor….Pokud nechceš investovat tisíce a nikoho neseženeš kdo ti to za rozumný peníz udělá tak se mi pak ozvi…mám známeho co ti hodí na SD kartu mapu evropy a ještě námořní mapu BlueChart Atlantic,není to sice v 3D ale ukazuje hloubky,skály atd.A vyjde tě to pár stovek…

Miroslav Druga
    Člen
    (116 odpovědí)

Práve uplynulo 35 hodín, čo som jeho majiteľom. Hurááá. Už aby bol apríl!!!!!

Pandion
    Účastník
    (248 odpovědí)

To Mirer :  kolik tě stál stroječek nu vás? Cena vysněné mašinky jde v ČR dolů! Včera 15460,-. Stále trpělivě čekám.

Miroslav Druga
    Člen
    (116 odpovědí)

To Pandion. Asi ma to vyšlo viac, nakoĺko som to bral aj s originál mapami a ďaľšou spústou iných vecí u Michala. Dával mi na všetko nejaké zľavy, ale i napriek tomu to vyšlo asi viac. Neriešim to, pretože na Slovensku som mal možnosť tie veci ktoré som bral, zohnať len drahšie. A niektoré som ani nevedel zohnať. Takže tak.

jirka
    Člen
    (65 odpovědí)

To Mikulcak: To už jsem si mohl nechat moji starou 278C, nevíš kde se dají stáhnout 3D Vision pro 620. Dál potřebuji ještě hlasovou navigaci pro auto atlas Evropy. Umí někdo poradit?

Petr
    Účastník
    (81 odpovědí)

to Jirka: už několika dni jsem ti poslal zprávu s požadovanou informací

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...