Uvažuji o koupi. Má pro mě někdo referenci. Stojím o praktické zkušenosti, ne o teoretické bláboly. Předem dík za pochopení.
Uvažuji o koupi. Má pro mě někdo referenci. Stojím o praktické zkušenosti, ne o teoretické bláboly. Předem dík za pochopení.
navigaci 620 mám od června 2009. Co přesně tě zajímá? V Norsku jsem s ní lovil 2x.
Odpovědět
Také uvažuji o koupi téhle mašinky, budu používat i v autě. Otázky jsou asi stejné, čitelnost, ovládání , jednoduchost zadávání tras a waitpointů, okamžité zaznamenání dobrého místa, příprava elektornické trasy, ceny map atd.
Odpovědět
Hlavní rozdíly mezi 278C s Bluechart Atlantic jsou rozlišení displaye, velikost display, jednoduché ovládání dotykáčem. Větší podrobnost map. Nové 3D Vision pohledy, větší výdrž baterie. Bluchart Map měl dříve Norsko rozdělené na tři části u 3D Vision je tam mapa celého pobřeží Norska.
Odpovědět
Loni jsem si GPS 620 půjčoval od kamoša, po návratu zpět, jsem to nevydržel a koupil ji. Má výborné funkce i pro autonavigaci. Pokud jedeš po silnici nebo dálnici, tak v pravém rohu je v kroužku číslovka, jaká je v daném úseku nejvyšší povolená rychlost. V Německu se nám často stávalo, že jsme nevěděli jestli je zde omezeno např. 120 nebo 100km/h, teď to vím okamžitě.
Odpovědět
KOnečně pár opravdových poznatků z praxe. Mám dotaz, koupil jsem 620 v zahraničí, ale bez map, najde se někdo, kdo mě tam prodá a nainstaluje mapy?
Odpovědět
garmin 620 používá mapy BlueChart® g2 vision,tato mapa stojí okolo 6000kč a ještě budeš potřebovat Evropu City navigátor....Pokud nechceš investovat tisíce a nikoho neseženeš kdo ti to za rozumný peníz udělá tak se mi pak ozvi...mám známeho co ti hodí na SD kartu mapu evropy a ještě námořní mapu BlueChart Atlantic,není to sice v 3D ale ukazuje hloubky,skály atd.A vyjde tě to pár stovek...
Odpovědět
Práve uplynulo 35 hodín, čo som jeho majiteľom. Hurááá. Už aby bol apríl!!!!!
Odpovědět
To Mirer : kolik tě stál stroječek nu vás? Cena vysněné mašinky jde v ČR dolů! Včera 15460,-. Stále trpělivě čekám.
Odpovědět
To Pandion. Asi ma to vyšlo viac, nakoĺko som to bral aj s originál mapami a ďaľšou spústou iných vecí u Michala. Dával mi na všetko nejaké zľavy, ale i napriek tomu to vyšlo asi viac. Neriešim to, pretože na Slovensku som mal možnosť tie veci ktoré som bral, zohnať len drahšie. A niektoré som ani nevedel zohnať. Takže tak.
Odpovědět
To Mikulcak: To už jsem si mohl nechat moji starou 278C, nevíš kde se dají stáhnout 3D Vision pro 620. Dál potřebuji ještě hlasovou navigaci pro auto atlas Evropy. Umí někdo poradit?
Odpovědět
to Jirka: už několika dni jsem ti poslal zprávu s požadovanou informací
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...