Co preferujete na moři při vylovení ryby gaf-kleště-podběrák a proč
Co preferujete na moři při vylovení ryby gaf-kleště-podběrák a proč
dobre do Kasbolla, prece jen s kratkyma to je na kleceni a dlouhou ruku

Odpovědět
[citace]vd napsal:
to mira.sta: kde sa to dá kúpiť, taký dlhý?
[/citace]
Třeba tady
http://www.carpfamily.sk/detail_zb.aspx?id=1835&hl_id=53&sub_id=213
:-P:-P
Odpovědět
Taky jsem používal tyto kleště, než mi ji Kikibut hodil do moře.:-E:-E:-E:-E:-E:-D:-D:-D:-D:-D

Odpovědět
Jo jo, není nad to, přivázat je prádelní šňůrou k zábradlí. Kolega je chtěl použít poprvé a - žbluňk. Nejdřív koukal nevěřícně do vody, potom na nás, jako bychom mu mohli nějak pomoci, až po nějaké chvíli mu došlo, že jsou fuč :-P
Odpovědět
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s podběrákem do Středního Norska, myslím dobrou zkušenost, tip.
Viděl jsem pár videí, kde mají podběrák s velkýmu oky, silonovou siť, pevnou Al-konstrukci , a vypadalo to moc dobře i funkčně.
Martin
Odpovědět
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s podběrákem do Středního Norska, myslím dobrou zkušenost, tip. Viděl jsem pár videí, kde mají podběrák s velkýmu oky, silonovou siť, pevnou Al-konstrukci , a vypadalo to moc dobře i funkčně. Martin
Ahoj,
já beru do Norska podběrák od Savage Gear velikost XL. Přesně jak říkáš - Velká oka(ve vodě rychlý), pogumovaná síť (nesmrdí) a Al konstrukce. Gaf patří do minulého století podle mě, tohle je super alternativa.
Tady máš odkaz, já mám ještě ten starší model.
Pavel
Odpovědět
Ten podběrák je tak maximálně na Polaky, jak chytíš halibuta, nebo jakoukoli rybu 130cm+ seš s podběrákem víš kde...
Odpovědět
Díky za tip ! Do Středního Norska asi tento stačí, ruku na srdce, kolik tam na mnou preferovanou vláčku chytí člověk ryb nad 100 cm ..., gaf samo na lodi máme vždy.
Někdo by měl ještě další vyzkoušený tip ?
Odpovědět