Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 17°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

GAF NA RYBY

Ahoj, gaf vypadá festovně. Na co ale ten protihák? Není to moc "maso"? Když potřebuješ např. rybu při vylovování jen chytnout za skřele, tak je dost šance, že ji tímhle poškodíš. A i když bys chtěl zaseknout, tak hák z ryby normálně nevyndáš...jak je to myšlený?

Odpovědět

Tak snad tejkon.S p.Zapou se nedá nic než souhlasit.Gaf asi pro někoho problém bude vždy,možná etický,ale nějak se rybka do lodě dostat musí,ať tam zůstane nebo se vrátí.Kdysi,jsem u jednoho Nora,v jeho kůlně viděl něco,co sem neviděl-tak sem se optal.Bylo mi řečeno asi toto.To je přípravek na velkého halibuta,kterého nechcete ztratit.Nebudu a nechci "TO" popisovat,dodnes mám křeče v krajině břišní,a to sem TO viděl v krajině fjordů,ryb,rybářů.....nedělá mi dobře ani malá dorška,vytažená za břicho,ale asi to patří k rybaření-pak je to na každém z nás-jak s tím dál.A to je problém i gafu asi to bude o jedinci a etice PEPINO

No,konečně-omluva všem...

Pane ZAPA. Taky Vás poprosím o odkaz na tu smyčku na ocas.  Děkuji.

mkslava@centrum.cz

Aj ja  PROSÍÍÍÍM p. ZAPA      veselovsky@renovia.sk

Netušil jsem jaký zájem to zvedne, Všem posílám email adresu kde si mohou smyčku objednat.

to ZAPA

Zdravím a taky bych poprosil o adresu na smyšku (co kdyby).

A pak možná ještě o radu - byl jste někdy na Bakkanu za situace, jaká tam panuje

nyní (vlákno BAKKAN 2010). Existuje nějaká "zaručená" rada, co a kde vyzkoušet?

Díky Pafka

1.pafka@seznam.cz

Já bych chtěl také poprosit o tu smyčku. Děkuji

marhl@centrum.cz

To Zapa   

Prosím o adr.na smyčku servis@auto-malik.net díky                                                                                                                                                                    

to zapa. také prosím o adresu kde se dá koupit smyka na ocas.

kozak73@volny.cz

Já bych taky s dovolením poprosil

o odkaz na smyčku děkuji.

josef.ctvrtnik@seznam.cz

Vážení kolegové omlouvám se že jsem ještě nerozeslal odkaz kde si můžete případně smyčku koupit. Neni to žádný obchod ale kontakt přímo na někoho. Nečekal jsem takový zájem, musím to sním probrat a dostat svolení k uvedení jeho emailu. Vše vyřeším o víkendu. Pošlu to i sfotografii a cenou. Děkuji za strpení. Pokud má ještě někdo zájem můžete psát na muj email ittv@centrum.cz ať tu neuvádíte svůj veřejně. Zapa

Kolegové dnes konečně dorazila ocasní smyčka. Zítra vám všem na email co jste mě napsali pošlu fotky. Pokud jí sem pak někdo umístí budu jen rád. V emailu bude i kde si jí můžete objednat. Je tam jen malej rozdíl tato je starší a požívaná ty co si můžete objednat mají trochu jiné zpracování ale fukčně stejný. Použití smyčky je velice jednoduché a bude popsané společně s fotkou.

Info o smyčce máte všichni na emailu pokud to někdo nedostal tak se ozvěte.

to zapa. dík za info o smyčce. Jenda

Ozývám se. Nežádal a tudíž nedostal, ale chtěl by.

Díky, plukas.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.