Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 24°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Fotky stažené z GOOGLU

Tady vkládejte fotky stažené z googlu, ať se většina témat nezasírá stále více rádoby směšnými fotografiemi... Jednou, dvakrát se zasměji, ale někdy je toho až příliš...

Třeba téma "Krásné foto" by mělo být jen o vlastnoručně vyfocených fotografiích z dovolené... Ne o stažených většinou nepovedených fotomontážích, kterých jsou na internetu miliony!

Odpovědět

Tak pridaj nejaké svoje fotky do "Krásne foto".Predveď sa.

Chlape, úsmev na tvár.

Jakabo - tvé hodnocení frisbího stylem -kdo ví, jestli má vůbec foťák- se mi jeví jako mírně nešťastným....Myslím, že kopírování na PC zvládá každý, ale ne každý to tady využívá v takové míře jako ty. Pokud si vezmeš, že je tady dva a půl tisíce registrovaných uživatelů a každý by tady narval denně 20-30 nesmyslů z Googlu, tak by se tady mohly zabalit tyhle rybářské stránky a přesunout se zrovna na Google....- nemyslíš?

:-D - tady máš jeden úsměv na tvář....

JIMMI- Máš pravdu. Aj tak si myslím,že sa "frisbee" dotklo niečo

konkrétne.Naposledy som trochu zabrdol do obéznejšej a tej štíhlej

populácie.

[citace]JAKABO napsal:

JIMMI- Máš pravdu. Aj tak si myslím,že sa "frisbee" dotklo niečo

konkrétne.Naposledy som trochu zabrdol do obéznejšej a tej štíhlej

populácie.[/citace]

Prosím,nedělejte z toho opět kovbojku kluci...jak se to děje na jiném webu..

Každý z Vás má trochu pravdu.

;-)

Na světě je tolik problémů a nenávisti, tak proč si na rybářských stránkách máme přidělávat další i my, nemyslíte chlapi:-(

[citace]JIMMI napsal:

Jakabo - tvé hodnocení frisbího stylem -kdo ví, jestli má vůbec foťák- se mi jeví jako mírně nešťastným....Myslím, že kopírování na PC zvládá každý, ale ne každý to tady využívá v takové míře jako ty. Pokud si vezmeš, že je tady dva a půl tisíce registrovaných uživatelů a každý by tady narval denně 20-30 nesmyslů z Googlu, tak by se tady mohly zabalit tyhle rybářské stránky a přesunout se zrovna na Google....- nemyslíš?

- tady máš jeden úsměv na tvář....[/citace]

Velice dobře napsané čeho je moc toho je příliš :-(:-(:-(

Musím maprosto objektivně říci, že ty krávoviny, rádoby vtipné, stažené z netu mne spíše otravují, než pobaví. Rád se podívám na pěknou fotku, ale i já bych očekával něco z vlastního foťáku. I pěkný vtip si přečtu rád, ale stránky rádoby vtipných obrázků mne otravují. :-|:-|

Jiřane máš velkou pravdu :-P:-P:-P:-P:-P

Ja sa Vám všetkým osparavedlňujem a sľubujem,že s tým prestanem.

Nemyslel som,že Vám to vadí.

Tak ešte raz prepáčte.

Kluci tak se tu nehádejte, vždyť se nic tak strašného nestalo. Jakabo to omezí, my mu nebudeme nadávat :-P:-P:-P:-P a budeme všichni spokojení. :-):-):-):-):-):-)

JAKABO, není proč se omlouvat, myslím, že je to náš web a bude takový, jaký si ho uděláme. Např. pleáda tvých držáků na pruty byla dokonalá. 8-)8-)8-)

Jakabo kdo chce at se nedívá moralisti at dou někam:-x:-x8-O;-);-);-)

Souhlasím s Doškym !! :-D:-D:-D

Fakt už toho nechte!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.