poptavam formu na pilkr 600g + s moznosti zaveseni 2 trojhaku.neco obdobneho jako je na foto.dekuji za nabidky
poptavam formu na pilkr 600g + s moznosti zaveseni 2 trojhaku.neco obdobneho jako je na foto.dekuji za nabidky
Dle mého je to strašná škoda,že v Čr není nikdo kdy by se do těchto forem pustil a vyráběl je spolehlivě a za rozumný peníz odpovídající pracnosti a td.
Odpovědět
Poslední šance zavolat pana Křivánka a jeho formybrno.cz. Schválně ho vyzkoušej, svého času výborný dodavatel forem všeho druhu. Tel: 733 701 030
Odpovědět
Pan Křivánek je jeden velký podvodník, který umí tak maximálně naslibovat,ale skutek utek.
Odpovědět
soulasim,posle nabidku a kdyz se s nim clovek chce spojit tak na tel.nic maily take nic a sms to same.to jsem chtel xx forem a prislusenstvi ale uz vim ze nic.jeenani tohoto obchodnika je na urovni deti ve skolce.
Odpovědět
Ahoj,v Nemecku zkus www.bleigussformen.de .Ja jsem to objednaval,pres jednoho kolegu zde na foru,ktery dela v Nemecku a on mi to pak dovezl do CZ.Dokonce mi nekdo rikal,ze si byl prima tam a za par euro toho vezl spoustu.
Odpovědět