Rybarsky festival aneb vystava tak trochu jinak nevite jestli to bude jak v Brne .Je to v Praze Letnany 28. 31.1.2010
Rybarsky festival aneb vystava tak trochu jinak nevite jestli to bude jak v Brne .Je to v Praze Letnany 28. 31.1.2010
To Pandion: točil jsi správný číslo???? nemám tu žádný zmeškaný hovory!!! ještě jednou 603 283588 nebo 777 861590 případně maily: info@halsa.cz ,zindl@centrum.cz . Zítra mám celkem volnej program, dalo by se to někde předat. Ve čtvrtek přímo na výstavišti je to taky možné. Jestli jsi online, klidně zavolej, před půlnocí spát nechodím.
Odpovědět
Tak teď se ke mě dostaly vouchery na vstupenky na For Fishing, je jich cca 20, takže kdo má zájem - budou od zítřka od rána k dispozici u nás na stánku CA Halsa(2C13). Nosit před vchod vám je nedokážu, musíte si pro ně poslat nějakou spojku
Odpovědět
To Clickbeetle: Jak pro koho. Byl jsem tam dneska a pokecal jsem s hodně kamarádama, který třeba celý rok nevidím. Další výhodu takových výstav vidím v tom, že si tam "ošahám" výbavu, kterou znám z internetu a potom ji můžu koupit přes e-shop.
Odpovědět
Proč? Pro mě to bylo hezky strávené odpoledne....příjemné poklábosení se známými.
Odpovědět
Ahoj .Včera jsem se zučastnil výstavy .Myslím si že to bylo povedené .Já osobně jsem byl spokojen .Dokonce jsem se osobně pozdravil z Michalem .Rád bych sním pohovořil déle ale tam to nebylo možné .Lídí hodně ale to je dobře protože výstava bez lidí je na nic . Takže jak říkám mně se to líbilo.
Přeji všem přiznivcům těchto stránek pěkný den
Odpovědět
Před hodinou jsem se vrátil a mohu říct, že se mi to líbilo. Získal jsem plno hodnotných informací a kontaktů. Na můj vkus by mohlo být více vystavovatelů se širším zaměřením než je kaprařina a sladkovodní rybolov, ale i přes to se pár stánků našlo, kde byly zajímavé věci pro mořský rybolov a pár ochotných prodavačů, kteří si i po čtyřdenním maratonu byli schopni popovídat.
Bohužel jsem se i setkal s chováním vesnického burana ze strany obchodníka, který bez zábran pomlouval jiného obchodníka, což se mi nelíbilo a tomuto stánku jsem se raději vyhýbal. Asi to bude tou současnou chamtivostí. Každý se snaží prodat a každý o svém zboží mluví nějakou tu svou pravdu, ale aby kvůli prodeji schazoval druhého, to ne.
Odpovědět
To miri je to skoda,ze jsme se nesesli,ale hlavne,ze se nam tam libilo a koupili jsme nejake zlepsovaky,tam kam jedem jsou potreba cau
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...