Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)
  • Autor
    Václav Bruner
    Účastník
    (35 odpovědí)

Toje fajn. Jsem rád, že to v pohodě došlo.

jindra
    Člen
    (66 odpovědí)

To Pandion: točil jsi správný číslo???? nemám tu žádný zmeškaný hovory!!! ještě jednou 603 283588 nebo 777 861590 případně maily: info@halsa.cz ,zindl@centrum.cz . Zítra mám celkem volnej program, dalo by se to někde předat. Ve čtvrtek přímo na výstavišti je to taky možné. Jestli jsi online, klidně zavolej, před půlnocí spát nechodím.

jindra
    Člen
    (66 odpovědí)

Tak teď se ke mě dostaly vouchery na vstupenky na For Fishing, je jich cca 20, takže kdo má zájem – budou od zítřka od rána k dispozici u nás na stánku CA Halsa(2C13). Nosit před vchod vám je nedokážu, musíte si pro ně poslat nějakou spojku

Clickbeetle
    Člen
    (14 odpovědí)

Ztracený čas.

Norek
    Účastník
    (142 odpovědí)

To Clickbeetle: Jak pro koho. Byl jsem tam dneska a pokecal jsem s hodně kamarádama, který třeba celý rok nevidím. Další výhodu takových výstav vidím v tom, že si tam “ošahám” výbavu, kterou znám z internetu a potom ji můžu koupit přes e-shop.

tuky
    Účastník
    (61 odpovědí)

Proč? Pro mě to bylo hezky strávené odpoledne….příjemné poklábosení se známými.

miri1
    Člen
    (30 odpovědí)

Ahoj .Včera jsem se zučastnil výstavy .Myslím si že to bylo povedené .Já osobně jsem byl spokojen .Dokonce jsem se osobně pozdravil z Michalem .Rád bych sním pohovořil déle ale tam to nebylo možné .Lídí hodně ale to je dobře protože výstava bez lidí je na nic . Takže jak říkám mně se to líbilo.

Přeji všem přiznivcům těchto stránek pěkný den

Bohuslav Poles
    Účastník
    (190 odpovědí)

Před hodinou jsem se vrátil a mohu říct, že se mi to líbilo. Získal jsem plno hodnotných informací a kontaktů. Na můj vkus by mohlo být více vystavovatelů se širším zaměřením než je kaprařina a sladkovodní rybolov, ale i přes to se pár stánků našlo, kde byly zajímavé věci pro mořský rybolov a pár ochotných prodavačů, kteří si i po čtyřdenním maratonu byli schopni popovídat.

Bohužel jsem se i setkal s chováním vesnického burana ze strany obchodníka, který bez zábran pomlouval jiného obchodníka, což se mi nelíbilo a tomuto stánku jsem se raději vyhýbal. Asi to bude tou současnou chamtivostí. Každý se snaží prodat a každý o svém zboží mluví nějakou tu svou pravdu, ale aby kvůli prodeji schazoval druhého, to ne.

Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

To miri je to skoda,ze jsme se nesesli,ale hlavne,ze se nam tam libilo a koupili jsme nejake zlepsovaky,tam kam jedem jsou potreba cau

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...