Hasvik, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

FOR FISHING 2017

Kamarádi,přátelé....i letos Vás chci pozvat na návštěvu a pokec nejen o Polacích do stánku Aquantic Teamu....Loňská sezona byla povedená a bude o čem pokecat.Zas jsme něco vyzkoušeli a posunuli se dál hlavně v lovu Polaků.Poprvně se bude dát zakoupit i omezené množství materiálu na výrobu FlASHJIGŮ.Taky budete mít možnost si prohlédnout nové odskoušené vzory flashjigů,které se pak budou dát celoročně zakoupit tady na E-shopu Top FISHING.EU.....

Odpovědět

Sleva zleva, sleva zprava a prd. Jeden se tlačí přes druhého. Mě to nenadchlo.

Ahoj včera jsem byl v Praze  na stánku ZERP.Byl jsem mile překvapen zájmem návštěvníků o vybavení na mořský rybolov a jejich  dobrou informovaností o tomto druhu rybolovu.Prodalo se toho spoustu a že bylo z čeho vybírat.Návštěvníků přišel opravdu velký počet..Na veletrhu bylo k vidění velké množství novinek a jak na prodejních stáncích tak na neprodejních.Mně osobné se veletrh velmi líbil.Dále bylo fajn setkat se se známími které během roku moc nepotkám.Fotografie dodám.

Veletrh

A další

Zajděte v Praze k Zerpovi. Doporučuji a vezměte si peníze.

Dekuji vsem priznivcum za navstevu naseho stanku Rybolov- cestovani-Norsko  a tesim se na dalsi setkani!

urcite se stavim, ale pod jednou podminkou, Egil bude pít!!!!!!

Haha

Na konak bys ho mozna nekdy nalakal. Ale vyjimecne.

Ale mas pravdu, mel si tu slivovici dat. Desinfekce je nutna. Mozna by se pak nevracel s 39,3 horeckou ... ti Norove houby vydrzi ;-) :-) :-)

Jinak te beru za slovo! Brzy na videnou na Smöle v Betten rorbuer!

For Fishing 2017 odstartoval novou sezónu, teď nás čeká veletrh v Trenčíně a pak hurá do Norska.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.