Ahoj všici, myslím, že tato událost si zasluhuje nové vlákno, kde budeme informovat o dění na veletrhu. A to i pro norky, kteří se nemohou z vážných důvodů dostavit. Budeme se těšit na Vaši navštěvu a to 11.-14.2.2016 :-)
Ahoj všici, myslím, že tato událost si zasluhuje nové vlákno, kde budeme informovat o dění na veletrhu. A to i pro norky, kteří se nemohou z vážných důvodů dostavit. Budeme se těšit na Vaši navštěvu a to 11.-14.2.2016 :-)
...Jířan nakoupil novinky na mníky....stačí navnadit a máte mňouka jak poleno...
Odpovědět
:-) Po 18 oo jsme testovali co vydrží prut CORMORAN interline HALIBUT 2,10 m----1000g Nemohli jsme ho zlomit !!!! Až při váze zvedane 120kg !!!! To nevydržel .....Za málo peněz HODNĚ MUZIKY ,,,,,,
BYLO TO AŽ NEBEZPEČNÉ CO JSME MUSELI DĚLAT S PRUTEM ZA PÁR KORUN !!!
BOMBA ROKU 2016 ????????
Odpovědět
Prijemne straveny den na vystavisti s prazskyma i mimoprazskyma pacientama, jen Honzak mel po vcerejsku zaracha :-)
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Prijemne straveny den na vystavisti s prazskyma i mimoprazskyma pacientama, jen Honzak mel po vcerejsku zaracha [/citace]
A to se chvástal, že to má povolené...:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]zerp napsal:
[/citace]
to vypada na paradni prut,...jen tak pro zajimavost, na kolik vyjde ZERPE?
Odpovědět
...jen tak pro zajimavost. Kluci, ty vase vcerejsi vizoury me moc nepomohli. Zoomak s Doškym a Jiranem, se me sice snazili lécit, ale nepovedlo se :-) Po ceste z Prahy domu jsem prestaval mluvit. Od Havlickovýho Brodu jsem nemluvil uz vubec a dostal zimnici jako hovado, doma diagnózu angíny a antibiotika, ale For Fishing byl super 8-) takze za mesic cau ve Spalove, tesime se....
Odpovědět
Když jsem u ZERPa uviděl cedulku "CENA JAKO PRASE", neváhal jsem, a fileťák CORMORAN za 150 Kč přibyl do košíku. Dobrej, stejně jako celý nákup.
Zklamáním bylo nakupování u Honzy Dufka - přes dvacet minut čekání ve frontě na kasu. Spousta lidí to vzdala.
Odpovědět
[citace]frigo napsal:
Když jsem u ZERPa uviděl cedulku "CENA JAKO PRASE", neváhal jsem, a fileťák CORMORAN za 150 Kč přibyl do košíku. Dobrej, stejně jako celý nákup.
Zklamáním bylo nakupování u Honzy Dufka - přes dvacet minut čekání ve frontě na kasu. Spousta lidí to vzdala.[/citace]
Tak třeba to u toho Honzíka bylo na dlouho pro velký zájem. ne vždy se to povede zvládat i v tak velkém návalu. Zcela jistě to však nebylo slabou nabídkou nebo špatným přístupem. tak fronty známe i z obchodů, kdo vydrží dostane, kdo ne, odejde s prázdnou. Pořád je možnost si to objednat přes e-shop. Ale jinak celý fishning na jedničku. Jen tak dále
Odpovědět
Já byl ve čtvrtek a bylo to u Honzy v pohodě . Takže gumy a aressory jsou doma . Sice jsem zjistil, že už jich většinu mám, ale asi se mi zase líbily .-)
Odpovědět