Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

For Fishing 2016

Ahoj všici, myslím, že tato událost si zasluhuje nové vlákno, kde budeme informovat o dění na veletrhu. A to i pro norky, kteří se nemohou z vážných důvodů dostavit. Budeme se těšit na Vaši navštěvu a to 11.-14.2.2016 :-)

Odpovědět

To jsem si zase dal...8-O

Byl jsem na veletrhu, říkal jsem si že vše mám, že nic nepotřebuji a zase jsem o 9.000,- lehčí.

Klucí proč mi to děláte, proč máte pořád nové nástrahy, novinky v rybaření, atd atd.

:-P:-P:-P

[citace]leiter napsal:

To jsem si zase dal...

Byl jsem na veletrhu, říkal jsem si že vše mám, že nic nepotřebuji a zase jsem o 9.000,- lehčí.

Klucí proč mi to děláte, proč máte pořád nové nástrahy, novinky v rybaření, atd atd.

[/citace]

Nejsi sám ,,,, já se šel taky "jenom" kouknout ,,,, vždyť toho mám pro 10lidí ,,,, ale stejně jsem zase podlehl ,,,, u ZOOMÁKŮ mi učarovalo akvárko a bylo po koukání :-D , ale na tebe nemám ,,,, no za 14dní uvidíme zdali jsme koupili dobře 8-) 8-)

Skutečně nevím, kde se berou snad nepřeberné nápady výrobců nástrah na moře. Tato výstava do dokumentuje. Musím se přiznat, že loni jsem se konečně zacvičil při využívání ZOOMů. Chce to klid a trpělivost = úspěch.

Dnes jsem to bohuzel nestihl vcas, ale i tak to bylo veluce prijemne pokecani s bandickou Zoomaku, Zerpiku a Smolaku :-). Proto si to zitra zopakuji bez auta :-). Jen me mrzi, ze jsem nestihl kluky ze severu. Takze Solny, Romane - Spalov to jisti :-) :-)

Rád bych také poděkoval všem návštěvníkům výstavy a pozval ty ostatní na sobotu, či neděli. K vidění je toho tu opravdu hodně a fakt si to tu užíváme. :-D:-D:-P:-P

Jó ještě Jiřanovy nové kámošky.

Zober ich v lete na Mýto:-):-):-)

[citace]mima napsal:

Zober ich v lete na Mýto[/citace]

To už teď musíš na Honzaka, ten je dneska Jiřanovi přebral. 8-O

Honzo je kamoš:-E

Dneska to byl opravdu mazec....lidi nás vzali útokem...a to Zerpík sjednával ještě kšefty po telefonu...

...Hrúša nás zásoboval proviantem...

...a měl i něco sladkého ke kávě...

...na kus řeči přišli i Hektoři...

...kamarádi od Doca...

• Téma ‚For Fishing 2016’ nepřijímá nové odpovědi.