Ahoj všici, myslím, že tato událost si zasluhuje nové vlákno, kde budeme informovat o dění na veletrhu. A to i pro norky, kteří se nemohou z vážných důvodů dostavit. Budeme se těšit na Vaši navštěvu a to 11.-14.2.2016 :-)
Ahoj všici, myslím, že tato událost si zasluhuje nové vlákno, kde budeme informovat o dění na veletrhu. A to i pro norky, kteří se nemohou z vážných důvodů dostavit. Budeme se těšit na Vaši navštěvu a to 11.-14.2.2016 :-)
To jsem si zase dal...8-O
Byl jsem na veletrhu, říkal jsem si že vše mám, že nic nepotřebuji a zase jsem o 9.000,- lehčí.
Klucí proč mi to děláte, proč máte pořád nové nástrahy, novinky v rybaření, atd atd.
:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]leiter napsal:
To jsem si zase dal...
Byl jsem na veletrhu, říkal jsem si že vše mám, že nic nepotřebuji a zase jsem o 9.000,- lehčí.
Klucí proč mi to děláte, proč máte pořád nové nástrahy, novinky v rybaření, atd atd.
[/citace]
Nejsi sám ,,,, já se šel taky "jenom" kouknout ,,,, vždyť toho mám pro 10lidí ,,,, ale stejně jsem zase podlehl ,,,, u ZOOMÁKŮ mi učarovalo akvárko a bylo po koukání :-D , ale na tebe nemám ,,,, no za 14dní uvidíme zdali jsme koupili dobře 8-) 8-)
Odpovědět
Skutečně nevím, kde se berou snad nepřeberné nápady výrobců nástrah na moře. Tato výstava do dokumentuje. Musím se přiznat, že loni jsem se konečně zacvičil při využívání ZOOMů. Chce to klid a trpělivost = úspěch.
Odpovědět
Dnes jsem to bohuzel nestihl vcas, ale i tak to bylo veluce prijemne pokecani s bandickou Zoomaku, Zerpiku a Smolaku :-). Proto si to zitra zopakuji bez auta :-). Jen me mrzi, ze jsem nestihl kluky ze severu. Takze Solny, Romane - Spalov to jisti :-) :-)
Odpovědět
Rád bych také poděkoval všem návštěvníkům výstavy a pozval ty ostatní na sobotu, či neděli. K vidění je toho tu opravdu hodně a fakt si to tu užíváme. :-D:-D:-P:-P
Odpovědět
[citace]mima napsal:
Zober ich v lete na Mýto[/citace]
To už teď musíš na Honzaka, ten je dneska Jiřanovi přebral. 8-O
Odpovědět
Dneska to byl opravdu mazec....lidi nás vzali útokem...a to Zerpík sjednával ještě kšefty po telefonu...
Odpovědět