Hasvik, NO
temperature icon 6°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

FOR FISHING 2014

Tak je to oěpt tady . 4 dny , kdy se zase sejde mnoho rybářů v Letňanech . Už se moc těším a doufám ,že se i nás NORKŮ sejde co nejvíc . Brouzdám si takhle ve škole po internetu a na co nenarazím . 02:30 8-)[yt=774lGBoXhiA=yt]774lGBoXhiA[/yt]

Odpovědět

[citace]kliknis napsal:

Došky moc pěkná řeč[/citace]

Děkuji. :-P:-P:-P:-P:-P

Asi to taky obejdu, chystám se v pátek. Něco málo musim pořídit :-D

Už se těšíme a když vidím tu parádu,tak si budem muset vzít hooodně peněz :-):-):-)

:-D:-D:-D Ahoj všichni NORCI. O našem stánku již víte :-D:-D a mimo spousty věcí na chytání a možnosti zajištění rybolovu na Smole u Doškyho má moje maličkost ,která se vrátila z Thailandu přednášku v sobotu odpoledne o zážitcích nejen na rybách.........

Těšíme se na vás u našeho pivka .... a vemte i něco ostřejšího:-D

Bude zase prča jako VŽDY.....:-D:-D:-D

Zerpe, nešel jsem tvé a Márovo foto... :-D:-D:-D

[citace]kikibut napsal:

Brouzdám si takhle ve škole po internetu a na co nenarazím . 02:30 [/citace]

Hele, Kikine, čtu dobře??? "Ve škole"??? Paní učitelka Tě vytahá za ucho, dostaneš poznámku do žákovské knížky a telefon dostaneš na konci školního roku :-D:-D:-D

:-D:-D:-D Šroubečku.......ten vpravo....ta podoba co???? Celej ......ty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]zerp napsal:

Šroubečku.......ten vpravo....ta podoba co???? Celej ......ty [/citace]

Já nemám tolik zubů....:-D:-D:-D:-D

:-D:-D Tak si nech udělat formu na zuby od Davida :-D:-D

[citace]Salmon napsal:

kikibut napsal:

Brouzdám si takhle ve škole po internetu a na co nenarazím . 02:30

Hele, Kikine, čtu dobře??? "Ve škole"??? Paní učitelka Tě vytahá za ucho, dostaneš poznámku do žákovské knížky a telefon dostaneš na konci školního roku

[/citace]

jo když jsi byl ve škole ty Salmone, tak internet ještě nebyl veřejně přístupnej u nás, tedy i já si nepamatuju že by jsme ve škole měli internet. maximálně Fernet :-D:-D:-)

[citace]mira.sta napsal:

Salmon napsal:

kikibut napsal:

Brouzdám si takhle ve škole po internetu a na co nenarazím . 02:30

Hele, Kikine, čtu dobře??? "Ve škole"??? Paní učitelka Tě vytahá za ucho, dostaneš poznámku do žákovské knížky a telefon dostaneš na konci školního roku

jo když jsi byl ve škole ty Salmone, tak internet ještě nebyl veřejně přístupnej u nás, tedy i já si nepamatuju že by jsme ve škole měli internet. maximálně Fernet [/citace]

To za nás byl telefon ještě za 25 haléřů v budce a internet ještě nebyl.:-(;-):-D

Tak zítra to vypukne. Kulík se svoji partou tam bude již odpoledne. Naše parta ho střídá v pátek. Doufám, že tam po nich něco zůstane.

Dnes jsem byl na chvíli pomáhat Zerpíkovi chystat stánek a bude to bomba,protože vecpat tolik rybařiny na tak malý prostor je pěkná makačka.

Po příchodu do haly se dejte vpravo a tam na Vás čeká velký norský stánek - Došky s Jířanem,Zoomáci,Zerpík a točená plznička...

[citace]mara45 napsal:

Dnes jsem byl na chvíli pomáhat Zerpíkovi chystat stánek a bude to bomba,protože vecpat tolik rybařiny na tak malý prostor je pěkná makačka.

Po příchodu do haly se dejte vpravo a tam na Vás čeká velký norský stánek - Došky s Jířanem,Zoomáci,Zerpík a točená plznička...

[/citace]

Co velký? Ten největší. Přijďte, bude to bomba. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Příjdu, ale nejspíš až v neděli (nenávidím tlačenice) ;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.