Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 22 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Navarchus a poslední změna proběhla před 9 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 16. až 23. (celkem z 23)
  • Autor
    dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Tobě se ta babka tak líbila, že si jí tam dal dvakrát. :-):-):-):-)

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

DOSKY napsal:

Tobě se ta babka tak líbila, že si jí tam dal dvakrát.

A to ještě neukázal kámoša z učňáku…8-)8-)8-)8-)

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

MifakM napsal:

janka napsal:

Moji mili poddani,

dekuji vam za vasi navstevu, poklony, cetne dary a sliby vernosti.

Jsem s vami rada!!

Bylo mi jasne, ze ma koruna je absolutne jedinecna, nicmene dva drahe kameny na ni vzbudily velke nadseni jednoho naseho hosta. Ted uz i vim, ze mam na korunovacnim klenotu Zoisit s korundem a rubiny!!!

Mohu te ujistit, ze o norske korune jeji velicenstvo vi, sama me na ni upozornilo 🙂 🙂

A nevím jestli jsi si toho také všimla je tam i norská koruna. Takže máš koruny na hlavě vlastně dvě – tzv. koruna v koruně

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

DOSKY napsal:

to PEN

Samozřejmě, že ty hnědé podšálky se musejí vracet. Předpokládám, že tohle si chtěl slyšet.

Ano Karle a Karle. Čau ve Spálově 😛

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

ano, me velicenstvo norskou korunu videlo uz pri korunovaci v Prusankach. Obdivuju toho, kdo to vymyslel a hlavne vyrobil, dal si tu obrovskou praci takovou krasnou vec stvorit. Moc si toho vazim a cenim. Opravdu.

Korunovacni klenot je momentalne na ceste do zahranici – musim se samozrejme pochlubit, ale pak se vrati opet do zemi ceskych, aby nalezite prezentoval.

Jak uz jsem rikala, myslela jsem si, ze me uz nic nerozhodi, ale ted jste me dostali!!

A taky uz jsem dnes dokoukala posledni dil Vinaru

😉

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

janka napsal:

ano, me velicenstvo norskou korunu videlo uz pri korunovaci v Prusankach. Obdivuju toho, kdo to vymyslel a hlavne vyrobil, dal si tu obrovskou praci takovou krasnou vec stvorit. Moc si toho vazim a cenim. Opravdu.

Korunovacni klenot je momentalne na ceste do zahranici – musim se samozrejme pochlubit, ale pak se vrati opet do zemi ceskych, aby nalezite prezentoval.

Jak uz jsem rikala, myslela jsem si, ze me uz nic nerozhodi, ale ted jste me dostali!!

A taky uz jsem dnes dokoukala posledni dil Vinaru

Na výrobě korunovačního klenotu se nemalou měrou podílel Otta. S ním jsem konzultoval grafické návrhy a veškeré ozdoby a byl to právě on, kdo do výroby vložil své zlaté ruce 😉

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

pro janka:jsem moc rád že že se Vám koruna líbí a podle fotky Vám i pasuje.Ať Vám teda poddaní dělaj jen radost a Vy jim-vlastně nám taky.Zdraví Otta.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Už jsem to tu někde zmiňoval,,otta,, je fakt machr. Tomu se říká zlaté české ruce. Ty jeho výtvory, to je fakt paráda.

Smekám..8-)8-)8-)8-)8-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 16. až 23. (celkem z 23)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...