Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 22 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Navarchus a poslední změna proběhla před 9 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 23)
  • Autor
    dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Líbil. :-D:-D

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Super atmosféra,super jídlo,super pití a hlavně spousta super KAMARÁDŮ. Už se těším na Spálov to bude zase jízda a sranda jako prase:-D:-D:-D:-D

pavel.v
    Účastník
    (137 odpovědí)

Byl jsem s dcerou v pátek pozdě odpoledne. Návštěvníků už tam bylo pomálu, ale v “Norském koutku” bylo dobře 😀 Za mě asi zatím nejlepší výstava v Praze, a že nevynechám žádnou. Velké pochvala!!! A teď hrrrr.., na Spálov.:-D:-D:-D

Nerez
    Člen
    (25 odpovědí)

Jak se Vám líbil veletrh?

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..Děkujeme všem co nás navštívili na FF 2015 a přejeme všem krásnou a úspěšnou rybářskou sezonu..Za mně nejlepší a nejobsazenější výstava za posledních několik let..

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Potvrzuji, výstava byla nejrozsáhlejší za dobu co pamatuji a moc se mi líbila.

Všude bylo moc fajn a nejvíce u kamarádů, což bylo téměř všude, ale přesto musím zdůraznit některé z nich za přístup a pohostinnost jako např. Došky a Jiřan, Zerp a spol, Roman Korda, Žížaláci, Jigin, Honza Dufek, její výsost královna Janka a takto bych mohl psát ještě dlouho.

Samozřejmě všem, kteří se zapojili do jejího uskutečnění a nám poskytli možnost si popovídat, utratit pár korun a dozvědět se něco nového patří velké poděkování a to i těm, kteří se starali i o výborné zázemí.

DÍKY MOC!!!:-P

Aleš Zeman
    Účastník
    (25 odpovědí)

Ahoj moc krásný zážitek a výborný nákup dík.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Moji mili poddani,

dekuji vam za vasi navstevu, poklony, cetne dary a sliby vernosti.

Jsem s vami rada!!

Bylo mi jasne, ze ma koruna je absolutne jedinecna, nicmene dva drahe kameny na ni vzbudily velke nadseni jednoho naseho hosta. Ted uz i vim, ze mam na korunovacnim klenotu Zoisit s korundem a rubiny!!!

Mi norsti pratele byli poteseni cetnou navstevnosti a zajmem, je tedy mozne, ze pristi rok zase prijedou. Veletrh, jako takovy, splnil nase ocekavani a radi vas privitame v Norsku!

Hlavne bych chtela podekovat za obrovskou pomoc klukum Zoomakum (a i dalsim jinym), kteri me nenechali umrit, zasobili me leky a vitaminy, takze jsem se na veletrh dostavila a dokonce ho i prezila. Jsem stastna, ze mam takove pratele. A tohle nema vyznit jako nejake poklepavani po ramenou nebo falesna chvala, ale jako opravdove srdecne DIKY!!! Bez vas bych to opravdu nezvladla!!

Vase

Janka I.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

janka napsal:

Moji mili poddani,

dekuji vam za vasi navstevu, poklony, cetne dary a sliby vernosti.

Jsem s vami rada!!

Bylo mi jasne, ze ma koruna je absolutne jedinecna, nicmene dva drahe kameny na ni vzbudily velke nadseni jednoho naseho hosta. Ted uz i vim, ze mam na korunovacnim klenotu Zoisit s korundem a rubiny!!!

A nevím jestli jsi si toho také všimla je tam i norská koruna. Takže máš koruny na hlavě vlastně dvě – tzv. koruna v koruně 😀

miran
    Účastník
    (117 odpovědí)

Mě se líbil moc,byl můj první a nikdy na něj nezapomenu.Tolik kamarádů pod jednou střechou,takže u mě dobrý….:-D

asfalt
    Účastník
    (35 odpovědí)

Ahoj všichni postiženy stejě jako ja!!! Vystava

byla super, byl Valentyn ktereho neslavim a aby

se teda neřeklo tak jsem vzal i drahou polovičku.

Takovy jsem KARAKTER… U každeho stanku kde bylo

neco na moře jsem nechal penize.Takze za mě

Jednička!

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Tak jsem místo veletrhu právě shlédnul pouze videa a musím říct že dobrý. Jen bych měl dotaz na na Doškyho nebo Jiřana. Máte v instruktážním videu informace o podšálkách? 😀

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

:-D:-D:-D:-D Partička RYBOLOV NORSKO byla zase ve formě. Jak říkal pan Honzák sranda jako PRASE…

Tak vzhůru dobít Spálov !!!!! A Šroubkovo …….

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

to PEN

Samozřejmě, že ty hnědé podšálky se musejí vracet. :-P:-P Předpokládám, že tohle si chtěl slyšet. :-D:-D

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

:-D:-D:-D:-D Partička RYBOLOV NORSKO byla zase ve formě. Jak říkal pan Honzák sranda jako PRASE…

Tak vzhůru dobít Spálov !!!!! A Šroubkovo …….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 23)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...