Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Fishing Club Veiholmen 2022

• Toto téma obsahuje celkem 105 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 2 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 106)
  • Autor
    Terka_146
    Účastník
    (68 odpovědí)

*Ještě dodám fotky z vyhlášení 🙂

Díky všem, bylo to super!!!!

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Terezko,zase super povedená akce a budíš ti poděkováním rozzářené úsměvy dětiček. Report taktéž úžasný….jako vždy.

Terka_146
    Účastník
    (68 odpovědí)

🙂 Ty nezklameš! A já Ti děkuji, už jsem se bála, že bude příspěvek bez jediné reakce 🙂

Terka_146
    Účastník
    (68 odpovědí)

A slibované fotky vyhlášení 🙂

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Bylo to opravdu super, i když počasí úplně nepřálo a aktivita ryb byla některé dny na bodu mrazu. Prostě jako vždy úžasné a už se nemohu dočkat příštího roku.

Díky za super nápad s filetováním u dětí, alespoň na to nebudu sám 👍

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Copak je tohle za krásku? Šla zpět 😉

osprey
    Účastník
    (67 odpovědí)

Je to polak. Ještě mladý s ochrannou kresbou. Tady je ovšem mimořádně pěkně vyvinutá a výrazná.

Běžně to mají kusy mezi 20 – 50 cm, ale málokdy je to takhle syté a někdy to skoro není vidět. Výraznější je to u ryb trvale žijících v mělčinách – tam mají barvy větší význam než v hloubce.

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Je to polak. Ještě mladý s ochrannou kresbou. Tady je ovšem mimořádně pěkně vyvinutá a výrazná. Běžně to mají kusy mezi 20 – 50 cm, ale málokdy je to takhle syté a někdy to skoro není vidět. Výraznější je to u ryb trvale žijících v mělčinách – tam mají barvy větší význam než v hloubce.

Ahoj, taky jsem si myslel, ale oproti ostatním mne zarazila ta nádherná barva a kresba. Ta prostě nešla nepustit 🙂

Siven
    Účastník
    (38 odpovědí)

Zdravím, taky přidám jedno “ polačí mládě” každý rok se takový mimi dravec připlete v příboji nebo u chaluh.. na mini pilkřiky většinou při lovu makrel..😉🎣🇳🇴

Siven
    Účastník
    (38 odpovědí)

Ještě jednou..

osprey
    Účastník
    (67 odpovědí)

Konečně jsem se i já v tomto roce propotácel Veiholmenem. Počasí nám vyšlo, chytali jsme skoro pořád. Ryb bylo dost, ale spíš menší a největší polak (+- metr) se mnou vydrbal jako vždycky. Doufal jsem, že ve 23 m kytky nenajde. Chvilku mu to trvalo, ale našel…

Příjemným bonusem byla polární záře, která se dostavila celkem 4 x. Takže jsem ji stihl nejen pozorovat, ale i vyfotit.

osprey
    Účastník
    (67 odpovědí)

Přidám i něco ryb, napřed moje oblíbené hladinovky.

osprey
    Účastník
    (67 odpovědí)

Rád fotím i ryby na břehu (je to o moc lepší než na nerezu ve filetárně).

Půlmetrový pyskoun a pakambala jsou úlovky kolegů. Zapůjčení každé z těchto ryb jsem musel vysomrovat v jiné cizí řeči:-)

osprey
    Účastník
    (67 odpovědí)

Některé menší a skotačivé potvůrky je lepší vyfotit v ruce.

Samozřejmě jsme kromě vyobrazeného potěru chytili i větší ryby, ale tak velké, abych se s nimi musel za každou cenu chlubit, zase nebyly.

osprey
    Účastník
    (67 odpovědí)

No a nakonec pár fotek ze samotného Veiholmenu. Když jsem lítal po nocích za polární září, věnoval jsem pár minut i okolí našeho kempu. Je tam hezky a už teď se mi po té osadě na konci světa stýská.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 106)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Fishing Club Veiholmen 2022

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...