Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Fishing Club Veiholmen 2022

• Toto téma obsahuje celkem 105 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 2 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 106)
  • Autor
    Lukas Adam
    Účastník
    (205 odpovědí)

Ahoj Holzby, konečně nějaké info. Vím, že vám zatím počasí moc nepřálo a snad se to teď otočí k lepšímu(předpověď je příznivá). Nevíš kde nachytali ty kelery?

před vlnou. My byli cca 100m od nic a ani prd, tak jsme odjeli. Holt ryby byly kousek vedle ….

Zrovna jsem se chtěl zeptat, zda jste byli až u vlny … Jakmile se tam člověk dostane musí vydržet. Kolikrát se tam nedá dostat za celý týden.

A co u majáku?

Držím palce dál!

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Tak třeba tam budou dnes taky. Držím palce

Lukas Adam
    Účastník
    (205 odpovědí)
    Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Tak Veiholmen opět nezklamal. Dneska se myslím, že se všechny lodě vrátily s plnými bednami a chcípáky neměl nikdo. Na vlně byli opět nádherní keleři, ale přivezli se i z jiných míst.  Ve filetárně bylo i spousta lokálních krásně zbarvených tresek obecných. Jen pro info … ze dvou beden velkých kelerů je 38kg filetů. Takže ti co řeší maso… jeden den to dokáže vyřešit, tak zbytečně nechytat to, co je na hraně limitu velikosti.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 6 měsíci uživatelem Holzby.
    Lukas Adam
    Účastník
    (205 odpovědí)

Tak Veiholmen opět nezklamal. Dneska se myslím, že se všechny lodě vrátily s plnými bednami a chcípáky neměl nikdo. Na vlně byli opět nádherní keleři, ale přivezli se i z jiných míst. Ve filetárně bylo i spousta lokálních krásně zbarvených tresek obecných. Jen pro info … ze dvou beden velkých kelerů je 38kg filetů. Takže ti co řeší maso… jeden den to dokáže vyřešit, tak zbytečně nechytat to, co je na hraně limitu velikosti.

Paráda, gratuluji!!!

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Veiholmen je plný velkých kelerů. Kdo vyjede tak ho čeká hodně hodit ve filetárně.

Lukas Adam
    Účastník
    (205 odpovědí)

Veiholmen je plný velkých kelerů. Kdo vyjede tak ho čeká hodně hodit ve filetárně.

Kéž by, koukám i na Soroya je jich mraky ….

za nás T- 14dní!!!!

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Tolik rybářů na Veiholmenu a tak málo info. Sice letos jedu jinam, ale dobrých zpráv z místa které jsem si tolik oblíbil není nikdy dost. Jinak na Veiholmenu jsem byl pětkrát a na tu ” slavnou” vlnu jsem se ještě nedostal. Buď to nedovolilo počasí, nebo spíše množství super míst v blízkosti ostrova, které se ani snad nedají za jeden pobyt prozkoumat. No Luky, pokud jen trochu vyjde počasí, tak se obávám, že se puberťáka nezbavíš😁. Holka byla semnou čtyři roky zpět na Veiholmenu, když jí bylo devět a mele stále o tom, že chce jet znovu.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Tebe se to netýká, protože jedeš beze mě, tak ti stačí kyblík a pár kilo soli na slanečky😂

Lukas Adam
    Účastník
    (205 odpovědí)

Tolik rybářů na Veiholmenu a tak málo info. Sice letos jedu jinam, ale dobrých zpráv z místa které jsem si tolik oblíbil není nikdy dost. Jinak na Veiholmenu jsem byl pětkrát a na tu ” slavnou” vlnu jsem se ještě nedostal. Buď to nedovolilo počasí, nebo spíše množství super míst v blízkosti ostrova, které se ani snad nedají za jeden pobyt prozkoumat. No Luky, pokud jen trochu vyjde počasí, tak se obávám, že se puberťáka nezbavíš😁. Holka byla semnou čtyři roky zpět na Veiholmenu, když jí bylo devět a mele stále o tom, že chce jet znovu.

Ahoj Harty, ty si dáš letos od Veiholmenu pauzu!? 😀 Nučož. Je třeba zkoušet.

Klukovi to slibuju a kvůli covidu odkládáme 3 roky. JENŽE, čert nikdy nespí, o víkendu si zlomil ruku – takže zase nic, zůstává doma, sádra minimálně na 3 týdny :(. Slíbil mi, že se mnou pojede za rok, jenže to bude už silný puberťák a bude mít možná i jiný zájmy, tak se bojím, že už nebude chtít …. a pak snad jednou, až bude mít hovězí léta za sebou
    Zkusíme reporty trochu pozvednout, ale musí být čím 😀

Ostudu si dělat nemůžu.

Držím Ti palce, ať jedeš kamkoliv

PS: ale mám další dva adepty, dcerka:”tati kdy mě vezmeš do Norska?”, a nejmenší, “tati až mi bude 6 pojedu do Norska s Tebou ?” 😀

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 6 měsíci uživatelem Lukas Adam.
    JiDan
    Účastník
    (49 odpovědí)

Se mnou mladej jede po 4tý a i v patnácti ho to drží a už vymýšlí co zkusí letos. Loni chytil 4 kalamáry a povedl se mu i pěkný ďas a letos chce zkusit pořádně trolling a ještě víc olihně. Prostě koho Norsko chytne už nepustí

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

To Harty:  Až vyrosteš tak tě na tu vlnu vezmu:-) je tam krásně, ale to není pro rybníkáře jako jsi ty:-) Já to mám dnes za 23. Jediné proč mě mrzí že nejedeš na Veiholmen je, že celkem dobře zakrmuješ těma tvýma pilkrama, ale věřím že zase dostaneš rozum a na Veiholmen se vrátíš.  Já slíbil mladší dceři že ji tam vezmu v 11 letech. Je jí devět ale sám nevím zda to do té doby vydržím a nepodělím se s ní o ten krásný zážitek dřív.

Jirko, tvůj mladej je moc šikovný a fandím mu. Kdy jedeš?

Lukas Adam
    Účastník
    (205 odpovědí)

Se mnou mladej jede po 4tý a i v patnácti ho to drží a už vymýšlí co zkusí letos. Loni chytil 4 kalamáry a povedl se mu i pěkný ďas a letos chce zkusit pořádně trolling a ještě víc olihně. Prostě koho Norsko chytne už nepustí

S mým nejstarším je to složitý, tak trochu génius ve škole, dobrý ve fotbale, ale normální světské věci, trochu problém.

Budu doufat.

Do nejmenšího dávám daleko více naděje, ale ještě musí aspoň 2-3 roky počkat. Momentálně, být s ním dva dny v autě, tak mi praskne č…k, Žilka v oko 😀

Zdar jak Veiholmen

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Zdar Luky. Pauza jen proto, protože do toho hodil vidle covid a já nevěděl jaká bude situace. No a pak než jsem se rozkoukal, tak bylo na Veiholmenu obsazeno. Ještě jsem si pohrával s myšlenkou, že bych vzal holku na dětské závody , ale nesehnal jsem nikoho s autem, kdo by jel  a větší auto nevlastním. No snad příští rok zlomím syna a pojedeme společně celá rodina. Ale to je ještě ve hvězdách a syn má už rodinu a potomka, tak že zase komplikace.

Lukas Adam
    Účastník
    (205 odpovědí)

Zdar Luky. Pauza jen proto, protože do toho hodil vidle covid a já nevěděl jaká bude situace. No a pak než jsem se rozkoukal, tak bylo na Veiholmenu obsazeno. Ještě jsem si pohrával s myšlenkou, že bych vzal holku na dětské závody , ale nesehnal jsem nikoho s autem, kdo by jel a větší auto nevlastním. No snad příští rok zlomím syna a pojedeme společně celá rodina. Ale to je ještě ve hvězdách a syn má už rodinu a potomka, tak že zase komplikace.

Ahoj Harty, my to měli lepší, že jsme měli zarezervováno, a jen jsme stále posouvali. Pokud se letos zadaří, budeme zase bukovat na další rok, zhruba stejný termín. Tal třeba se podaří a pokecáme spolu na místě.

Letos to bude speciální, dojeme si tam dva na motorce, beru sebou mouchu, tak doufám, že něco na mušák zapřáhnu … Ale hlavně, aby vyšlo počasí – všichni víme, jak to tam je …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 106)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Fishing Club Veiholmen 2022

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...