Hasvik, NO
temperature icon 6°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Fishing Club Veiholmen 2022

Tak snad už se nám letos bude VŠEM dařit!!!

Odpovědět

Krásná práce chlapi po našem odjezdu. Klobouk dolů. Není to náhodou veiholmenský rekord?

Jaká byla nástraha na halibuty?

Krásná práce chlapi po našem odjezdu. Klobouk dolů. Není to náhodou veiholmenský rekord?

Není. Rekord je zatím 60 kg! Chycen cca před čtyřmi lety.

Má to místo nějaké zvláštní podmínky k lovu placek? Rozsáhlé pískové lavice na doplutí? Nebo čím to je? Jedu za měsíc a kousek na Svellingen, tj. o pár set km víš a místo je směrem na otevřené moře..kousek rovně a je Island nebo Grónsko....

Sachlje píšeš o pár SET km víš???  Vždyť je to od sebe tak 30 km. Z Veiholmenu jde krásně vidět Titranskej maják.

Není. Rekord je zatím 60 kg! Chycen cca před čtyřmi lety.

Gratuluji lovcům!

No kdyby se náhodou povedlo prásknout, kde jsou ty místa ....
Konečně to tu začíná ožívat. Budu se závistí sledovat, jak se to tam vyvíjí. 9.6. je ten den, kdy zase smočíme .... pruty ve vodách Veiholmenu ...
Letos to bude trochu jiná jízda. Dva blázni si tam dojedeme na mašinách, a navíc beru konečně i mušáky a třeba se povede i ten losos na mouchu!!

Zdar jak Veiholmen!!!

To Lukas: kolik času plánujete na cestu? Popravdě jako bývalý motorkář si nedovedu představit dodržovat v Norsku tu předepsanou rychlost. Oprus je to v autě natož na mašině. Každopádně to asi bude super zážitek. Já budu na Veiholmenu od 18.6.2022

To Lukas: kolik času plánujete na cestu? Popravdě jako bývalý motorkář si nedovedu představit dodržovat v Norsku tu předepsanou rychlost. Oprus je to v autě natož na mašině. Každopádně to asi bude super zážitek. Já budu na Veiholmenu od 18.6.2022

Ahoj,

nástup máme 9.6., vyrážíme 7.6. ráno. Na Norsko 2dny do nástupu. Trochu je provezu přes Geiranger, Trollstigen, Atlanskou cestou ... Takže jestli dojedeme v noci 9.6. na Veiholmen je asi jedno ... Zpátky už "jen" kolem Losa a dom ...

Souběžně se někde, nejkratší cestou bude pohybovat auto se zbytkem, takže i nějaká podpora bude ...

Bude to prdel nesmírná, snad aby moc nepršelo, a když, tak aspoň ne celou cestu na sever .... Ale to neovlivníme :).
My jsme do 18.6, resp. asi 17.6. večer už zpět aspoň na pevninu ... Takže se asi mineme ...

Tak to vám držím palce, třeba se potkáme někde po cestě:-) až uvidím dva blázny tak zatroubím.

Na jakým typu motorky tam jedete?? Jako taky sem o tom přemýšlel, že bych si to zkusil na moto, ale představoval bych si to na nějakým BMW GS

Na jakým typu motorky tam jedete?? Jako taky sem o tom přemýšlel, že bych si to zkusil na moto, ale představoval bych si to na nějakým BMW GS

Přesně tak na velkých endurech ... já KTM a kamarád GS

sem to špatně odhadl, souhlas, omlouvám se. otázka ale platí...čím je to místo tak zvláštní na placky? Titanský maják je na jihu ostrova ale Svellingen je na druhé straně směrem na Island. Podle google je to 53 km. vzduchem.

Veiholmen se nedá popsat, kdo nezkusí neuvěří 😀. Veiholmen má kolem sebe hodně ostrůvků  a hodně míst s písčitým dnem. Proto je to hodně dobrá lokalita na Polaky a Halibuty. Já chytl 2 za sebou viz. Foto v mém profilu 😉. Jde o to být na správném místě a hlavně ve správný čas.

Tak snad to bude podobné ne Svellingenu.

Sachlj - já nevím, kam na ty numera, jihy a Islandy chodíš, ale Veiholmen je na nejsevernějším místě ostrova Smola a titranský maják je na nejzápadnějším místě ostrova Froya. A vzdušnou čarou je to dle Google cca 23 km. Hlavně, až budeš vyrážet na moře, tak jedině s někým, kdo má ve své orientaci jasno :-)  Držím palce.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.