Hasvik, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 4°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 3°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 8°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Fishing Club Veiholmen 2022

1 2 3 4 5 6 8

Tak snad už se nám letos bude VŠEM dařit!!!

Odpovědět

chtělo by to, jinak čau kámo

Máme to přesně za dva měsíce. Od 9. dubna. Doufejme, že se to podaří. Vivat Veiholmen!

RADEK jsi nekonkrétní. Jsi-li na veřejných stránkách, buď věcný. Díky.

Zdarec, letos nebo nikdy!!!

9.6. nástup!!!

Já už tam chci taky zase být …. 14.5. Je daleko ještě :-(  a Junior Cup ještě dál ….

My máme příjezd 22.5

Jo a ještě něco sem zapomněl. Na Veiholmenu Vas čeká Obrovské překvapení 🤫🤫🤫🤫😀😀😂

Jo, budou Go go tanečnice. :-)

Ba ne. Před přístavem bude zakotvená ruská jaderná ponorka a nebo spíš mír přivážející americký válečný křižník.

Když jsem tam byl naposled, viděl jsem přípravy na něco, co by se dalo prezentovat jako velká změna.

Pokud je to ono, tak by se mělo jednat o věc, která se nebude podobat ničemu, co se tam v posledních letech udělalo a změna neproběhne v prostoru ohraničeném čtyřmi stěnami.

Dál budu taky tajemnej, protože lidi si zaslouží být překvapeni a krom toho nemusím mít pravdu:-)

Jo a ještě něco sem zapomněl. Na Veiholmenu Vas čeká Obrovské překvapení 🤫🤫🤫🤫😀😀😂

Škoda Pepe, to se akorát mineme :-(

Veiholmen jede. Se svolením Bernyho: Včereší halibut 123 Cm. Další 3 kousky a nakonec dnešní placka 141 Cm.

Krásný placky 👍😁 gratulace.

Velká paráda a gratulace lovcům, doufám že za měsíc se na nás taky usměje štěstí :-).

1 2 3 4 5 6 8
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!