Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Fishing Club Veiholmen 2021

Tak snad nám to vlákno bude letos k něčemu... :-)

Odpovědět

Jsme na cestě na Veiholmen. Jupííí

Vydra-cz:

Nevím, neptal jsem se. Nerad tahám z lidí rozumy a navíc my jsme po třech dnech na lodi věděli, že už kvůli větru nevyjedem.

Takže jen, co jsem zaslechl bokem. Hloubka v desítkách metrů, byly jen někde a do lodi je dostal jen ten, kdo měl nějaké ty speciální nástrahy na hlavonožce, co mají takové ty prstence háčků. Kluci, co jim to atakovalo klasické pilkery, je nedokázali vytáhnout. Většinou ani zaseknout.

No nic. Dám další fotky. Napřed moje úlovky ze břehu (nepříliš velké, ale těžce vydřené ve větru a dešti).

U těch makrel jsem skončil okamžitě s šestou rybou. Mohlo jich být mnohem víc, ale nerad je trápím zbytečně a nést těch šest kousků tři kiláky je tak akorát.

A ještě výsledky cíleného lovu pyskounů. Z těch většinu chytil kolega Pavel. Já se v tom kentusu musel hodně věnovat lodi.

Ryb bylo dost, tak ještě pár fotek moře kolem Smoly. Všimněte si, že majáček u levého výjezdu byl vyměněn za nový.

A to je pro letošek všechno. Když dá Pánbůh, možná sem dám něco zase za rok.

Zdravím všechny Veiholmeňáky - mějte se fajn a na shledanou v lepších časech.

Ahoj posílám první report z naší expedice na Veiholmen. Cesta z jižních Čech směr Dánsko. Na Německo dánských hranicích odstavení a kontrola dokladu a také testu na Covid 19. Celé auto bez očkování. Cesta přes Dva mosty a ve Švédsku zase bokem a stejná kontrola. Na Norských hranicích zdražení, ale stačil jim náš český PSR test. Jinak celou dobu od norských hranic chčije a chčije.

Můžeš napsat na jakých hloubkách a na co ty olihně chytali

Co se zeptat rovnou těch co chytali?😉🤣a vím, že Berny chytl i na obyč háčky,ale je to spíš náhoda. Našli jsme je na hloubkách cca 15-30m u dna, ale měli by být kdekoliv a kdykoliv-i ve sloupci.A přesunujou se asi stejně rychle jako makrely takže zkoušet a zkoušet

Ahoj posílám první report z naší expedice na Veiholmen. Cesta z jižních Čech směr Dánsko. Na Německo dánských hranicích odstavení a kontrola dokladu a také testu na Covid 19. Celé auto bez očkování. Cesta přes Dva mosty a ve Švédsku zase bokem a stejná kontrola. Na Norských hranicích zdražení, ale stačil jim náš český PSR test. Jinak celou dobu od norských hranic chčije a chčije.

je na čase poslat druhý reprort :-D

V sobotu příjezd a na dvě hodky na vodu.  Něco málo se chytlo. Druhý den foukalo tak jsme vyrazili směr most a cestou nachytali makrely. Jsou fakt mackové. Odpoledne směr ponorka a spoustu obecných ale většinou menší. Nám se dnes míč nedařilo protože byl včera večírek. Ten kdo jel na vlnu nachytal hodně polaků. Já zkoušel mnika sle jen brosmy. Parta přivezla mnika 147 Cm asi. Večer jsme je-li k sádkam ale nic jen malý keleři a Polaci.

Přece ještě někdo v Norsku chytá. Krásní polaci se stále chytají.

14 dní zpět jeden od mostu

Kdy se zavírá Veiholmen,mě kamarádi říkali, že snad až v půlce listopadu. Je to pravda?

Kdy se zavírá Veiholmen,mě kamarádi říkali, že snad až v půlce listopadu. Je to pravda?

My ještě vyrážíme směr Veiholmen 27.10.2021

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!