Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Fishing Club Veiholmen 2021

• Toto téma obsahuje celkem 73 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tom a poslední změna proběhla před 3 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 74)
  • Autor
    Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Další info z Veiholmenu: včerejší den byl prý velký masakr, ryb je všude habaděj. Pár fotek bohužel už jen z filetárny.

osprey
    Účastník
    (67 odpovědí)

Já si chci ryby radši pamatovat takhle…

osprey
    Účastník
    (67 odpovědí)

A teď dva příspěvky pro ty, co jezdí do Veiholmenu.

Tohle je kaskáda v místě, kde se asi kilometr od trajektu na Edoyu (a tím pádem i na Smolu) vlévá do moře říčka. Tři roky jsem si říkal, že se tam musím podívat, ale nikdy mi nikdo nezastavil. Až jsem si letos zastavil sám. 🙂

osprey
    Účastník
    (67 odpovědí)

A tohle místo leží při cestě kousek od městečka Kvikne (řeka je Orkla). Vodopády a stará elektrárna z roku 1916. Dá se tam zastavit na odpočivadle asi jako u losa. Dobré místo na čůr/kuř pauzu.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Ahoj Osprey. Super fotky. Můžeš sem dát mamku kde ořesně je to místo kde se to vlévá? Dekuji

osprey
    Účastník
    (67 odpovědí)

Mamku ti sem nedám, ta statečně pózovala s rybami o pár oken dřív. A je to tak skvělá mamka, že nejen nedám, ale ani nepůjčím:-))

A mapu nepotřebuješ. Odkud jezdí trajekt na Smolu, to víš. A kdybys stál u trajektu a koukal směrem ke Smole, tak asi kilometr po tvé pravé ruce ústí do moře říčka. Teče od těch velkých hor, co se na ně koukáme i z Veiholmenu. No a to je ono. Zastavit se dá asi 200 m od místa, kde ta říčka podtéká silnici. Zbytek dojdeš. Já to šel od trajektu.

Zjara je to plné vody, ale teď v létě se tam dá naboso courat, vyhřívat na kameni a podobné věci dle libosti.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

😂😂😂děkuji

JuraS.
    Účastník
    (75 odpovědí)

Já si chci ryby radši pamatovat takhle…

parádní fotky..čím je to foceno?

osprey
    Účastník
    (67 odpovědí)

Všecky fotky, co tu ode mě jsou, jsou focené něčím od Canonu. Většinou něčím starým, protože nemám na nové foťáky z profi třídy, ale líbí se mi ta robustnost a kvalita. A tak si kupuju vykopávky.

Ty hladinovky byl EOS 1D IV. Asi dvanáct let stará věc. Kdysi profi foťák na focení sportu a wildlife. Dnes už tak trochu šrot. Objektiv 70 – 200 mm/4.

Ale takovéhle fotky se dají dneska udělat kdečím. Fakt. Je to spíš o tom mít základní fotografické dovednosti – trochu citu pro světlo, práce s clonou a tak. Dál než k tomu základu jsem se nikdy nedostal. Ale ono to dělá hodně.

Dost dělá i úprava. Už to, že fotku dobře ořízneš, aby tam bylo jen to, co tam má být, s tím udělá zázraky.

osprey
    Účastník
    (67 odpovědí)

Asi poslední, co sem z poslední výpravy dám. Nějaké ty západy slunce a tak.

Tentokrát je to focené kompaktem, co ještě úplná vykopávka není. Ale zrovna tyhle fotky zvládne i kdejaký mobil.

tom
    Účastník
    (181 odpovědí)

Ahoj, žádné zprávy z Veiholmenu. Jak to tam frčí?

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Ahoj, co mám informaci z Veiolmenu tak tam teď dva dny foukalo. Štikozubci a velcí keleři tam nejsou. Jinak prý se nachytalo hodně velkých jednoskvrnek.

Lubko
    Účastník
    (2 odpovědí)

Ahoj,

zítra dorazíme na Veiholmen ,tak snad se počasí umoudří a o pořádné úlovky nebude nouze. A můžem sem doplnit nějakou fotodokumentaci ,kterou Míra začal 😉

tom
    Účastník
    (181 odpovědí)

Ahoj, zítra dorazíme na Veiholmen ,tak snad se počasí umoudří a o pořádné úlovky nebude nouze. A můžem sem doplnit nějakou fotodokumentaci ,kterou Míra začal 😉

OK, budem rádi. Je tam poněkud mrtvo :-D.

pepapol
    Účastník
    (243 odpovědí)

Ahoj, zítra dorazíme na Veiholmen ,tak snad se počasí umoudří a o pořádné úlovky nebude nouze. A můžem sem doplnit nějakou fotodokumentaci ,kterou Míra začal 😉

Ahoj, nejsou tam keleři jo?? Ve středu podáváme report 😁😁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 74)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Fishing Club Veiholmen 2021

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...