[yt=CKCqay082g0=yt]CKCqay082g0[/yt]
čau Jiříku 66,samozřejmě je to nostalgická vzpomínka na dávná děcká léta,když jsme jako děti (filetovali)běličky a pekli je na ohýnku.myslim,že to dnešní děcka ani neumí.Styl rodinného života hraje svoje.Poředí snímků je obrácené. čau viki.;-):-D
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Taky znám jednoho profi filetáře...
[/citace]
Jojo, jeho stříbrný nůž, šikovné ruce a um mluví za vše. Ale to ti ještě neříkal, že mu tento nůž ukradl racek, když ho nechal opomenut na venkovní filetárně na protější ostrov a my pro něj museli jet lodí. Vylezl z lodi, nadal rackovi, odehnal ho z hnízda a nůž si vzal nazpět. Možná bych z této akce někde našel foto.
Odpovědět
to viki:
Jo jo, rybička byla legenda. Taky jsem jich jako malý kluk dost poztrácel. Ale nebyl to zas takový průšvih, myslím, že stála cca 4Kčs:-D.
Odpovědět
Byl z vás někdo na té filetáži v těch Libochovicích..? Já jsem se tam nedostal...:-( :-x
Odpovědět
Vyslal jsem tam zvěda, bydlícího v Libochovicích. Filetování se nekonalo - akce spočívala (údajně) v přidání jednoho listu v jídelníčku s mořskými plody.
Odpovědět
:-)filetovalo se údajně ve čtvrtek....pak už se konzumovalo...
Odpovědět
[citace]elem napsal:
Jak na halíka...[/citace]
Ty líčka jsou mňamky :-)
Odpovědět
Ty líčka jsou mňamky
[/citace]
A žes mi nedal ochutnat hamoune!!!:-E
Odpovědět
:-| hodně rybářů co jezdí do Norska neví, že halík vůbec nějaký líčka má...8-O:-P
Odpovědět
Ale tý paní to filetování šlo:-P:-Pasi si jí vemu letos sebou,ale nevím co mi na to řekne moje drahá polovička:-D:-D:-D:-P:-P
Odpovědět
[citace]Hornas napsal:
Ale tý paní to filetování šloasi si jí vemu letos sebou,ale nevím co mi na to řekne moje drahá polovička[/citace]
Neber drahou polovičku:-P
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...