Ahoj máte někdo s tímhle multíkem zku?enost prosím o radu děkuji.
Ahoj máte někdo s tímhle multíkem zku?enost prosím o radu děkuji.
To Stipko : ano, je to právě ten důvod. Pou?ívám multiplikátory ze zlaté edice Pennu, dovoz USA a tam u? řadiče nemontuje ani výrobce, řadí se palcem.
Odpovědět
mikulcak-"XP" automat jiging nemá,zdolávací tlačítko funguje bez problému, jinak platí to co napsal "bobo",spokojenost a péči,je to strojek.
Odpovědět
chystám se na men?í průzkum soustrojí, tak?e pokud přijdu na to, proč zdolávací tlačítko simuluje úplné vybití zcela nabité baterie, tak dám určitě vědět. :-) Zřejmě to výrobce popletl a udělil mu funkci vybíjecího tlačítka a popsal to v rodném čínském obrázkopísmě, aby jsme z toho měli vět?í prd..... radost :-D
Odpovědět
Nazdárek
Nevíte jestli se dá koupit star?í model banaxu 500HP třeba i v zahraničí? Tam prý problémy s vadným řadičem nebyly.
Odpovědět
To jirka: Kupoval jsem Banax 500 HP zhruba před rokem na stránkách www.reeldeals.com
Vy?el v přepočtu i s dopravou asi na 7000 Kč, ale je bez baterie a bez přepravní ta?ky na baterii. Měl jsem ho v Norsku jen letos a zatím v pohodě.
Odpovědět
kupoval jsem ho tam taky u www.relsndeels.com
2x Norsko a bez problému, tresku do 60cm bez pumpování větší musím pumpovat.
za ty prachy dost dobrý. Je fak že pro jistotu vozím jeden náhradní abych si nezkazil dovolenou
Odpovědět
a tu tresku jsi navíjel na způsob rychlonavíjení, nebo jsi ji zdolával zdolávacím tlačítkem?? To by mě celkem zajímalo, protože mě a některým kolegům zdolávací tlačítko nějak nemaká.
Odpovědět
jako výtah :) menší tresku, nebo kelera (y) zmáčknu tlačítko pro navíjení a rychlost naplno.
při pumpování větších ryb vypínám a zapínám to samé tlačítko.
Odpovědět
zdravím chlapi, já ho koupil trochu jetý, ale bez českého návodu, kdyby byl někdo z vás tak moc hodný a poslal mi ho na sapik@tiscali.cz po Norsku podám zprávu jak jsem dopadl.Předem moc díky.
Odpovědět
Najde se zde majitel multiplikátoru Banax Kaigen 500 HP ? Měl bych několik otázek k obsluze. Děkuji
Odpovědět
Petr1K...Mohu se zeptat kdy jsi ho kupoval na tom eshopu a na kolik tě vyšel? byly nějaké poplatky jako clo, dph? Taky o tom totiž uvažuju,ale nikdy jsem od tamtud nic neobjednával.Dík
Odpovědět
Koupil jsem ho jako bazarový.Mám návod ale zřejmě na jiný typ.Největší problém mám s tím, že mi stále bliká symbol baterie.Nevím zda je to v pořádku nebo je to chybové hlášení.Dále, při odvíjení šňůry, najednou vypne displej a po chvilce opět naskočí-v tom vidím problém jako přerušení napájení ale konektory u baterie i šroub u navijáku je připevněn OK. Pokud poradíš budu vděčný.
Odpovědět
To stroft,
když jsem měl Banax,tak to vypínání mi dělal také.Bude to nějaký konstrukční problém.Namazal jsem vnitřek konektoru vodivou vazelínou a šlo to bez problémů.Tak jsem to udělal před každou návštěvou Norska.Symbol baterie blikal právě tehdy,když byl kontakt nedokonalý,v tu chvíli nefungovalo ani navíjení.Jinak jsem ho měl dva roky a další problémy s ním nebyly.
Odpovědět
To upir,
děkuji to je přesná odpověď na kterou jsem čekal.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...