Ahoj,poprosím o radu a vaše zkušenosti ohledně výběru vhodného kandidáta na náhradu multiplikátoru Ryobi ss 700 ac?Chtěl bych trochu větší kapacitu cívky.
Za rady a zkušenosti předem díky.
Ahoj,poprosím o radu a vaše zkušenosti ohledně výběru vhodného kandidáta na náhradu multiplikátoru Ryobi ss 700 ac?Chtěl bych trochu větší kapacitu cívky.
Za rady a zkušenosti předem díky.
Srovnávám logiku a ta je stejná u shimana u 1000 stejně jako u 4000 i u ostatních modelů...jo a díky, o těch aku jsem tady toho načetl hafo...není třeba odpovídat na odpovězené...
Odpovědět
Opravdu bych vsadil na známé značky. Jsou osvědčené a mají i servis.
Odpovědět
Z tvého příspěvku jsem se domníval,že tápeš...,ale ty jsi si chtěl jen popovídat. Promiň.
Odpovědět
cital som navody na el multaky shimano aj daiwa.
nie je mi celkom jasny automaticky jiging.
nastaveniu jigingu chapem, je tam vsak este moznost nastavenia jiging range
to znamena ze multak bude jigovat od stlacenia tlacidla urcitu vzdialenost (jiging range) hore
a co potom? spusti nastrahu zasa spat dole a zacne jigovat znova?
pride mi nelogicke aby jigoval len hore a pride mi problematicke aby spustal nastrahu aj dole
diki
Odpovědět
Nastavíš si kolik metrů sloupce chceš jigovat směrem k hladině, potom multík sám zastaví. Ty musíš ho znovu pustit ke dnu a on zase pojede s přestávkami k hladině. V Norsku se to moc nepoužívá. Tam si ryby najdeš na echolotu a pustíš nástrahu do požadované hloubky, kde na echolotu vidíš, že jsou ryby.
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...